Pri planovani a zadavani objemu reklamy musi mat organizator velmi dobre skusenosti, prehlad a uz nejaku tu akciu za sebou. Na slovensku je velmi malo skutocnych promoterov, ktory zvladaju aj velke svetove mena. Drviva vacsina su lokalneho charakteru a ti zvacsa vedia co robia. No a potom su tu taki snilci, ktori s vezmu do hlavy, ze urobia koncert intepreta svetoveho mena a vlastne ani nevedia ako na to. Ale Praha to isti
Vraj sa listky predavaju dobre. Uvedomte si, ze koncert je az o dva a pol mesiaca a drzat medialnu kampan tak dlho je financne velmi narocne, obzvlast ak myslite na billboardy/citylighty, detto kampane v TV/rozhlade.
to mi je jasne Gabo, ale myslim ze nic by neprerobili keby dali jednoduche spoty do TV a radii len ako navnadu (teda odvysielane by boli iba niekolko malo krat) na to co ma prist, na 100% by to mohli rozbehnut nejake 2-3 tyzdne pred koncertom…
to mi je jasne Gabo, ale myslim ze nic by neprerobili keby dali jednoduche spoty do TV a radii len ako navnadu (teda odvysielane by boli iba niekolko malo krat) na to co ma prist, na 100% by to mohli rozbehnut nejake 2-3 tyzdne pred koncertom…
Ako vies, ze by neprerobil. Odkial vies, kolko stoji vyroba TV/radio spotu a jeho aspon minimalna rotacia? Vies ake su to brutalne peniaze? Reklama do medii sa nedava z hrdost “ze aha, organizujeme koncert”. Ano, bolo to u DM, ked listky boli takmer vypredane a tych par billboardov na par dni + jedne TV spot boli uz len takou medialnou satisfakciou pre sponzorov koncertu. Jarre ale je trosku ine kafe a spravne nastavene promo a skutocne triezvo odhadnuty potencial intepreta (v zmysle kolko asi ludi sa pride na neho pozriet) je velmi dolezity.
Vlastne reklamu robia sami fanúšikovia,ked to tak zoberem.Ale aj tak sa čudujem,že v nejakej relácii v Markíze či Jojke takéto nič neodznelo.
Ved hlavne televízie používajú jeho hudbu do rôznych spotov,či dokumentov.Len tolko.Lístok mám-hurá.
ja mam listky do kosic,kupil som si asi pred 2 tyzdnami,vcera som sa len zo zvedavosti pozrel,kolko je este volnych listkov a bolo ich okolo 4500,ked som ich kupoval ja,tak ich bolo 4700,takze za 2 tyzdne 200 listkov je dost bieda
Toto som si neoveroval,ale sa mi to nezdá.Jarre nemá fanúšiukov na východe?
Ved nie je nováčik ktorého treba tlačiť hore,aby si ho ludia všimli v Košicoch.
Vyzerá to podla tohoto,že Slovensko zahanbia Košice?Alebo sa mýlime my ostatný.
ved vravim reklama o nicom, nemusia nic tlacit do TV a radii, stacilo by dat urobit 10 bilboardov tie az tolko nestoja ako tie skor spomenute…. nevadi vratia prachy idem na Front 242 do Pesti…