Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Najprekvapivejšie, najšokujúcejšie zistenie o Depeche Mode

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 7:48   /  # 1

Ahojte všetci.

Zaujímalo by ma, čo vás osobne najviac prekvapilo (šokovalo) v priebehu dlhých rokov počúvania Depeche Mode.

Pre mňa veľkým vyvedením z omylu bolo, keď som zistila, že v tom čase pre mňa najúžasnejšie pomalé skladby nespieva Dave ale Martin.

Keď som sa dostala k ich hudbe, mala som 13 rokov, video ešte moc nefrčalo, vedeli sme, kto je spevák, kto skladateľ....až o pár rokov neskôr som si uvedomila, že moju srdcovku - Somebody a ďalšie piesne ako Question of Lust, Sometimes spieva Martin. Je zaujímavé, že som to predtým nepostrehla.

Ako to bolo u vás? cool smile

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 9:17   /  # 1

Určitě to bylo v roce 92, kdy se v teen magazínu Bravo objevila fotka z natáčení alba v Hamburgu, a na jedné fotce se objevilo nějaké zarostlé a vysmáté individum, o kterém popisek dole tvrdil, že je to David Gahan smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Moderátor
Počet príspevkov: 142

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 9:35   /  # 2

venujem sa dM od svojich 15ich rokov, teda od roku 2000, najvacsi sok jednoznacne album Exciter. Dream On sa mi zdala na prve pocutie velmi nezvycajna - recitovany text, I Feel Loved - prilis popove a tanecne… S odstupom casu sa divam na Exciter ako fajn album, citit tam urcity progress, nech je akykolvek, pozitivny, alebo negativny.

Dalsi sok - Gahanove reci o fungovani kapely, o tom, ako sa citi neslobodny ako textar, a umelec (nepovazujem Gahan za umelca, je “len” charizmaticky spevak, showman) Tie jeho pozerske excesy velmi nemusim.

Signatúra 

“With the wrong tune played till it sounded right yah!”

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 9:48   /  # 3

Největší šok jsem zažila jednoho rána roku 1996, když v rádiu hlásili, že se Dave předávkoval. Zapomněli dodat, že to přežil.

Ikona

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 10:03   /  # 4

Jj, to máš pravdu, vlastně další šok, bylo otevření MF DNES a článek “Zpěvák Depeche Mode se pokusil o sebevraždu”...myslím, že tohle byla přesně doba, kdy jsme si všichni mysleli, že Depeche Mode jsou minulostí...

Ikona

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 10:29   /  # 5
Dangerous - 14.4.2008 o 10:03

Jj, to máš pravdu, vlastně další šok, bylo otevření MF DNES a článek “Zpěvák Depeche Mode se pokusil o sebevraždu”...myslím, že tohle byla přesně doba, kdy jsme si všichni mysleli, že Depeche Mode jsou minulostí...

Na budoucnost DM jsem ani tak nemyslela. Ale celé roky jsem byla přesvědčená, že Dave je slušný solidní kluk a ani ve snu by mě nenapadlo, že bere drogy. A pak takováhle zpráva…

Ikona

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 10:37   /  # 6

No během, vydání Songs of Faith and Devotion, vycházely rozhovory s Davem typu: “Dříve jsem bral různé drogy, teď jsem čistý”...

Ikona

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 10:44   /  # 7

Nic takového jsem tenkrát nečetla a žila jsem si ve své iluzi smile

Ikona

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 10:53   /  # 8

to Beladona:

jen pro zajímavost, Dave Gahan,14 dní před zahájením Devotional Tour:

“Kdysi jsem bral různé drogy, díky nimž jsem se…”. Ale jsem rád, že teď už jsem z toho venku a můžu intenzivně pracovat. Překypuju energií a předtim jsem vůbec nevěděl, co s ní - snad bych byl schopen i vraždit.
Jedině, co Depeche Mode dnes chtěji, je zprostředkovat čestnost, soudržnost a pozitivni myšlení.”

Ikona

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 11:00   /  # 9
Dangerous - 14.4.2008 o 10:53

to Beladona:

jen pro zajímavost, Dave Gahan,14 dní před zahájením Devotional Tour:

“Kdysi jsem bral různé drogy, díky nimž jsem se…”. Ale jsem rád, že teď už jsem z toho venku a můžu intenzivně pracovat. Překypuju energií a předtim jsem vůbec nevěděl, co s ní - snad bych byl schopen i vraždit.
Jedině, co Depeche Mode dnes chtěji, je zprostředkovat čestnost, soudržnost a pozitivni myšlení.”

Ten musel vypadat, když to říkal grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
14.4.2008 o 21:59   /  # 10

mna najviac z celých tých dlhých rokov šokovalo pre mna skoro fatalne datum 1.6.1995, dlho som tomu fakt nemohol uverit :-(

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 27

Zaslať odkaz
22.4.2008 o 22:01   /  # 11

Najväčší šok vôbec bol album S.O.F.A.D.Zoberme si kapelu ako DM,ktorá vlastne hrá Synthy-pop a tu zrazu,šup sem a už sú rockeri jak svet!
Tento album bol podla mna prelom,aj ked Violator zožal najväčší úspech.Asi kôli Enjoy the silence.Ked som prvý krát počul S.O.F.A.D.,myslel som
že to ani DM nie je ,ale postupom času sa mi dostával pod kožu a musel som ho počuť každý den.Som bol práve vojak a to bol môj útek z kasína.
Pustiť si DM a zavreť oči.A v tom roku som bol aj prvý krát na koncerte v PRAZE a to je môj celoživotný zážitok.Tomu verte.Taký už nebude.

HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 22

Zaslať odkaz
23.4.2008 o 22:32   /  # 12

no rozhodne to bol image davea pri songs of faith… mal som malu dusicku ze nastal koniec dm…

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 3

Zaslať odkaz
2.5.2008 o 16:23   /  # 13

Mňa šokovalo, že Mr. Martin L. Gore nie je homosexuál grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 105

Zaslať odkaz
5.5.2008 o 17:24   /  # 14

jednoznacne ked odisiel Wilder! to bola najvacsia strata

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 27

Zaslať odkaz
5.5.2008 o 18:42   /  # 15

Mna ešte šokovala správa z rádia,že Gahana našli predávkovaného na hoteli.

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]