Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Tour of the Universe 2009

HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 166

Zaslať odkaz
16.2.2010 o 12:44   /  # 166

dave na konci catwalku z naseho pohladu, inac koncert fantasticky,uzasna atmoska ,od zaciatku cela hala na nohach…..na koncertoch ktorych som toto turne bol urcite najlepsia,bolo neskutocne sledovat baviaci sa dav pri poslednej skladbe show personal jesus,avsak musim vyjadrit aj kritiku a to hlavne na organizaciu v hale a jej okoli.okolie haly pred koncertom totalne upchate autami,na ceste stojaci usporiadatel,ktoreho sa kazdy z auta pytal ,ci je mozne parkovat v garazi pod halou a tym sa cakanie len prezdlzovalo flegmaticky pytal VIP listkok,ze len s nim je moznost parkovat v garazi.na nase prekvapenie si dalsi usporiadatel o par metrov dalej pri dalsom vjazde do garazi rovno vypytal 50 kuna alebo 10 euro a pustil nas do garaze aj bez toho spomynaneho VIP listka….korupcia na balkansky sposob. garaz pod halou zivala prazdnotou a vonku v okoli haly zapcha a nervozny ludia…..nepochopitelne. vstup pod podium chaoticky,nakoniec nam na ruku dali akesi razitko,ktore bolo jedna cierna machula,jeden bufet/viac som nenasiel/.....ale aj napriek tymto nedostatkom hodnotim samotny koncert vysoko,after v aquarius bare tiez v pohodicke

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 317

Zaslať odkaz
16.2.2010 o 20:15   /  # 167
marjon - 16.2.2010 o 12:44

dave na konci catwalku z naseho pohladu, inac koncert fantasticky,uzasna atmoska ,od zaciatku cela hala na nohach…..na koncertoch ktorych som toto turne bol urcite najlepsia,bolo neskutocne sledovat baviaci sa dav pri poslednej skladbe show personal jesus,avsak musim vyjadrit aj kritiku a to hlavne na organizaciu v hale a jej okoli.okolie haly pred koncertom totalne upchate autami,na ceste stojaci usporiadatel,ktoreho sa kazdy z auta pytal ,ci je mozne parkovat v garazi pod halou a tym sa cakanie len prezdlzovalo flegmaticky pytal VIP listkok,ze len s nim je moznost parkovat v garazi.na nase prekvapenie si dalsi usporiadatel o par metrov dalej pri dalsom vjazde do garazi rovno vypytal 50 kuna alebo 10 euro a pustil nas do garaze aj bez toho spomynaneho VIP listka….korupcia na balkansky sposob. garaz pod halou zivala prazdnotou a vonku v okoli haly zapcha a nervozny ludia…..nepochopitelne. vstup pod podium chaoticky,nakoniec nam na ruku dali akesi razitko,ktore bolo jedna cierna machula,jeden bufet/viac som nenasiel/.....ale aj napriek tymto nedostatkom hodnotim samotny koncert vysoko,after v aquarius bare tiez v pohodicke

Krása, super, sto bodov.
Dave si povedal: “na konce catwalku sú nejakí slováci, idem tam ....”
iloveyoudm

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
Počet príspevkov: 498

Zaslať odkaz
17.2.2010 o 15:07   /  # 168

vrela vdaka za zahrebsky vylet:
puxo, peto, petak2 za dovoz a hlavne psychicku podporu pocas mojho depkovania
clean za dovoz spat a spolocnost
krausik77 za to ze sme sa na chvilu stretli a cvakli pic
trom fanuskom z bratislavy, ktori ma strpeli pred sebou aj ked som sa pretlacil pozdlz mola ku kamaratom vlavo a potil sa vo “velmi depesackom outfite”: cerveny long-sleeve a hruby hnedy sal na krku - sorry ze som sa ani nepredstavil

koncert som si v tichosti bez kricania a spievania uzil ako v divadle, bal som sa o svoje poskodene hlasivky a hrdlo
highligty pre mna

dressed in black
insight
(slow intro) personal jesus
stojaci fanuskovia na sedeni

adrian.

Signatúra 

leipzig / bratislava / budapest / praha / zagreb

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 40

Zaslať odkaz
17.2.2010 o 15:46   /  # 169

Ti traja fanusikovia z BA boli kraco (ja), e3on, a jeho frajerka a boli sme radi ze koncert bol na vybornu, aj nabuduce adrian

Signatúra 

I’m talking to you now
the fire still burns
whatever you do now
the world still turns

Ikona

Zaslať odkaz
17.2.2010 o 21:41   /  # 170

to Adrian: a ja sa teším s tebou, že si si konečne užil koncert (myslím, že si ich pár musel oželieť kvôli zdraviu).

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 119

Zaslať odkaz
17.2.2010 o 22:21   /  # 171
adrian - 17.2.2010 o 15:07

krausik77 za to ze sme sa na chvilu stretli a cvakli pic

sa este uvidime s Alanom v Prahe cool smirk

Ikona

Zaslať odkaz
6.3.2010 o 23:36   /  # 172

Pekné video - rozlúčka chlapcov na poslednom koncerte….
smile

Signatúra 

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 21

Zaslať odkaz
7.3.2010 o 10:14   /  # 173

to Night; taketo momenty su vzdy prekrasne…

Ikona

Zaslať odkaz
8.3.2010 o 0:52   /  # 174

áno, zaujalo ma, ako úprimne sa Dave lúči s každým….

Signatúra 

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 585

Zaslať odkaz
11.3.2010 o 12:05   /  # 175

Vážně krásné video.
Fletch má na triku flitry, jak se o něj Martin otřel smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 201

Zaslať odkaz
19.3.2010 o 22:10   /  # 176

ma tak napadlo…co teraz s tymi vecami,ktore dm pouzivali pocas tour??myslim tym vsetky tie svetla,zosilovace,repraky,mikrofony,syntaky,projekcie a pod..urcite maju nieco prenajata,ale myslim si,ze tam mali aj mnoho vlastnych veci

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15363

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]