Druhý sólový počin Dave Gahana, byl mezi fanoušky přijat poměrně dobře, přesto si samotný Dave stěžoval na brutální odsouzení svého alba ze strany příznivců Depeche Mode.
Moje otázka zní:
Která alba z diskografie Depeche Mode považujete za horší než Hourglass?
Ked mam porovnat Hourglass s nejakym albumom od DM aby sa to aspon zvukovo vyrovnalo tak jednoznacne Exciter je horsi a inak porovnavat Hourglass s albumami DM zo zaciatku ich kariery sa mi zda neprimerane
no zdánlivě nepřiměřené, Gahan je v podstatě skladatelský začátečník ( i když za vydatné pomoci E+P)
ano suhlasim ale tie prve albumy od DM zneju dnes uz raritne aspon pre mna a hourglass uz ma predsa len prepracovanejsi zvuk, sak je tam posun uz oproti PM, ale beriem aj tvoj nazor takze pohodka
Mně se líbí Hourglass víc než první 4 desky, od Speak and Spell po Some Great Reward, a Exciter.
Srovnání s rannými deskami mně připadá v pohodě. Většina skupin vydá ze sebe to nejlepší na začátku, k dobré desce nejsou potřeba znalosti a zkušenosti.
Nemyslím si že sú albumy od tohoto horšie,či lepšie.Sú proste iba iné a pre tú ktorú dobu výstižné.V každom roku ked DM vydali album,bol proste pre mna najlepší,lebo som sa stotožnoval ako z hudbou aj textom.Každému iba sadne možno iný štýl,či atmosféra albumu.Niekedy si pustím rád prvý,inokedy ôsmy,inokedy od Alana alebo Martina.Chcem len prezentovať môj názor,že sú iné,nie horšie či lepšie.
Nemyslím si že sú albumy od tohoto horšie,či lepšie.Sú proste iba iné a pre tú ktorú dobu výstižné.V každom roku ked DM vydali album,bol proste pre mna najlepší,lebo som sa stotožnoval ako z hudbou aj textom.Každému iba sadne možno iný štýl,či atmosféra albumu.Niekedy si pustím rád prvý,inokedy ôsmy,inokedy od Alana alebo Martina.Chcem len prezentovať môj názor,že sú iné,nie horšie či lepšie.
No ano, tak jen prostě napiš svůj subjektivní pocit, která deska se ti zrovna teď líbí míň než Hourglass
Možno som až moc velký fanatik,ale neviem označiť album,ktorý je horší.Prepáč.Ku každému z nich mám osobitné spomienky
či už som prežíval obdobie lásky či sklamania,alebo hýrenia.Ja mám Depeche mode až tak rád,že žijem ako fanúšik s nimi po
celý život a aj po nom,ak to bude možné.Davidoff je bláznivý fan.
Mne sa Hourglass velmi paci , sice to neni vyrovnane album ako Violator alebo ani tak nadupane ako Sofad ale radim ho vysoko, ma vybornu atmosferu, skvele pesnicky, vzdy si ho radsej vypocujem ako Vincov tanecny Speak and spell alebo úlet Broken Frame, CTA tiez velmi nemusím no a este z tych novsich Ultra a Exciter
hourglass je určite lepší ako exciter..
inač ja mam a broken frame velmi rad a speak and spell neberiem ani za velmi DM album, bola to uplne ina skupina, ale je tam fakt par dobrých songov…
Sú albumy ktoré sa mi možno v tejto dobe menej páčia,ale to neznamená,že sú horšie od Hourglass.
DM je proste DM.Myslím si že sú až takí profesionáli,že nevydajú zlú platnu.Hawk.