Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Filmy

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
8.3.2009 o 0:43   /  # 91

Predpokladám, že CONTROL tu určite už niekto spomínal… dnes som si ho pozrel opäť, a opäť ma to dostalo…

Don’t walk away…

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 19

Zaslať odkaz
15.3.2009 o 0:29   /  # 92

Control good, ak mate sancu pozriet si Documentary, ktory tu niekto spominal na predchadzajucej stranke urcite ju vyuzite. Je to silne, atmosfericke a dozviete sa vela nepovedaneho.

Su tu neaki milovnici Bergmanovych filmov?

Signatúra 

“In theory there is a possibility of perfect happiness: To believe in the indestructible element within one, and not to strive towards it.”

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
22.3.2009 o 13:27   /  # 93

Konečne som si pozrel “štvrtého Indyho” a podľa mňa super!

http://fffilm.fuxoft.cz/2008/05/indiana-jones-krlovstv-kilov-lebky.html

Ikona

Zaslať odkaz
16.5.2009 o 22:32   /  # 94

Zase ja?

Takže v ostatnej dobre som videl dva filmy ktoré ma dostali:
- Gran Torino (Eastwood),
- Revolutionary Road (fantastickí DiCaprio a Winslet-ová).

Najmä ten druhý vo mne zanechal dojem a keď som na druhý deň pozeral niečo iné (Marley a ja), pripadalo mi to štandardné herectvo akési slabé, “Únikový východ” (tak sa to volá u nás?) je neskutočne zahraný, fakt.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
17.5.2009 o 23:26   /  # 95

Anjeli a démoni - super adaptácia.
Čitatelia knihy budú možno trošku prekvapení určitými zmenami oproti knihe ale myslím, že to neubralo na kvalite.
Odporúčam. smile

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona

Zaslať odkaz
18.5.2009 o 1:58   /  # 96
Evka - 17.5.2009 o 23:26

Anjeli a démoni - super adaptácia. Odporúčam. smile

Ja nie, Fuka tomu dal iba 40 percent. grin

http://fffilm.fuxoft.cz/2009/05/andele-demoni-angels-demons-40.html

“Scénář filmu je strašlivá splácanina. Taková splácanina, se kterou by každé studio jakéhokoliv scenáristu vyhodilo, pokud by nešlo o pokračování veleúspěšného existujícího filmu a knihy.”

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
18.5.2009 o 19:10   /  # 97
Substance242 - 18.5.2009 o 1:58
Evka - 17.5.2009 o 23:26

Anjeli a démoni - super adaptácia. Odporúčam. smile

Ja nie, Fuka tomu dal iba 40 percent. grin

http://fffilm.fuxoft.cz/2009/05/andele-demoni-angels-demons-40.html

“Scénář filmu je strašlivá splácanina. Taková splácanina, se kterou by každé studio jakéhokoliv scenáristu vyhodilo, pokud by nešlo o pokračování veleúspěšného existujícího filmu a knihy.”

Neodporúčaš preto, lebo nejaký pán Fuka tomu dal len 40 % alebo preto, že si to videl???
Pozrela som si ten link s jeho komentom, čo si vložil, vďaka, je zaujímavé prečítať si takéto hodnotenie.

Neviem posúdiť, ako by som chápala film, keby som nečítala knihu.
Čítala som ju asi tak pred 3 rokmi a bola to jedna z mála kníh, ktoré som čítala ( a myslím,  že som ich prečítala mnoho), ktorej dej bol napínavý od začiatku do konca. Vrelo odporúčam.

Ten pán tam tvrdí - niet tam žiadnej akčnej scény…..podľa mňa je to napínavé od začiatku do konca - lebo však ide len o život…...
...tvrdí, že tam nie je žiadny humor….no treba si to pozrieť, my v kine (spolu to osadenstvo, čo sme tam boli) sme veru niekoľko krát vybuchli v smiech - Tom Hanks podal perfektný výkon.

...a samotný fakt, že celý dej sa odohráva v Ríme….nádhera….divák má možnosť  nielen vidieť ale aj dozvedieť sa veľa zaujímavých faktov o jednotlivých pamiatkach v Ríme.

pekný deň  cool smirk

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona

Zaslať odkaz
18.5.2009 o 19:40   /  # 98
Evka - 18.5.2009 o 19:10

Neodporúčaš preto, lebo nejaký pán Fuka tomu dal len 40 % alebo preto, že si to videl???

Nevidel, neodporúčam kvôli názoru Františka Fuky, jediného filmového odborníka na ktorého názor sa dá spoľahnúť. grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 48

Zaslať odkaz
21.6.2009 o 12:52   /  # 99

Ja som Anjelov a demonov videla a vobec neodporucam smile Jedinym pozitivom pre mna bol Ewan McGregor, na ktoreho sa dobre pozera za kazdych okolnosti.

Signatúra 

oh well

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 30

Zaslať odkaz
14.7.2009 o 21:21   /  # 100

Vo štvorici po opici….žiadna hlboká myšlienka, žiadna vážnejšia erotika , len sranda, na relax super! Hlavne záver filmu je dobrý - už počas záverečných tituliek, tie ich nafotené fotky….

Inak mám rada zamilované filmy tipu - Keď muž miluje ženu, Zamilovať sa, Madisonské mosty…seriál Tudorovci
Z kníh : historické romány - hlavne obdobie Henricha VIII., Alžbety I., - Milenka Henricha VIII., Posledná žena Henricha VIII., Královnin milenec
knihy od Zdeny Frýbovej, Nory Roberts

Ozaj, aj píšem knihu, už dosť dlho , samozrejme o živote s DM a samotnom DG….sú to len moje myšlienky spojené s faktami, dosť veľa vecí vymyslených….celkom ma to zatiaľ drží, teraz bolo dosť materiálu na písanie a rozvíjanie príbehu…

Lepšie už to nebude s Jackom Nicholsonom - skvelý film!
Prelet nad kukučím hniezdom

Signatúra 

Nehovor, chceš ma…
Nehovor, potrebuješ ma…
Nehovor, miluješ ma…, je to pochopiteľné, že si šťastná aj bezomňa, a preto to nie je dobré...

Ikona

Zaslať odkaz
29.8.2009 o 2:55   /  # 101

Tak ako, sme zvedaví na film roka? Sme!

Ikona

Zaslať odkaz
31.8.2009 o 6:26   /  # 102

Dnes sa chystám pozrieť si dokument “Money as debt”.

http://www.csfd.cz/film/248949-money-as-debt/

Ale mám taký pocit, že okrem mojich smutných obáv že tento svet nedopadne dobre ekologicky a vojensky, sa ešte pridajú aj obavy že naša súčasná západná ekonomika je postavená z ničoho a môže sa kedykoľvek úplne zrútiť. grin Ja som taký optimista… radosť žiť. wink

Ikona
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
2.9.2009 o 16:45   /  # 103

Dik za super tip, po lopatisticky podane i ked tych 45 min uz bolo potom dost narocne grin

Moj typ:  Zeitgeist: The Movie (video film)  http://www.csfd.cz/film/235453-zeitgeist-the-movie/ a http://www.csfd.cz/film/249470-zeitgeist-addendum/
Niektore pasaze su fakt brutal funny ale ine aspon nutia popremyslat ci zamysliet.

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
28.12.2009 o 22:54   /  # 104

AVATAR je 2,5 hodinova pochutka. Dobry dej aj efekty. Myslim ze to bude urcite oscarovy film grin

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona

Zaslať odkaz
29.12.2009 o 10:52   /  # 105

Včera som naň konečne išiel (MAX Žilina) - a vypredané! To neviem kedy sa stalo naposledy. grin Takže dnes o 17:00, teším sa. Zatiaľ som nepočul asi žiadnu negatívnu reakciu, čo je celkom podozrívé. wink

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]