Diskusia o novom albume Dave Gahana - Hourglass (2007)
Dave Gahan - Hourglass (2007)
Strana 1 z 11 |
1 |
|
|
5.9.2007 o 0:51 / # 1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
8.9.2007 o 23:54 / # 1 |
|
Nedavno poskytol Dave rozhovor pre NME v ktorom nevylucil ani koncertne turne. Zalezat bude len na reakciach fanusikov na novy album. |
|
|
|
|
![]() |
9.9.2007 o 11:20 / # 2 |
|
Už aj nemecká stránka http://www.dm-dvd-cover.de má pripravenú sekciu pre Dave Gahan tour 2007/08 |
|
|
|
|
|
|
10.9.2007 o 9:15 / # 3 |
|
Dave Gahan pro Billboard Gahan se dostává “Hlouběji” na svém druhém albu David Gahan z Depeche Mode, není znám jako někdo kdo pracuje rychle. Konec konců, fanoušci musejí čekat tradičně 4 roky na studiová alba Depeche Mode a sám Gahan čekal více než 20 let než přišel se svým prvním sólovým projektem a to v roce 2003. Přesto, během pár měsíců turné k Depeche Mode Touring The Angel, Gahan psal nový materiál s tour bubeníkem Christian Eigner a programátorem Andrew Phillpott a to je ta hudba, která se objeví na albu “Hourglass,” 23.10. (v USA), vydává Mute/Virgin. “Když jsme začali, tak jsme měli pár hudebních nápadů, ale žádný song, tvar nebo formu,” říká Gahan Billboard.com. “Psali jsme opravdu v průběhu toho, no a po dvou týdnech jsme si řekli proč z toho nepřipravit dema, a potom, proč neudělat celou desku? Pro mně to byla opravdu vzrušující záležitost. Vůbec jsme dotoho nezapojovali nahrávací společnost a nestarali jsme se kdo tu desku bude produkovat či kde ji natočíme.” Obrazně řečeno, Gahan přitlačil sám sebe ke psaní vlastními vnitřními boji. “Dostal sem se do fáze kdy více akceptuji skutečnost, že jsem trochu starší” říká se smíchem. “To je téma mého života, závod s časem, jsem 25 letý muž v 45 letém těle. Napsal jsem o těchto tématech více, jako kdo jsem a jaké jsou mé frustrace. Ještě to je o jiných částech mého já, které zvedají svou ošklivou hlavu…můj boj sám se sebou samým” Hudba na albu se snaží být spontánní, jak je to je možné. Gahan na to upozorňuje na songu “Deeper and Deeper”. “To byla nejprve jednoriffová idea, rozhodli jsme se s ní jít od základu po grooove, improvizovali jsme na jednom nápadu, prohnali ho celým songem a drželi a navrstvovali jej.” “S použitím elektroniky a technologií” můžeš rychle vyprodukovat něco odlišného, je mnohem obtížnější to vytvářit se skupinou s tradičními nástroji. Můžeš změnit aranže, ale k vytvoření atmosféry je použití technologií skvělá pomoc.”
|
|
|
|
|
|
|
10.9.2007 o 13:52 / # 4 |
|
čtvrté video ze studia…dost trapné...Brate, a to je jako co?
http://www.youtube.com/v/3reU5f94Ryw |
|
|
|
|
|
|
11.9.2007 o 14:29 / # 5 |
|
Už i na ruském webu se objevily fake nahrávky nového alba Dave Gahana ... podle fanoušků, kteří to stáhli je tam Kingdom doplněný devíti skladbama ruského electropopu… |
|
|
|
|
|
|
12.9.2007 o 8:56 / # 6 |
|
Páté video ze studia s úryvkem z Down. ženský vokál: Jenni Muldaur |
|
|
|
|
|
|
12.9.2007 o 9:03 / # 7 |
|
Kingdom - the first single
|
|
|
|
|
|
|
12.9.2007 o 9:14 / # 8 |
|
01_SAW SOMETHING I saw something in your eyes I sit and I wait I saw something in your eyes I saw something in your eyes You and I have come so far I saw something in your eyes
I know you hear me knocking If there’s a kingdom behind it all So in your infinite wisdom If there’s a kingdom behind it all
I’m gonna have you I’m going down now I want to love you You can’t tell me I’m gonna have you I want to love you I’m gonna have you I’m going down now I want to love you
Building a tower of fear by the river Building a tower of fear by the river It’s been 21 days Building a tower of fear by the river Building a tower of fear by the river
I want to accept the truth, I really do I read it in the paper I want to appect the truth, I really do I’m just afraid of losing you
I’m hurting you We’re counting down I’m staring at We have each other We have each other I’m hurting you It’s killing me We have each other
I should have listened My angel ... You’ve always been here My angel ...
I am still Watching the hourglass I am still
Calm down people Calm down people I walk alone Oh, calm down people Oh, calm down people
Take my body and soul Down Just lay down beside of me Take my body and should Down And you comfort me Down Oh we all keep falling |
|
|
|
|
|
|
12.9.2007 o 9:54 / # 9 |
|
Kdo je Jenni Muldaur, ženský vokál na Down: |
|
|
|
|
|
|
12.9.2007 o 11:54 / # 10 |
|
Ten ženský vokál sa mi tam vôbec nepáči a to je už čo povedať , keď to napíšem ja, lebo zatiaľ to bol vždy pravý opak. |
|
|
|
|
![]() |
12.9.2007 o 22:29 / # 11 |
|
Promokampaň pre Hourglass Oficiálna stránka http://www.davegahan.com ponúka možnosť vyhrať zaujímavé ceny. Podmienkou je stiahnutie si pdf file-ov zo stránky, ich následné vytlačenie a rozmiestnenie po najväčšom počte miest, čím vlastne robíte kampaň Daveovmu albumu. Následne urobte fotografie z daných miest a zašlite ich na mail .(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíš mať zapnutý JavaScript) . Piati najaktívnejší promotéri budú odmenení. Bližšie info na: http://www.davegahan.com/downloads/index.html#street_team |
|
|
|
|
|
|
13.9.2007 o 8:49 / # 12 |
|
Ask Mr. Gahan: Své otázky pro Davea posílejte na mail: a jako předmět uveďte: |
|
|
|
|
|
|
13.9.2007 o 9:01 / # 13 |
|
Deluxe version Hourglass: Vylepšené balení, bonus DVD, které bude obsahovat live studio session se 4 tracky, dále Elecronic Press Kit, plus “Kingdom” video a také podle BRATa pár Easter eggs |
|
|
|
|
|
|
13.9.2007 o 10:43 / # 14 |
“Ve finálním mixu této písně je ženský vokál stěží rozpoznatelný, proto je toto video velmi exkluzivním pohledem dovnitř této písně.” ( a budou další... ) |
|
|
|
|
|
|
13.9.2007 o 10:52 / # 15 |
|
Osobne som z počutia skladby ani netušil, že tam ženský vokál je. Zrejme je v refrénovej časti ale vôbec nie je identifikovateľný. |
|
|
|
|
Strana 1 z 11 |
1 |
Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074