Dnes rano v ranajsiom spravodajskom bloku TV JOJ bol kratka sprava, o tom, ze Gahan vydava dalsi solovy album. Najviac ma prekvapilo to, ze spomenuli Gahana najprv ako “ikonu 80´S” a nasledne potom, ze aj “clen legendarnej kapely dM”.
Ako ilustracne video pouzili vystupenie z Touring The Angel.
Oh, Personal Jesus - Slovensko Hlada Superstar, TV Markiza - Uvodne predstavovanie finalistov
Tak toto som si nenechal ani ja ujst.. a par postrehov k tomu.
Pomaly mi to zacina vypadat dost zaujimave, ze zatial vo vsetkych rocnikoch Superstar bolo mozne zacut DM (ak sa nemylim tak najviac asi v prvom (okrem interpretacie ETS)).
A teraz k vcerajsej udalosti. Nie som si sam na 100% isty, ale ked predstavovali kapelu, tak opat hralo PJ. Lenze ked predstavovali samotnych clenov, kazdy z nich vtedy zahral mensie solo. No a kym kazdy z nich nieco zahral, samotny gitarovy riff PJ isiel stale dokola neprerusene. Z coho mi vyslo, ze to slo (mozno) na playback A ak to je pravda, tak sa dost cudujem, preco.. nezda sa mi to az tak tazke zahrat pre skuseneho gitaristu.
Taktiez mi prisla na um otazka, ci vobec nejake z tych “deťúreniec” v publiku tusilo vobec, co za namakanu melodiu to tam vobec slo? Nie, Rihanna to nie je :cheese: :cheese: :cheese:
no tak aj ja som vcera cucal co to za intro dali, ta skakajuca platna uz sla pri 6-7 predstavenom pekne na nervy, ale potesilo aj tak; postrehol som ale ze v Relfexe (kazdy den po spravach) sa casto vyskytuje nieco od DM (nejaka spriaznena dusa), posledne v piatok, resp. stvrtok bol podmaz od Goraca z EP II. ale co to bolo uz neviem