Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Pet Shop Boys vs. West End Girls

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 32

Zaslať odkaz
14.3.2008 o 20:51   /  # 1

vychvalovať Pet shop boys nemá význam, skôr ma zaujíma názor na skvelý “dámsky Pet Shop Boys” West End Girls.

Ako sa vám pozdávajú baby?

http://www.westendgirls.se
http://www.myspace.com/westendgirls1

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Moderátor
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
14.3.2008 o 20:58   /  # 1

baby su fajn, len hudba je hrooozna, ako keby skladby od pet shop boys spievala hillary duff, bleeee

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
15.3.2008 o 20:49   /  # 2

Otrasné!!! tongue wink ...neznášam kopírovanie, plagiarizovanie, neuznávam coverizovanie…inak aranžmány ok, ale tým originálnym sa nevyrovnajú...

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 142

Zaslať odkaz
16.3.2008 o 22:41   /  # 3

Krtko tie babenky musíš dotiahnúť do blavy !!! Nevadí, že sa to nedá počúvať, hlavne, že sa na to velmo dobre pozerá LOL

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 27

Zaslať odkaz
18.3.2008 o 13:11   /  # 4

Ja by som povedal, ze hudobne je to fajn, take songy ako Rent, Shopping, ci Being Boring su po odstraneni toho hrozneho vokalu super.

to Stacho ,,ak by si nemal este CD, tak cez U2 som ti poslal link

Signatúra 

“popol spomienok ešte stále tlie”

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 142

Zaslať odkaz
23.3.2008 o 23:10   /  # 5
b33 - 18.3.2008 o 13:11

Ja by som povedal, ze hudobne je to fajn, take songy ako Rent, Shopping, ci Being Boring su po odstraneni toho hrozneho vokalu super.

to Stacho ,,ak by si nemal este CD, tak cez U2 som ti poslal link

Dík za link. Na vlastné počudovanie musím súhlasiť, ak opomeniem vokál, tak hudobne to celkom ujde. Už som počul kadejaké verzie na tie songy z albumu a toto im hlavne nijako ( zasa okrem spevu ) neublížilo. Aspoň tomu dali “dnešný” zvuk a ak je pravda, že jedna z nich má tatka z The Mobile Homes ( má im robiť dozor v blave grin ) tak je jasné, že v tom má prsty. U mňa naj. Suburbia.

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 8

Zaslať odkaz
17.4.2008 o 17:29   /  # 6

nevem preco ale pet shop boy sa my vobec nepacia a asi sa ani druhym mladim ludom nebudu pacit

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
17.4.2008 o 20:26   /  # 7
cicko - 17.4.2008 o 17:29

nevem preco ale pet shop boy sa my vobec nepacia a asi sa ani druhym mladim ludom nebudu pacit

V poho, kazdemu sa paci nieco ine.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 9

Zaslať odkaz
28.4.2008 o 17:49   /  # 8

CICKO: to je dobry joke. Nevim jestli se mam radit k lidem tedy uz starym, ale me se Pet Shop Boys libi hodne. Sice nemusim jejich bizardni live shows, ale po hudebni a pevecke strance je povazuji za genialni. a libi se treba i memu o 9 let mladsimu brachovi. Pokud temi mladymi myslis nactilete pubertaky, tak to mas rech, to jsou jeste lide s naprosto nevytribenym vkusem, kteri konzumuji co se jim podstrci, nez vyzraji a najdou opravdu to co se jim libi fakticky a ne jen proto, ze je to uzrovna in. Takovou existenci treba Tokio Hotel si neumim stale vysvetlit. Jen velmi malo nactiletych melo to stesti ze narazili zrovna na kvalitku a rovnou se jim zalibila. Takovym nactiletym ve sve dobe, kteri propadli DM a zustalo jim to dodnes, tem uprimne zavidim. Ja to stesti mel az nekdy v 18 letech. Pred tim jsem poslouchal taky vesmes braky:-)
Takze pokud to ma byt to ono, ze se to (PSB) mladym lidem nebude libit, tak je to naprosto v poradku, at se jim to nelibi, vsak oni na to casem prijdou:-)

Ikona
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
5.7.2008 o 13:41   /  # 9

Teraz počúvam PSB výberovku Beside (2007)...a normálne mi zimomriavky behajú...taká geniálna muzika!...PSB sú kombináciou úplne fantastického citu pre hudbu, kompozíciu, melódiu, aranžmány a vynikajúceho spevu a textov…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
6.3.2009 o 18:35   /  # 10

Dnes na pumpe práve hralo “Go West” a nič v zlom, toto je taká strašná sračka, že ma to odrádza od čohokoľvek súvisiaceho s PSB.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 92

Zaslať odkaz
21.3.2009 o 19:04   /  # 11

No nahodou PSB maju super veci hlavne stare remixi , totalne slehy . A novy PSB , fakt vyborne

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]