Ahojte, verím, že mi poradíte,
zháňam lístky do Viedne, chcem ich skúsiť kúpiť cez e-Bay.
Rozumiem správne, že vo Viedni sú len jedny lístky na státie, označené ako Stehplatz ? Prosím, kto vie, potvrďte mi to, až môžem kupovať.
Ďakujem.
nie,listky su na statie aj na sedenie.tak ako je to vo vsetkych halach v europe.na ploche je statie,ktore je vacsinou dlene na obycajne statie a statie pod podiom a potom sa sedi na tribunach.to je pripad aj haly vo viedni.s tym malym rozdielom ze tam je par miest na statie aj na tribune.a ak je listok oznaceny ako stehlapz tak je to statie,ale zalezi ze kde…skus najt niekde mapku haly tam je to dobre vidiet
@evka: planik mas na http://www.oeticket.com/portal/de/konzerte/rock_pop/depeche_mode/144841/performance.html#
podla toho, ako je to zakreslene je vo viedni jedno statie, ktore ale nie je delene na statie pri podium a obycajne statie. je len jedno, takze zavisi od sikovnosti fanusika, ci sa mu ujde miesto blizko alebo dalej od podia.
dalsie statie je vsak aj na uplne vrchnej tribune, ako pisala marjon, v tomto pripade ide o najlacnejsie listky (oficialne 41 euro), takze ak ich niekto chce predat, mal by ich spravne oznacit ako “STEHPLATZ 2. RANG”
treba si vsimat detaily ponuky na e-bayi (details aufrufen), namatkovo som to pozerala a prave v jednej ponuke bolo v zatvorke uvedene, ze sa jedna o tento druh statia (na tribune, nie ploche!)
Ahojte priatelia o 8 dní sa rútiaci smerom na juh do Viedne na koncert.
Verím, že sa tu nájdu takí, ktorí už boli v Stadthalle na koncerte.
Prosím, hoďte sem nejaké info napr. o parkovaní, o tom, o ktorej sa asi bude púšťať dnu…prípadne iné užitočné rady.
Vopred ďakujem.
Ahojte priatelia o 8 dní sa rútiaci smerom na juh do Viedne na koncert.
Verím, že sa tu nájdu takí, ktorí už boli v Stadthalle na koncerte.
Prosím, hoďte sem nejaké info napr. o parkovaní, o tom, o ktorej sa asi bude púšťať dnu…prípadne iné užitočné rady.
Vopred ďakujem.
s parkovanim nie je problem,pod stadhalle je podzemne parkovisko,ja som parkoval vzdy tam.je to platene,cenu ale neviem.pristup je dobre oznaceny…
dufam,ze kamiony depeche mode nepojdu z berlina do budapesti a z budapesti do prahy cez slovensko,lebo vdaka chaosu okolo mytneho systemu nakoniec ani nemusia nacas dorazit do tychto miest