Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Nové album -  jaké by podle vás mělo být?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
16.7.2008 o 11:58   /  # 1

Odpočítávání běží,..... Depeche Mode jsou již v druhé fázi přípravy nové desky, nejspíš jsou již některé skladby úplně dokončené..

Jaké by jste si přáli aby nové album bylo? Čistě elektronické, nebo více kytar méně bicích, pomalé, ambientní jako Exciter nebo drajv jako je v kouscích A Question Of Time, Rush či John The Revalator.

Co od trojice Depeche Mode čekáte? Mohou ještě překvapit?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
16.7.2008 o 12:41   /  # 1

Strhujuce, drave, rychle. Ziadne uspavanky a skladby podobne Macro, Darkest Star ci Comatose. Ked uz pomale, tak pekne vypracovane a s lubivou melodiou ako Insight, Home alebo Sister Of Night.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
16.7.2008 o 13:14   /  # 2

Tajemné, atmosférické a mnohovrstevné jako Black Celebration. Epické jako Walking In My Shoes nebo In Your Room.

Ikona
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
16.7.2008 o 13:26   /  # 3

Gabriel to presne vystihol, niet co k tomu dodat. Snad nech to ma energiu a riadne gule LOL

Prekvapit moze uz len tym aky bude mat novy album sound, to bude naozaj tazke urobit cosi nove a ine nez PTA, ale na to su tam hlavy pomazane aby nieco vymysleli.

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
16.7.2008 o 13:33   /  # 4

Dynamické. Čiže veľké rozdiely medzi tichými a hlasnými pasážami. grin A celistvé, nepotrebujem rádiový hit.

Edit: Čiže aby človek nemal chuť niečo preskočiť.

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 1

Zaslať odkaz
17.7.2008 o 20:34   /  # 5

Prial by so si, aby bol novy album presne taky, aby som ho zasa mohol pocuvat donekonecna a znovu a znovu sa nechat ozarovat hlbkou a rozmerom MArtinovych a Davidovych textov a muziky…. ho hooooo

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 476

Zaslať odkaz
26.7.2008 o 18:37   /  # 6

...neviem preco ale v poslednej dobe mam skepticky pocit z toho co a ako daju chalani z DM do noveho albumu, mam trochu obavu aby to nebol horsi album ako PTA a teda sa u mna zaradil na druhe miesto za Exciter. rozmyslam hlavne nad tym co este mozu DM ponuknut aby to neznelo ako nieco co sme uz poculi na inych albumoch a tak som velmi zvedavy na pilotny singel noveho albumu. Aj ked singel ktory ma predat album nemusi byt vypovedou o tom aky je alebo bude novy album.

Signatúra 

electrowired / Collection

Ikona
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
15.8.2008 o 8:46   /  # 7

Rád bych mnohovrstvou elektroniku, spoustu samplů zkreslených kytar či jiných nástrojů a zvuků, hlavně už ne Martinovi kytarové vybrnkávačky smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 86

Zaslať odkaz
16.8.2008 o 16:31   /  # 8

tak ako som čakal na PTA s očakavanim čo to bude, tak čakam na XXX album na ktorý sa strasne tešim ako inač. Ale ak by bol nahodou podobny PTA v pohode! Bude to určite kvalitna PECKA ... chlapci nesklamu !!! rýchlo rýchlo rýchlo… ale kvalitne smile

Ikona
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
25.8.2008 o 8:40   /  # 9

Včera večer som si zrazu niečo uvedomil - klavír.

Chcem počuť zvuk klavíra, alebo piána. Kedy sme ho od DM počuli naposledy? Pokojne môže byť v každej piesni. Aspoň jeden zvuk o ktorý sa môže ucho oprieť ako o známy. grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
25.8.2008 o 8:58   /  # 10

hlavne nech je to riadne surove, drsne, temne… ziadna uhladenost, ta mi lezie u DM na nervy! Nech sa vykaslu na komercnost, predajnost a podobne. Chce to riaden odpal, nieco, co cloveka zasiahne hned pri prvom pocuti! Kedy sme taku silu zazili naposledy? Pred jedenastimi rokmi? Ked sa objavil singel a hlavne totalne super video Barrel Of A Gun? To boli posledni nefalsovani Depeche Mode… S PTA sa zaradili len do obycajneho zastupu slavnych… to DM vobec nesvedci, oni musia vycnievat!!!

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 139

Zaslať odkaz
25.8.2008 o 10:43   /  # 11

ja by som chcel hlavne elektroniku a nejaké to búchanie po zábradlí...
hlavne nič komerčné ako tu už bolo spomenuté wink

Signatúra 

I can’t understand
What makes a man
Hate another man
Help me understand

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 130

Zaslať odkaz
25.8.2008 o 20:36   /  # 12

- Lepší ako Playing the Angel…
- bez škrekotov a lá APTIUT, Dead Of The Night…

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]