Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Depeche Mode na nečekaných místech

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
2.6.2008 o 11:50   /  # 1

Kde jste náhodně a nečekaně narazili na zmínku o Depeche Mode nebo na cokoliv co se jich týká?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
2.6.2008 o 11:53   /  # 1

Rozhovor v časopise Respekt s Mariusz Szczygiełem (42), polským reportérem a spisovatelem

V roce Solidarity a Jaruzelského vám bylo patnáct. Jak jste tu dobu prožíval?
Příliš se mě to netýkalo. Ale když jsem odmaturoval, zažil jsem roku 1985 něco, co mě poznamenalo. Jel jsem po maturitě se svými spolužačkami do Vratislavi a zašli jsme do nějaké kavárny. Hned si k nám ke stolku přisedli nějací dva chlapíci, ukázali mi průkazky kriminální policie a řekli mi, že mám jít s nimi. Dovedli mě na komisařství, kde mě zcela bezdůvodně zmlátili. Jeden z nich mi zabodl dva prsty do krku a řekl: „A teď se kurva dovíš, co všechno my můžeme.“ Musel jsem stát u zdi a oni do mě bušili pěstmi. Bili mě i jinak, ale o tom se mi teď nechce mluvit. Nakonec vytáhl jeden z nich z mého batohu plnicí pero, odšrouboval je a vylil na mě všechen inkoust. Pustili mě za čtyři hodiny. Důvod neměli žádný, neúčastnil jsem se žádných antikomunistických demonstrací, vlast mě tenkrát vůbec nezajímala. Měl jsem jen rozcuchané vlasy a vypadal jsem jako fanoušek skupiny Depeche Mode – měl jsem na sobě šedou vojenskou uniformu s citronovou kravatou a boty stejné barvy.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
4.6.2008 o 15:47   /  # 2

ked som prišiel s trikom DM do nemecnice na juhu Londýna a jedna doktorka mi ukazala na Davea a povedala, jee, to je ten, čo zrazil a doviezol nam tu nejakeho zeleninara, čo predaval popri ceste grin
nevedel, či sa smiat, alebo lutovat toho pana, doteraz by som sa chcel spytat Davea či to bola pravda grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 224

Zaslať odkaz
6.6.2008 o 15:41   /  # 3

no pred dvomi tyzdnami som narazil na grafitti a tam bola taka ta depesacka znacka (viete co myslim), potom napis dave gahan a dalej white power, ale to radsej nekomentujem (>_<)... a dnes mi prisiel spam a tam bol obal exciter :P znamenia :D

Signatúra 

Peace. Namaste. Whatever.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 96

Zaslať odkaz
16.6.2008 o 16:03   /  # 4

...ja ani neviem kde všade…to dostávam taký šok, že nič nevnímam len DM smile)

Signatúra 

Filozofia je permanentné a ako vždy aj márne úsilie povedať to, čo sa vlastne nedá povedať.
Theodor Adorno

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]