Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Najprekvapivejšie, najšokujúcejšie zistenie o Depeche Mode

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 37

Zaslať odkaz
12.8.2008 o 11:29   /  # 31
duri - 11.8.2008 o 17:19
0_0 - 11.8.2008 o 16:36

nekdy v roce 87 prinesl muj bratr plakat z nemeckyho Brava, kde DM stali na navesu nejakyho kamionu, Gore tam byl v sukni s tou hrivou (  a ja v te dobe mlady chlapec, snad jeste fanousek Modern Talking) jsem nemohl uverit,ze je to chlap a hadal jsem se strasne s mym starsim bratrem,ze je to na 100 % zenska! :D

takže najväčšie prekvapenie pre teba bolo že mart je muž? :lol:

jj tak nejak ;] fakt jsem si myslel,ze je to zenska, ale to mne bylo tak 8 let

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
12.8.2008 o 11:32   /  # 32

0_0: to je v pohode. Horsie je, ze 8 rokov si to takmer mysleli aj ostatni clenovia DM :D :D

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
13.8.2008 o 11:24   /  # 33

uz to tu spomenuli viaceri… mne akoby sa v lete 1995 zrutil svet, ked som z letaku, ktory rozposielali DMF spolu s aktualnym vydanim Halo, cital, ze Alan sa rozhodol kapelu opustit. Totalne ma to vzalo, pretoze jeho som mal z DM vzdy najradsej, videl som ho doslova za kazdy zvukom, pri pozerani 101-tky som si vzdy jeho ukazky hry na klavesy (hral Black Celebration) pustil viackrat za sebou… proste, on bol pre mna typicky predstavitel DM, svojou rezervovanostou, uzavretostou, imidzom… ale… to uz bolo davno, odvtedy vydal Recoil 3 excelentne albumy a zivot je opat krasny smile

... a vlasne jeho odchodom z DM som upriamil pozornost na sikovnost a genialitu Martina smile

Ikona
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
13.8.2008 o 11:39   /  # 34

ja som to nestihla hltat..najprv Fletcha zastupuje zvukar, Dave žije/nežije, Alan opušta kapelu..bolo to až privela aby to bola pravda…..bohužial bola

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
13.8.2008 o 11:45   /  # 35

Ked sa tu uz spomina odchod Alana, ja som to neprezival nijako vyznamne. DM boli v roku ‘95 pre mna iba hudba a clenov som mal naozaj v pazi. Cestoval som akurat vlakom a medzi Svitom a Popradom som zbadal v novinach ktore citala pani oproti kratky clanocek s fotkou Alana. Tak som si to precital a svet sa krutil dalej.

Ked sa za Dave predavkoval a skoro zomrel, dozvedel som sa to od mojho otca, ktory mi to povedal pri pivku. Ze vraj to cital v novinach. Mna skor prekvapilo, ze to zareistroval moj otec ako to, co bolo obsahom tej spravy :D A zasa sa svet tocil dalej.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
13.8.2008 o 11:52   /  # 36

no jo, to boo asi prvy a posledny krat čo sa DM objavili v Novom čase grin

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 23

Zaslať odkaz
13.8.2008 o 11:57   /  # 37

Depeche Mode ma už mnohokrát prekvapili ale je treba povedať , že väčšinou hlavnú zásluhu na tom mal Dave Gahan . Album Paper Monsters (2003) nebol sám o sebe pre mňa prekvapením , už dlhší čas sa predsa vedelo , že Gahan má záujem podielať sa na tvorbe pesničiek DM a tento jeho album sa mi zdal akýmsi výkrikom . Mal som však pocit , akoby pri ňom strácal identitu DM . Počul som aj názor , podľa ktorého sa chcel od DM odpútať až príliš a nasilu . Nehovorím však , že bol zlí ale bol to Dave Gahan , ktorého sme dovtedy nepoznali .

Ikona

Zaslať odkaz
13.8.2008 o 12:17   /  # 38

martyr: dave to sam pri hourglass priznal, ze to bolo akosi nasilu, potreboval si dokazat, ze vie sam napisas album a urcite nechcel, aby znel ako DM. Naopak, pri Houglass nazorovo trosku dospel a nechal veciam prirodzeny priebeh.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]