Táto téma, je založená preto, aby organizácia koncertu Depeche Mode v Bratislave, bola čo najlepšia zvládnutá. Preto píšte Vaše postrehy s organizácie koncertu DM 11.6.06. Čo podľa Vás bolo zvládnuté dobré a čo naopak organizátor nezvládol. Verím, že kompetentný s http://www.depechemode.sk posunú najčastejšie vyskytujúce nedostatky, ale aj pochvaly organizátorom s agentúry XL, ktorý sa s chýb poučia a s organizujú jeden s najlepších koncertov, ktorý sa na Slovensku konal.
ORGANIZÁCIA / DM Bratislava 09
Strana 1 z 3 |
1 |
![]() |
20.8.2008 o 19:23 / # 46 |
|
|
|
|
|
|
|
|
20.8.2008 o 19:37 / # 1 |
|
zachodov bolo malo :D myslim na ten pocet ludi, v rade som stal asi polhodinu a pritom som spieval s daveom :D |
|
|
|
|
![]() |
20.8.2008 o 20:15 / # 2 |
|
aby ostali dlhsieee ako na koncert no a nejaku autogramiadu a tak :D ale v podstate som s organizaciou 06 bol spokojny, XL je spicka na Slovensku |
|
|
|
|
|
|
20.8.2008 o 23:53 / # 3 |
V 2006 mali prespat v BA ale tour manazment to na poslednu chvilu zmenil a tak hned zo stadiona isli na letisko. Teraz to vychadza zatial tak, ze z Budapesti pridu do BA a potom maju 2 dni volno, lepsie povedane, zatial v tie dni nie je ziadna show naplanovana. No a na treti den po BA hraju v Londyne. Ak by aj neboli 2 dni volna, urcite aspon jeden koli presunom multi-stageov (kedze maju viac ako jeden stage ktory vozia zo sebou). Takze dufajme, ze to vyjde, aj ked to organizatorovi navysi naklady. |
|
|
|
|
![]() |
21.8.2008 o 0:06 / # 4 |
Nebude problém pre tour managment a samotných Depeche Mode, že na Slovensku nemáme žiaden 5 hviezdičkový hotel????? Pokiaľ si dobré pamätám tak Dave Gahan dochádzal na Bratislavský koncert vrámci Paper Monsters Tour s Viedne, kde bol ubytovaný práve v 5hviezdičkovom hoteli. |
|
|
|
|
|
|
21.8.2008 o 0:09 / # 5 |
Viem akurat, ze v 2006 boli zabookovane izby v hoteli Carlton. |
|
|
|
|
|
|
21.8.2008 o 10:55 / # 6 |
|
- žiadne objekty brániace výhľadu na pódium, - zákaz fajčenia v celom priestore, - nečapovanie alkoholických nápojov, - nástup skupiny na pódium v presnom čase, čo si myslia že sú hviezdy alebo čo, že si prídu o hodinu neskôr a my to máme tolerovať, alebo čo? |
|
|
|
|
|
|
21.8.2008 o 12:46 / # 7 |
|
ja ich mozem len pochvalit,ze sa len vobec odvazili nieco ako DM koncert organizovat! |
|
|
|
|
|
|
21.8.2008 o 15:31 / # 8 |
|
clenovia DM ani nebudu vediet, ze koncertuju na Slovensku |
|
|
|
|
|
|
21.8.2008 o 17:45 / # 9 |
|
...vcelku to bolo velmi dobre… prekažala mi len ta veža…ale to len z ohľadu na iných |
|
|
|
|
|
|
22.8.2008 o 8:10 / # 10 |
|
Snad jen těch záchodů bylo málo a taky jsou otravné ty žetony. |
|
|
|
|
|
|
22.8.2008 o 11:47 / # 11 |
mne sa zetony nahodou pacili, este mam doma dva :D |
|
|
|
|
|
|
22.8.2008 o 13:20 / # 12 |
|
zetony mohli byt samozrejme volitelne platidlo,nie povinne.. |
|
|
|
|
|
|
22.8.2008 o 13:44 / # 13 |
|
Zetony, zetony… akosi na ne nemam nejaky pro ani proti nazor. ALE navrhnite lepsi sposob, ako oddelit pracu s peniazmi od samotneho vydaja tovaru. Predstavte si, ze v kazdom jednom stanku na stadione by musela byt pokladna + clovek, ktory prebera peniaze. Proste logisticky by to zvysilo naklady na pokladne, ludi a vobec by to nezrychlilo vydaj tavaru. Plus navyse kto chcel, tak nakoniec si nechal suvenir, ktory na inych koncertoch DM neziskate. Takze okrem cisto osobneho postoja, ake ma zeton skutocne nevyhody? Proste si ludia nadrbali do hlavy, ze zeton = 50,- je prilis, nealko drink = 1 zeton, alko - 2 zetony atd. a potom akasi vnutorna zavist, ze niekto na nich ryzuje a je tu odpor k zetonom. Myslim ze koncert + dalsie vydavky na koncerte stali akurat za to, co sa dialo na podiu, alebo snad nie? |
|
|
|
|
|
|
22.8.2008 o 14:23 / # 14 |
Nene, jen je otravné stát kvůli jedné sodovce 2 fronty. |
|
|
|
|
|
|
22.8.2008 o 14:45 / # 15 |
|
managero101: mozno vies, mozno nie, organizator planoval mat zetony s fotkou DM. Vylisoval cca 300 skusobnych zetonov. Manazment DM ale povedal, ze na zetonoch nesmie byt fotka, ziadne vyobrazenie ci oficialny znak DM, na ktore maju copyright. Takze otganizator vyrobil zetony, kde je len datum koncertu s miestom konania. Nie je tam ani napis Depeche Mode, ale len DM. Organizator potom urcitu dobu predaval vsetky typy tychto zetonov na dm.sk ( http://www.depechemode.sk/_OLD/predaj-artiklov/ ). Kedze ja som nemal na toto dostatocne kapacity (vybavovanie objednavok, balenie, posielanie atd.), predaj som ukoncil. Ludia dostali sancu kupit si zetony, plagaty atd. na DM party. Tieto zetony uz neexistuju, boli zliate zasa do kovu, plagaty skartovane… |
|
|
|
|
Strana 1 z 3 |
1 |
Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071