Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Jaká skladba by měla být v setlistu DM Tour 2009?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
20.5.2008 o 16:05   /  # 136

Je jasné, že koncertní setlist Depeche Mode nikdy nebude mít 35 skladeb, Gahanova energicky náročná show je velmi vzdálená postávání u mikrofonu, a tak Depeche určitě příští rok nezařadí do koncertního programu více skladeb než v dřívějších letech tzn. tak kolem 20-22…Samozřejmě zahrají něco z nové desky a také svoje klasiky jako Personal, Enjoy, Never Let Me Down Again, Behind The Wheel, I feel you, Walking, World in my Eyes, Precious, Home…takže příliš prostoru na obměnu setlistu jim nezůstane…přesto, jakou skladbu či více skladeb by jste si přáli slyšet na koncertě v Bratislavě 2009 či v Praze 2009?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
20.5.2008 o 16:07   /  # 1

Lie To Me, Strangelove, Rush

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
20.5.2008 o 18:58   /  # 2

No urcite by som vedel vytvorit cely setlist, ale vyberam But not tonight, Blasphemous rumours, Strangelove, Rush, It´s no good, Stories of old...

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
20.5.2008 o 20:08   /  # 3

jednoznacne by som chcel pocut Strangelove, Rush, It’s No Good, Barrel Of A Gun, Black Celebration.

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
20.5.2008 o 22:13   /  # 4

...bolo by ich mnoho ale hlavne: But not tonight, Here is the house, Home, Somebody, Question of Lust…ach, už sa tešííííím, lebo tentoraz už určite pôjdem aj ja, juj…. cool smile

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 8:04   /  # 5

Ja by som ocenil konecne poriadne Intro grin a trosku toho “buchania po zelezach” aspon raz grin

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 9:38   /  # 6

Fly On The Windscreen, Clean, Freestate

Ikona

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 11:14   /  # 7
Beladona - 21.5.2008 o 9:38

Fly On The Windscreen, Clean, Freestate

jo pravda, Freestate by si zasloužila živé provedení..

Ikona
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 13:15   /  # 8
Evka - 20.5.2008 o 22:13

...bolo by ich mnoho ale hlavne: But not tonight, Here is the house, Home, Somebody, Question of Lust…ach, už sa tešííííím, lebo tentoraz už určite pôjdem aj ja, juj…. cool smile

..ešte by som pridala I am you   a Shake the disease

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 13:18   /  # 9
Evka - 21.5.2008 o 13:15
Evka - 20.5.2008 o 22:13

..ešte by som pridala I am you   a Shake the disease

I am you ...to je podle mne nedoceněná skladba…připojuji se, ta by živě byla velmi zajímavá..

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 105

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 14:09   /  # 10

lilian alebo by uz konecne mohli dat rush alebo useless

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 41

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 14:23   /  # 11

Waiting For The Night, Here Is The House, Clean, Black Celebration, Stories Of Old…

To ma teraz napada, ale urcite by toho bolo aj viac, len skoda ze koncert je tak trochu casovo obmedzeny LOL

Signatúra 

Hm…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 224

Zaslať odkaz
21.5.2008 o 21:16   /  # 12

Sacred, Policy of Truth, Macro, Halo, Useless, Sister of Night, Insight, Barrel of a Gun, Stripped, I Feel You, Judas, In your Room a nech si tam pridaju co chcu :D

Signatúra 

Peace. Namaste. Whatever.

Ikona

Zaslať odkaz
23.5.2008 o 9:42   /  # 13

a ještě by se mi líbilo kdyby zahráli “Insight” chorál:

And the spirit of love
is rising within me
talking to you now
telling you clearly
the fire still burns

I’m talking to you now
the fire still burns
whatever you do now
the world still turns

to by bylo něco…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 118

Zaslať odkaz
25.5.2008 o 19:36   /  # 14

hlavne niečo čo by vyhovovalo hlasu Daeva, Condemnation by uz bola katastrofa….osobne by som chcel Strangelove

Signatúra 

Nigredo 22.9.2008 !!!

Ikona
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
28.5.2008 o 9:50   /  # 15

Ja by som chcel moju krasnu nepochopenu Get right with me, a just by znela bohovsky!

Na druhu stranu nechcem pocut ani sekundu z Just can’t get enought, uz nieee…

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]