Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

!live242

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
2.1.2008 o 23:16   /  # 1

Ahoj.

Tato tema je uplne hlupa. grin

Ako zaujimavy darcek pre priatelku Denisu na Vianoce mi napadlo - prespievam zopar piesni Depeche Mode a inych. A tak som mal pripravenych 21 kuskov, z toho sa do vysledku dostalo 12, kedze niektore veci za ten svet nie som schopny ani len priblizne zaspievat - menovite Thom Yorke a hlavne Ocean, Muk je uzasny ale spieva asi v nejakej inej dimenzii, absolutne to nedokazem trafit.

http://www.edisk.sk/stahni/33681/_live242.zip_88.09MB.html

Takze asi tyzden roboty s grabovanim piesni, odstranovanim hlasu, prespievanim, a “produkciou”, ktora spocivala hlavne v pridani co najvacsieho reverbu. wink

Nahraval som to stylom “nazivo”, cize aj ked som spravil chybu, nechal som to tak. Preskocit by ste asi mali hlavne A question of lust, tu fakt nezvladam. V dvoch piesnach som nahraval “druhy hlas” - A question of lust a niektore refreny Saw something. Dokoncil som to 23.12.2007 asi o pol piatej rano. wink

Chapte to len ako taku zaujimavost, v ziadnom pripade nie som spevak. Mozno je to aj trosku nelegalne, neviem… ale tvorivosti by sa asi nemalo velmi branit. A nemal som v umysle to nijako sirit, to len teraz taky zachvat, mozno to zajtra zmazem. wink

Vela pohody v 2008 a dufajme ze skvely album Depeche Mode.

Substance242, Kysucke Nove Mesto

Aktívni užívatelia:  kikINkaDM

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]