Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

DM remixy na Dm parties

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
2.6.2008 o 20:10   /  # 16

Ja som napr. zosmolil taky 30 min. set Dave Gahana a doteraz sa pusta v Krcmicke na rohu kde boli aj nejake tie komorne resp. klubove DMparty. Samozrejme od zaciatku som ten set nerobil pre depesakov ale prave naopak pre tych ktori ficia na drum ‘n’ base a trance a mozno aj preto to tam hra stale dokola, keby to bol set z klasika skladieb uz davno by ho tam nehrali…

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
2.6.2008 o 20:21   /  # 17
tArGeT - 2.6.2008 o 19:28

Caleydon, mozes mi prosim Ta napisat kedy presne si hral v Starej Lubovni? alebo mi nieco uslo?

No bolo to tusim niekedy v 2002-03. Bol to taky strasne maly klub. Majitel tam chcel mat DM party. Ja si toho teda velmi nepamatam…

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
2.6.2008 o 20:49   /  # 18

No tak ak by si tam hral to by som si pamatal, a ja si to fakt nepamatam asi by sme si mali kupit Ginko-Prim LOL

Signatúra 

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 36

Zaslať odkaz
3.6.2008 o 11:06   /  # 19
Gabriel - 2.6.2008 o 17:32

bundienka: silna zakladna sa pozna podla toho, ze ma ajvela a silnych aktivnych ludi. Ti starsi depesaci uz predsa len maju ine starosti (rodina a pod.) a parties ich uz prestavaju zaujimat. Zisiel by sa novy vietor z mladsich rocnikov, kori by prevzali iniciativu a zacali robit parties po svojom - trebars aj DM Remix Parties. Snivat nestaci wink Drzim palce.

ja nesnivam.ale snazim sa dat zopar ludi dokopy, aby sa taketo akcie opat mohli konat napr. aj v nasom kde ich kedysi byavalo velmi vela. ale potom to utichlo a nic. vela o tom premyslam co a ako by bolo treba dobre dat dokopy aby to fungovalo. budem sa snazit aj dalej snad sa mi to podari.smile

HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
3.6.2008 o 11:12   /  # 20
cegevara - 2.6.2008 o 20:05

tak o tomto snivam nie ako party ale pivaren alebo nieco podobne kde bude frcat DM a remixi , jasna vec ina je vec na pocuvanie a ina zase na parkete aleto vsetko zladime.

ved jasne ze to nemusi byt zo zaciatku nic velke. to suhlasim a moze to byt aj kombinovane so stylom 80´s a 90´s rokov. to by bolo tiez fajn.
snad sa nam podari opat rozputat taku vlnu ako kedysi.smile

HodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
3.6.2008 o 11:14   /  # 21
tArGeT - 2.6.2008 o 20:49

No tak ak by si tam hral to by som si pamatal, a ja si to fakt nepamatam asi by sme si mali kupit Ginko-Prim LOL

mam jednu znamu, tak mozeme urobit ginkovske pitie caju:Dmozme sa dohodnut:D

Ikona

Zaslať odkaz
7.6.2008 o 9:54   /  # 22

jasne bundienka a k tomu este “houbove kolaciky” :-D

To s tymi remixami na parties je asi problem vsade, resp. ide o to ze fanusikov DM mozeme tak “hrubo” rozdelit do dvoch skupin:

1. Ti ktori zacali DM pocuvat v 80-tych rokoch
2. Ti ktori zacali DM pocuvat v 90-tych rokoch

Prva skupina ma najvacsi problem (vzhladom k ich veku :-D) nejako pochopit prip. sa s tym vyrovnat ze skladby DM sa daju mixovat aj na inom podklade nez boli zvyknuti z oficialnych remixov 80-tych rokov. Tym ako starnu DM tak starnu aj ich fanusikovia a vacsina z nich stale zije v nostalgii rokov minulych a spomina na casy, ktore su uz davno prec. Tym v sebe podvedome vytvaraju pocit ze vsetko co je nanovo zmixovane do doby 21.storocia je uz len TUC TUC pripadne TAC TAC. No a jednoducho takyto fans nebudu na parties tancovat na remixy v style electro alebo house.
Druha skupina ma s tymto urcite mensi problem kedze koncom 90-tych rokov uz elektornicka hudba zacala expandovat v zmysle tom ze vzniklo vela odnozi a aj vela ludi (teda aj DM fans) zacalo nasluchat inym elektronickym zanrom a prave tito ludia (fans) si vedia aj v 21.storoci najst nejaky svoj remix prave z inych electro zanrov a tak nemaju sebemensi problem na roznych klubovych akciach “vyblaznit” sa na dobrom house remixe skladby od DM.
Statistickym odhadom by sa dalo povedat ze drvivu vacsinu DM fans tvori prave prva skupina, takze snad sa za par rockov dozijeme aj na DM parties kvalitnych DJ setov zo skladieb DM.
No a ja osobne patrim niekde medzi tie dve skupiny, kedze DM pocuvam od roku 1986 a nemam problem pocuvat a “vyblaznit” sa na nove remixy v style electro alebo house.

PS: O kvalite remixov by sa dalo tiez diskutovat wink

Signatúra 

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]