Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Remixy albumu Depeche Mode 2009

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 12:17   /  # 1

Okolo DM sa obtrelo uz celkom pekne mnozstvo ludi, ktori im robili remixy. Aj ked ich kvalita pri poslednych doskach ani zdaleka nedosahuje kvalitu tych, ktore si v 80’ ere robili sami, ci ich velmi blizki spolupracovnici, podme trosku pospekulovat o tom, kto by sa ich novych skladieb mal/mohol uchytit. Prosim v diskusii pisat o buducnosti, nie o tom, kto aky stary remix miluje. Kedze sa da povedat, ze externi ludia pre DM nezvyknu robit remix viac ako raz, tak pustite fantaziu na spacir a napiste svoje tipy. Ten kto sa trafi mozno ziska od dm.sk milu pozornost smile

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 13:01   /  # 1

Ja by som bol zvedavy keby si remixy skladieb z pripravovaneho albumu urobili chalani sami tak ako niekedy a ako bonus by sa tam mohol objavit aj nejaky remix od Recoil-a, to by som bol fakt zvedavy ake napady by mali pri ich realizacii ci by sa dali porovnat s tymi z rokov minulych alebo by boli nebodaj lepsie…

Mozno z mojej strany nerealna predstava ale to bude asi tym ze nepznam znamych DJ sveta alebo producentov alebo inych ludi ktori by chceli remixovat skladby od DM a ani neviem ako prebieha proces pri vybere, ze komu daju urobit mix a ktore nakoniec vyjdu oficialne… Mozno by mohli siahnut po tom aby pustili hlasku na net a rozni neznami ludia by sa pokusili remixnut ich skladby… Priklonil by som sa k tomu poslednemu co som napisal cize k takemu Recoil-ovskemu pristupu, ten mi je najblizsi ;-p

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 13:39   /  # 2

Alan by sa dal celkom spolahlivo vyradit, nakolko v roku 2009 bude riesit uplne ine zalezitosti.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 13:43   /  # 3

http://www.depechemode-sleeves.com/alan-wilder-will-produce-next-depeche-mode-lp-in-2009.html

to šme še pobavili LOL

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 13:48   /  # 4

Ok, spat k teme, mozno predsa len motyka vystreli a dostanu sancu aj tito fans Dominatrix alebo Kaiser Soze. Ja osobne by som im tu sancu dal!

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 14:41   /  # 5
Jarik - 10.7.2008 o 13:43

http://www.depechemode-sleeves.com/alan-wilder-will-produce-next-depeche-mode-lp-in-2009.html

to šme še pobavili LOL

Ja len opravim vyraz spravne do vychodniarciny:

Ta sme še zabavili LOL

Signatúra 

Ikona

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 15:10   /  # 6

Nie, Alan bude riesit vlastne zalezitosti netykajuce sa DM. Tymto by som rad Alana pre tuto temu uzavrel a podme teda k jej ucelu.

Ja by som si vedel predstavit napr. nejaky serizony Fatboy Slim remix aebo Markus Schulz v trance style smile

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Počet príspevkov: 561

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 15:52   /  # 7

No ja by som uvital ak by uvolnili trochu priestoru pre Digitalism. Aj ked jeho (ich) pociny urobili v skladbe dobry bordel, dalo jej to novy rozmer. Rozhodne by som vsak k remixom uz nepustil Paul Van Dyk-a. Pretoze urobit minimalne 5 remixov (neviem presny pocet), ktore sa od seba velmi nelisili (aspon tak si to pamatam), to je zbytocne.
S aktualnou scenou remixerov nemam ziadne skusenosti, ale rozhodne by som nebol rad ak by to zverili “tym DJ-om”, ktori produkuju aktualne “hitove shi*y” (hlavne v Nemecku sa obcas taky najde), ktore sa dokonca obcas dostanu na popredne priecky hitparad (napr. taky nepriamy cover stareho hitu Petra Nagy-a smile )
Nebolo by vsak na skodu keby sa k remixovaniu DM vratili ich stari znami.. ozivenie v podobe comebacku.. smile

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Ikona

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 16:06   /  # 8

Skor by som to povazoval za akt vyjadrenia vdaky tym starym panom co kedy robili vynikajuce remixy.

Signatúra 

Ikona

Zaslať odkaz
10.7.2008 o 20:43   /  # 9

Taky Flood by mohol nieco vypotit myslim ze to by bolo fajn… Mali by oslovit svojich dobrych kamossov a nie dat to robit akoze “vychytenym DJ”, ti uz pokazili co sa dalo…

Signatúra 

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 37

Zaslať odkaz
11.7.2008 o 11:06   /  # 10

mne se libej remixy ,ktery at pro Gahana nebo DM delal Booka Shade ,  Goldfrapp udelali taky dobry remixy, spis mam radsi kdyz tam neco puvodniho zustane z ty originalni skladby nez kdyz je to uplne jina skladba, ktera s tou puvodni nema nic spolecnyho. soucasnou techno scenu moc nesleduju, tak nevim,ale urcite bych dal sanci nejakejm neznamym tvarim,at se ukazou.

Ikona

Zaslať odkaz
11.7.2008 o 11:50   /  # 11

V teme ide o uplne nieco ine. Treba tie “nezmame tvare” sem napisat. Odlepte sa od DM a zabudnite na vsetko co vyprodukovali a kto s nimi robil. Napiste, koho by mohli oslovit a doposial tak neurobili. (Wildera, Flooda,, Millera, Garetha, atd. uz prosim vynechajte - je X diskusii kde sa tieto veci rozoberali, tak to zasa nevlacte sem).

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Moderátor
Počet príspevkov: 142

Zaslať odkaz
11.7.2008 o 16:04   /  # 12

ok, poviem to na rovinu smile chcem aby mixoval dM Trent Reznor.

Signatúra 

“With the wrong tune played till it sounded right yah!”

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 19

Zaslať odkaz
11.7.2008 o 16:44   /  # 13

Ja by som bol zvedavý ako by sa pohrali so skladbami Veneer

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
11.7.2008 o 22:11   /  # 14

Ja by som sa celkom potesil remixu Vinca Clarka…neviem nakolko je to realne, ale jeho remixy stoja za viacnasobne vypocutie…

Ikona
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
15.7.2008 o 14:30   /  # 15

Trent Reznor

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]