Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Stretko DM fans pri varenom vínku :-)

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 3

Zaslať odkaz
9.1.2008 o 13:40   /  # 1

Ahojte,

kam sa podeli všetci starší dm fans asi tak z pred piatich rokov :( ? A teraz vás všetkých vymenujem a basta! lucka, palino, dsd, gabo,monghi, shine, tabru,kikero,sir ludwig a atď..... tvorili sme jednu nerozlučnú veselú partiu na roznych dm parties aj koncertoch… a chodili sme aj do Slovenskej krčmy na Obchodnej…......kedysi…...

čo sa stalo? kde ste? chodí sem ešte vôbec niekto? chcem ísť konečne na niaku dm party a nemám ísť s kým…..

a kedy dáme varené vínko? grin)))))))))))

som smutná !!!! okamžite sa vráááááťte!!!!

A má tu vôbec ešte niekto chuť na varené vínko u Františkánov?

teta Kulia

p.s.čakám

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
9.1.2008 o 13:46   /  # 1

heh, fundamentalna podstata tohoto fora. Slava vyhasnuta…. no teraz Kulia, myslim ze vsetci sa rozprchli roznymi smermi. Samozrejme, ja som za!

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 3

Zaslať odkaz
9.1.2008 o 14:19   /  # 2

Hej hej sláva vyhasnuta… to boli časy. Tak sme sa tešili že sme sa našli, a zrazu su všetci fuč. Vyzeralo to na veky večné.

Ale čo už, život ide ďalej ale ja som stále za nové priateľstvá. Mimochodom i keď som “blaváčka”, nebývam momentálne v BA.

Ale väščie stretko pri varenom vínku by ma fakt potešilo. Možno by sa dala ešte zorganizovať taká partia ako kedysi, možno aj s niektorými pôvodnými členmi.

Kto by sa pridal na niaku dm párty do čiech?  Kto by mal záujem toho môžem zobrať autom. Alebo by sa išlo vlakom.

Aktívni užívatelia:  kikINkaDM

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]