Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Filmy

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
23.8.2011 o 14:21   /  # 136

Klub narocnych divakov grin

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
23.8.2011 o 14:49   /  # 137

U mňa v ostatnej dobe Source Code a Limitless.

A ešte som si pripomenul po čase Man on the Moon.

Ikona

Zaslať odkaz
27.8.2011 o 14:31   /  # 138

Áno, to je on. A je tam aj môj obľúbený spevák, Tony Clifton. wink

A aby som aj niečo k téme… nič ma nenapadá. Možno len že mám rád dva “vesmírne” filmy: Solaris (nový) a Sunshine. Jeden modrý, druhý červený. grin

Ikona

Zaslať odkaz
29.8.2011 o 0:05   /  # 139

No neviem či je Man on the Moon až taká sranda… ale u mňa to Jim vyhral týmito troma filmami:

Truman Show
Man on the Moon
Eternal Sunshine of the Spotless Mind

a “v mojej knihe” je to pán herec. Väčšina ľudí si asi predstaví Masku alebo Ace Ventura, ale my komici grin dokážeme zahrať a precítiť VŠETKO.

Moon ktorý opisuješ poznám a nebolo to celkom tak, ale tiež výborný film s veľmi dobrou atmosférou (režisér je syn Davida Bowieho), vynikajúca dvoj/troj rola Sama Rockwella, môžem odporučiť aj ostatným.

(PS: Štýl tvojich príspevkov ma irituje, skús radšej slovenčinu, a ten dlhý podpis tiež.) :-p

Ikona
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
29.8.2011 o 1:01   /  # 140

smash

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 96

Zaslať odkaz
29.8.2011 o 14:52   /  # 141

to DM BMW: mnohé z Tvojich príspevkov si vynucujú zamyslenie sa nad Tvojou persónou… Substance vyjadril len svoj názor a Ty sa hneď urážaš a nepriamo nám povieš, že sme sprostá Slovač...lebo Ty, keď si v UK, tak si pekná moja, nééé?  rolleyes ale máš pravdu, aj deti si môžu rozprávať svojím jazykom, kedy chcú a čo chcú...najlepšie o BMW autíčkach cool smirk

K téme: odporúčam film Izba č. 1408 - perfektný psycho-horor…

Signatúra 

Filozofia je permanentné a ako vždy aj márne úsilie povedať to, čo sa vlastne nedá povedať.
Theodor Adorno

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
6.10.2011 o 14:14   /  # 142

Drive… novy US film, no podla mna hodne vynimocny… vyborna hudba, skvele obsadenie, hoci nie hviezdne… a dokonca tam zaznie aj song Trenta Reznora z filmu “The Social Network”, no vyborne tam zapadne… po velmi dlhej dobe musim skonstatovat, ze som videl v skutku zaujimavy film!!

http://www.imdb.com/title/tt0780504/

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 19

Zaslať odkaz
4.2.2012 o 22:50   /  # 143

Nadherna zelena - pravdivo a humorne nastolene zrkadlo o nasej dobe a pekne myslienky.

http://www.youtube.com/watch?v=_QbbQYPPR3w

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 163

Zaslať odkaz
18.3.2012 o 13:03   /  # 144

Prometheus, full trailer. Ani nemam slov…

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]