Dnes som sa v denniku Pravda docital, ze Lego kocka oslavuje svoje 50. narodeniny.
Tak som posurfoval a hla:
http://parents.lego.com/Features/50th Birthday.aspx
Pre mna Lego znamena velmi pekne a dobre spomienky.. a co vy? Hravali ste sa s Legom?
|
|
2.2.2008 o 13:01 / # 1 |
|
Dnes som sa v denniku Pravda docital, ze Lego kocka oslavuje svoje 50. narodeniny.
|
|
|
|
|
|
|
3.2.2008 o 11:56 / # 1 |
|
Lego je jedna zo skvelych veci rozvijanie technickeho myslenia a priestoroveho videnia. Ked Lego neslavilo este ani 30-te narodeniny, tak som si jedno velke vydupal na narodky. To bolo kriku… Za sociku bolo Lego drahe ako slak (samozrejme k vtedajsim platom). Bola to priblizne takato stavebnica. Teraz je starostlivo odlozena pre potomstvo :D |
|
|
|
|
|
|
4.2.2008 o 11:16 / # 2 |
|
no chlapi ja som teraz chory doma s chripkou a od vcera ficim na LEGU. Podobne ako u teba Caleydon aj ja mam take doma asi z Vianoc 1982 a vcera som ho skusal skladat podla navodu ci mam este vsetky jeho casti, niektore male chybaju ale ale vsetko sa mi nejako podarilo poskladat podla prilozeneho planu… A po vcerajsom maratone uvazujem ze kupime pre potomstvo nove nejake 3in1 je cenovo vyhodne a daju sa z neho poskladat az tri rozne veci… LEGO je pecka ktoru neprekona nejaka trapna rubikova kocka… V Mnichove v jednom hrackarstve som videl z malych lego kociek poskladaneho Jordana v zivotnej velkosti s basketbalkou v ruke som myslel ze kocim… bolo to vymakane do detailov…. |
|
|
|
|
|
|
4.2.2008 o 11:25 / # 3 |
|
Ja som lego nikdy nemal :-( ale za to som vyrastal na stavebnici Merkur |
|
|
|
|
|
|
4.2.2008 o 11:38 / # 4 |
|
merkur som mal tiez, je to taky vyssi ( skoro uz inziniersky level |
|
|
|
|
![]() |
21.2.2008 o 2:39 / # 5 |
|
S legom som sa zvykla hravat ked som bola chora.Lezala som v postely a vymyslala kadejake stavby.Moj najvacsi zazitok s legom bol vtedy ked som v nom ako 10 rocna objavila 250 000 v 5000 som si myslela že su to hrackarske..tatko skor dostal zracu ked som objavila jeho ehm napaditu skrysu |
|
|
|
|