Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

black celebration

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 10

Zaslať odkaz
30.11.2007 o 11:02   /  # 1

ja mam manzelku ktora neznasa DM.tak to mozem pocuvat len ked nieje doma.a doma je skoro vzdy,lebo je na materskej.aspon si raz za cas pustim vsetko co som dlho nepocul.tie skladby su mi potom vzacnejsie.skuste to..napr.po 2-3 rokoch som si zase pustil cely album black celebration.neviete si predstavit,aky to bol “orgazmus”. :cheese:

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 32

Zaslať odkaz
1.12.2007 o 13:50   /  # 1

To musela byt velka laska ... smile, ked si si ju aj napriek naznasanlivosti k DM vzal za zenu ...  tongue wink

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 202

Zaslať odkaz
2.12.2007 o 21:05   /  # 2

ani moja manzelka nepocuvala dm pred tym,nez sme sa spoznali,ale uz bola so mnou 3x na dm a 2x na gahanovi.a nejak som “nakazil"aj jej rodinu…

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 204

Zaslať odkaz
4.12.2007 o 2:58   /  # 3

Moja manzelka DM tiez nepocuva, ale mna v tom celkom podporuje. Napr. knihu Stripped som dostal od nej k narodeninam alebo dava pozor na Ebay ked sa objavi nieco zaujimave.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
4.12.2007 o 8:41   /  # 4

Moja manzelka tiez nepocuva DM ani pocuvat nebude pacia sa jej iba dve skladby Condemnation a Everything Counts… ale ked bola pred par rokmi v Anglicku tak mi kupila album ULTRA comu som sa neskutocne potesil… Inak som rad ze manzelka nepocuva tu hudbu ako ja lebo to by bola ina psychiatria kazdy den doma by hral DM a za rok by sa mi opocuval, tak si DM pustim z casu na cas a omnoho viac si ho vychutnam…

Signatúra 

electrowired / Collection

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 10

Zaslať odkaz
4.12.2007 o 12:56   /  # 5

zase moja manzelka ako tak zvladne len enjoy the silence a goodnight lovers a minuly rok na vianoce mi kupila taky darcek,ze som sa normalne pod vianocnym stromcekom rozplakal…dvojDVD a CD…touring the angel.chapete,za nieco co neznasa vysolila 1000 sk.asi ma miluje.ona je zasa fanaticka do jamiroquai, a musim povedat,ze ma dostatocne nakazila.a zvladne aj coldplay.to aj ja.

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 35

Zaslať odkaz
19.12.2007 o 14:29   /  # 6

Ani môj manžel DM veľmi nemusí ale tiež je veľmi tolerantný a vždy ma niečím prekvapí, či už na vianoce, alebo keď mám sviatok.A tak tiež mi zohnal lístky už na 2 koncerty a jeden dokonca so mnou odtrpel.Za toto všetko ho milujem ešte viac!

Signatúra 

I just hang on
Suffer well
Sometimes its hard
Its hard to tell

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 118

Zaslať odkaz
29.12.2007 o 0:40   /  # 7

Prelomovy album,  11 vyrovnanych skladieb, mnozstvo zvukov, chyba uz len “massive hit”
A myslim ze aj najlepsi remaster sice som este Ultra a Exciter nemal cas vypocut si

Signatúra 

Nigredo 22.9.2008 !!!

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 27

Zaslať odkaz
22.4.2008 o 22:15   /  # 8

Práve Black Celebration ma dostal do sveta elektroniky.Dakujem.Neskutočná atmosféra a tie prechody
jednej piesne do druhej je fakt jedinečné.To mi zasa chýba v novších albumoch.Vlastne ma dostal ich
silný a hutný zvuk elektroniky.Majú moc kvalitné sample.Myslím,že v tom je časť úspechu.Ved si pri-
pomenme napr,Fly on the windscreen.Začiatok skladby je naozaj prepracovaný a zameraný na atmosféru
skladby.Silné a výrazné sample a tiahnúca sa melodia v pozadí navodzuje úchvatnú a tajomnú silu hudby.
Pustime si ju teraz a nechajme sa niesť jej prúdom.Však je to krásne.Zimomriavky po tele to je to,čo môžeš
pocítiť.Tak dajme diskusiu k tomuto albumu.Ako nanho spomínate?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
22.4.2008 o 22:55   /  # 9

Black Celebration pre mňa znamená začiatok lásky s Depeche Mode. Bol to prvý album, ktorý sa ku mne dostal. Tá hudba…niečo nezabudnuteľné... Taktiež ma vtedy veľmi prekvapili tie spoje jednotlivých piesní, ako už spomínal Davidoff. Niečo také som dovtedy nikdy nepočula. Bláznivo som zisťovala informácie o skupine, lepila som si v izbe na stenu obrázky, môj šatník sa rázne zmenil, zmenila som účes…..bola som mňa Depešáčka…..ách, nádherné spomienky. cool smile

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 19

Zaslať odkaz
19.8.2008 o 16:23   /  # 10

Ja som zaregistroval DM niekedy ked bolo Some great Reward, boli super, Ked vydali the singles boli super, ale ked vydali Black Celebration, boli neprekonatelny… Ked som pocul Here is the House po prvy krat, pochopil som, ze pri tejto skladbe budu susedia (vtedy este u rodicov) najcastejsie klopkat, zvonit… grin

Aktívni užívatelia:  kikINkaDM

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]