Ten ženský vokál sa mi tam vôbec nepáči a to je už čo povedať , keď to napíšem ja, lebo zatiaľ to bol vždy pravý opak.
To macadm: pro tebe vyjádření přímo od BRATa:
“Ve finálním mixu této písně je ženský vokál stěží rozpoznatelný, proto je toto video velmi exkluzivním pohledem dovnitř této písně.” ( a budou další... )
veď ešte že tak,snáď to úplne ináč viznie, dík Dangi!
Vylepšené balení, bonus DVD, které bude obsahovat live studio session se 4 tracky, dále Elecronic Press Kit, plus “Kingdom” video a také podle BRATa pár Easter eggs
Tohle nemám rád Když slyším Deluxe, Special a Limited Edition tak mám neodolatelné nutkání si takový nosič koupit Úplně se mi hned otevírá peněženka Jak si představím ten nádherný rozkládací digipak :P ... Mimochodem, bude se na Recoil Party prodávat SubHuman s Recoil tričkem, který je na stránkách mute?
Mimochodem, bude se na Recoil Party prodávat SubHuman s Recoil tričkem, který je na stránkách mute?
Je to dost možné, na Recoilovu MySpace lze číst:
“Alan Wilder se objeví, aby podepisoval CD, plakáty a další věci a také, aby si popovídal s tolika lidmi s kolika to bude možné. Alan si rovněž přinese svojí kameru.
Večer v Praze bude vyplněn hudbou evropských DJs, videoprojekcí a soutěžemi, kde budete mít šanci vyhrát exkluzivní materiál. Rovněž budou dostupná v limitovaném počtu podepsaná trička. ”
+ Hourglass - A Short Film (17:52)
+ Kingdom (promotional video) (4:33)
+ Hourglass - The Studio Sessions (20:03)
01. Saw Something, 02. Miracles, 03. Kingdom, 04. A Little Lie
+ Endless from Hourglass. The Studio Sessions. (3:44)
+ Easter Eggs:)
Takže jsem zase o něco chudší
No, jen aby se Short Film nevěnoval kávě
Co je myslene s ‘Endless from Hourglass.The studio sessions.’? Ved studio sessions uz su spominane vyssie. Zeby este jedno Easter Egg?