Keďže systém tohoto fóra ponuka niekoľko nevyužitých funkcií, chcel by som ich predostriet a akceptoval vaše návrhy a postrehy.
- obrázkové signatúry - je možné nastaviť (tak ako pri ikonách a fotografiách), možnosť nahratia obrázku, ktorý sa bude zobrazovať v signatúre. Táto možnosť je momentálne zablokovaná.
- vlastné pole/polia v profile - je možné vytvoriť ľubovolné pole, ktoré sa potom bude zobrazovať v profile. Napr. pole “Najobľúbenejšia skladba”, “Nálada” a pod.
- viac a iných emotikonov (smajlíkov)? (napr. takýchto)
A smajlo s kyvajucimi rukamy ala NLMDA?
Da sa / bude sa dat forum prezerat aj “skryte” tak ako sa to dalo v starom fore?
Ano, da. Musis ale pouzit prihlasovaci formular na http://www.depechemode.sk/member/login/
a dolu mat odskrtnutu volbu: “Zobrazovať moje meno v zozname prihlásených užívateľov”
nechapem na co je takato moznost prihlasit sa a byt neviditelny… ak som sa zaregistroval na fore tak hadam mam zaujem byt videny a prispievat ak ma nieco zaujme, taketo “vecicky” len lakaju voyagerov, ktori len sleduju kto na fore je a kto nie je…
target: Rešpektuj prosím osobné nastavenia užívateľov a ich súkromie a nekomentuj ich. Neprináleží to nikomu, ani mne. Je každého osobná vec, ako si nastaví osobný profil, ak mu to umožňuje a vyhovuje mu.
Ja respektujem vsetko, ale touto Tvojou vetou : “Na oplatku nie je dostupna funkcia “skryty” uzivatel.” Som si myslel ze je to poriesene a zrazu nie je. Takze to bola iba moja reakcia na protichodne vyjadrenia… Neslo o kritiku a hodnotenie uzivatelov…