Tak ma napadlo vytvorit tuto temu legendarnej elektronickej skupine KRAFTWERK.
A ako prvy prispevok davam odkaz na uzasnu zlavu albumu Minimum/Maximum Live (2CD).
Na tomto odkaze si ho mozete objednat Minimum/Maximum Live (2CD)
Strana 1 z 7 |
1 |
|
|
9.4.2008 o 8:17 / # 1 |
|
Tak ma napadlo vytvorit tuto temu legendarnej elektronickej skupine KRAFTWERK. A ako prvy prispevok davam odkaz na uzasnu zlavu albumu Minimum/Maximum Live (2CD). Na tomto odkaze si ho mozete objednat Minimum/Maximum Live (2CD) |
|
|
|
|
|
|
20.4.2008 o 15:13 / # 1 |
|
Nieco ma prinutilo hladat aktualne novinky o Kraftwerk, ked mi z googla vypadla oficialna fanusikovska stranka (ktora mi sice cudzia nie je, ale nenavstevujem ju pravidelne) a tam, ze nasi Majstri hudby potvrdili 4 nove koncerty:
|
|
|
|
|
|
|
21.4.2008 o 12:11 / # 2 |
|
No to je vsetko fajn len akurat nemam vela casu cestovat za nimi do USA Ked budu niekde poblizku nenecham si ich ujst… |
|
|
|
|
|
|
21.4.2008 o 14:24 / # 3 |
|
Ale podla clanku na fanusikovskej stranke sa setlist od vystupeni z 2006 nezmenil :( |
|
|
|
|
|
|
21.4.2008 o 17:09 / # 4 |
No ved ked nic nove netvoria…ani sa necudujem…alebo sa mylim?...mozme sa dockat noveho albumu? :gulp: |
|
|
|
|
|
|
21.4.2008 o 18:07 / # 5 |
|
cosi sa suskalo minuly rok o novom albume ako sa aj suskalo tak sa aj dosuskalo. :-( tiez by som bral od nich nieco nove, aj ked neviem ci nieco bude lebo minule mi kamos vravel ze pocul niekde v radiu ze jeden z clenov zomrel a zevraj podla mena to bol chlapik ktory s nimi hraval zrejme v zaciatkoch… |
|
|
|
|
|
|
21.4.2008 o 19:51 / # 6 |
No mohli aspon setlist trochu pozmenit.. oprasit nieco starucke, zapadnute.. napr. taky Spacelab, Sex Objekt ci Techtalk (ktory som pocul len z live nahravok) alebo aj ine.. |
|
|
|
|
|
|
21.4.2008 o 20:22 / # 7 |
Zomrel ich byvaly clen..ale nikto zo stvorice Ralf, Florian, Karl, Wolfgang…bol to clovek, ktory hral v Kraftwerku myslim v 70tych rokoch a to tusim na zaciatku a iba nejaky rok-dva…ale ked som videl titulok, ze zomrel exclen skupiny Kraftwerk, tak mi dobre zatuhlo… |
|
|
|
|
|
|
22.4.2008 o 7:44 / # 8 |
|
...sa ani necudujem, ked su to uz pani v rokoch, to by zatuhlo aj mne. A inak vobec by som sa nepohneval keby nas dosli kuknut do BA napr. do Incheby |
|
|
|
|
|
|
7.5.2008 o 8:21 / # 9 |
|
Kraftwerk odehráli 4 brilantní koncerty v Americe i když playlist byl stejný jako v roce 2006.Na čem ubrali na jiném zase přibrali skladby se dočkaly nových uprav a verzí a projekce mimo jiné neměla opět chybu.Za zmínku taky stojí že místo Floriana Schneidera hrál Steffan Pfaffe. |
|
|
|
|
|
|
29.5.2008 o 15:59 / # 10 |
|
Ako prednedavnom boli Noviny Plus na Joj-ke plne DM, vcera sa na scene objavil Kraftwerk. Vsak preco nie? Tema relacie si to priam pytala… roboti :D |
|
|
|
|
|
|
2.6.2008 o 19:36 / # 11 |
|
Nooo pozeram ze Kraftwerk absolvuju 3 koncerty za sebou v Krakowe (Polsko) v septembri asi na nejakom trojdnovom festivale, takze mi co sme na Spisi mame jedinecnu prilezitost vidiet ich… |
|
|
|
|
|
|
8.6.2008 o 21:49 / # 12 |
|
Tak prave pocuvam audio bootleg z vystupenia Kraftwerk na festivale Coachella 2008 a musim povedat, ze aj ked nezaradili mozne nijake nove skladby do setlistu, tak sa aspon so starymi znamymi poriadne pohrali. Napriklad taky Computerworld doplneny o “cisla” uprostred skladby :D , alebo aj napriklad Planet Of Visions sa mi zda byt trochu pozmenena… proste osviezenie v case, ked sa to najviac hodilo. Ja proste milujem Kraftwerk! A aby som tu nemachroval len tak, podelim sa s vami o tento krasny zazitok… |
|
|
|
|
|
|
10.6.2008 o 8:44 / # 13 |
|
Nasiel som linky na starsie raritnejsie koncerty Kraftwerku tak preverim ci su este aktivne, ak ano tak to zajtra supnem do temy Hudobny (Electro) Download |
|
|
|
|
|
|
11.6.2008 o 18:59 / # 14 |
|
Tak taketo interview s Florianom ma vazne pobavilo: |
|
|
|
|
|
|
17.6.2008 o 20:12 / # 15 |
|
Jednoznacne NAJlepsia elekronicka kapela na svete Kraftwerk potvrdila svoju ucast pocas troch dni na Sacrum-Profanum Festivale - Nowa Huta - Krakow - Polska v tychto dnoch: 19/09/2008 Podla dostupnych informacii pojde kazdy den o plnohodnotny koncert, co nas fanusikov tejto legendarnej kapely asi najviac nepotesi je playlist, ktory sa zrejme nijako vyrazne nezmeni oproti tomu, ktory Kraftwerk odohrali vramci turne Minimum-Maximum. Ale aj napriek tomu by mohli zaradit niektore stare skladby ako napr. Showroom Dummies alebo Ohm Sweet Ohm, prip. pozmenit aranzmany a ozivit tak ich vystupenie pocas tychto septembrovych dni %-P |
|
|
|
|
Strana 1 z 7 |
1 |