Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Depeche Mode v éteri

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
17.11.2007 o 22:20   /  # 61

Haha depesaci na Joj-ke v Hudobnej horucke. Dokonca tam maju aj modelov ze ako sa obliekali depesaci, sice trapas, ale haha

V podmaze Personal Jesus

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 205

Zaslať odkaz
17.11.2007 o 23:22   /  # 62
Caleydon - 17.11.2007 o 22:20

Haha depesaci na Joj-ke v Hudobnej horucke. Dokonca tam maju aj modelov ze ako sa obliekali depesaci, sice trapas, ale haha

V podmaze Personal Jesus

kokos, akoze to co bolo? to aby som sa k DM odteraz ani nepriznaval :D ....strasne

Signatúra 

Petruška: “Ja som proti spoločnosti, spoločnosť je proti vyje.anemu mne”

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
17.11.2007 o 23:29   /  # 63

Popravde, ten chalan vyzeral ako buzerant s tou koselou takmer az pod kolena a ta baba ako slapka z Vajnorskej.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 205

Zaslať odkaz
17.11.2007 o 23:36   /  # 64

ale tie kanady nemali jednoducho chybu, btw. po vcerajsom vykone a to co som videl dnes povazujem Sajfu za absolutneho amatera, vo Funku to s nim zachranuje Adela

Signatúra 

Petruška: “Ja som proti spoločnosti, spoločnosť je proti vyje.anemu mne”

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
17.11.2007 o 23:49   /  # 65

Myslim si ze omnoho vacsia traposina ako ti dvaja cierny panacikovia na mole, bolo “interview” Sajfu so sedlakom a primitivom v jednej osobe Razom grin  a to som sa neodvazil okomentovat komentare blondacika Rochnyaka k jednotlivym skladbam. Ale to je uz na inu debatu grin

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 118

Zaslať odkaz
18.11.2007 o 12:18   /  # 66

Raz je srandak a este ked spieval sestricku z kramarov hh… aspon nejake spestrenie… a walking in my shoes na 17/40 .

Signatúra 

Nigredo 22.9.2008 !!!

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
18.11.2007 o 12:18   /  # 67

jj aj ja som to vcera pozerala grin dost trapne vystihli tych depesakov… ta zena ako stetka… take cizmy co mala tak v 80s este neboli .. a nie to na depesacke… ale aspon sme si vypoculi PJ a walking in my shoes! smile

hned potom som zapla radio, FUN, a tiez rozpravali ze depeche mode je legenda, a ze cely weekend sa budu venovat Fletchovi a Gahanovi… a pustali miracles tu druhu (krajsiu) verziu….

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
18.11.2007 o 12:57   /  # 68

aa este som zabudla vcera slo Enjoy The Silence z rock am Ring 06 na VH1… wink
a aspon 5 krat Kingdom na Music Boxe….

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 118

Zaslať odkaz
18.11.2007 o 13:32   /  # 69

Myslím si že aj tak najväčšia pocta pre DM je to že ich počúva Pawiel Rochnyak :D

Signatúra 

Nigredo 22.9.2008 !!!

Ikona
Počet príspevkov: 561

Zaslať odkaz
18.11.2007 o 14:04   /  # 70
Caleydon - 17.11.2007 o 22:20

V podmaze Personal Jesus

No tak to som bol pravdupovediac aj prijemne prekvapeny, ked som to tam videl. Komentare ludi, co su tam beriem ako spestrenie.. napr. vizazista ci banan ma pobavia.. :D
K prehliadke ich obleceni som mal aj ja sam vyhrady a to som vtedy ani nebol “DM-aktivny” ani som ich nenosil/nenosim. Ale oblecenie tej dievciny mi skor pripomina oblecenie niektorich ludi, ktorich stretavam na ulici a nie DM a chlap okrem topanok neviem ci mal nieco spolocne s DM (iba ak tak farbu). Kedze som to nezazil sa pytam, nemal by byt nahodou v kozi (napr. kozena bunda) ci mat vykosenu hlavu? Ale aspon bola splnena podmienka farby.. :D

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Ikona

Zaslať odkaz
19.11.2007 o 19:33   /  # 71

Zaber z Kingdom v uputavke na hitparadu Chart One STV1

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 12

Zaslať odkaz
20.11.2007 o 14:39   /  # 72

Precious - fun radio

Signatúra 

Did I need to sell my soul for pleasure like this? Did I have to lose control to treasure your kiss? Did i need to place my heart in the palm of your hand? Before I could even start to understand.

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 12

Zaslať odkaz
21.11.2007 o 9:46   /  # 73

Personal jesus - fun radio

Signatúra 

Did I need to sell my soul for pleasure like this? Did I have to lose control to treasure your kiss? Did i need to place my heart in the palm of your hand? Before I could even start to understand.

Ikona

Zaslať odkaz
21.11.2007 o 11:04   /  # 74
Čechi - 21.11.2007 o 9:46

Personal jesus - fun radio

Zo zahlavia temy: Neočakávané, zaujímavé a prekvapivé použitie hudby Depeche Mode (a sólových projektov) v TV a rozhlasovom éteri, internete. Filmy, TV relácie, zvučky, nesinglové skladby, remixy, anomálie… čokoľvek zaujímavé čo stojí za pozoronosť.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
23.11.2007 o 0:05   /  # 75

TV JOJ > Noviny Plus > It’s No Good

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Aktívni užívatelia:  Ogrik

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]