Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Nejoblíbenější song (mimo Depeche Mode)

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 1

Zaslať odkaz
30.6.2009 o 17:10   /  # 46

U mě teďka vede Eurythmics - Never Gonna Cry Again Poslouchám to stále dokola a líbí se mi to víc a víc. A klip k tý písničce je naprosto dokonalej, aspoň pro mě. http://www.youtube.com/watch?v=5KLruiHP8U8

Ikona
Hodnotenie
Počet príspevkov: 6

Zaslať odkaz
30.6.2009 o 19:33   /  # 47

The Cure-Funeral party

Signatúra 

I LOVE DEPECHE MODE

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 16

Zaslať odkaz
8.7.2009 o 9:36   /  # 48

Ked si tu tieto odpovede clovek pozrie detailnejsie - zistime , ze AZ TAK VELKY rozptyl hudby tu clovek nenajde . Je to kazdeho oblubena vec jednotlivo ....... ale par mien a nazvov sa dost casto opakuje.
Ja osobne ani nemozem povedat , aka , alebo ktora skladba mimo DM je najlepsia . Je ich asi tak 1000 - ak nie viac . Zavisi to od momentalnej nalady a mojej chuti si vypocut to , alebo to . Ale urcite to pretina lajnu od THE BEATLES , cez THE STRANGLERS , KRAFTWERK , zboznujem METALLICU , - umieram pri soundtrackoch WINNETOUa , THE GOOD - THE BAD AND THE UGLY , fantasticka je napr klasika BOLERO / RAVEL / , nemozem sa nabazit kapelky menom THE HOUSE OF LOVE , alebo THE SMITHS / MORRISSEY / , velmi mam rad aj CS tvorbu - stary LUCENIC , ZBIRKA .... MNAGA A ZDORP , starinky ako RAY CHARLES ...... no skratka je toho asi tak 2 tony CDciek , ale nijak nemozem povedat , ktora skladba a od koho je asi ta najlepsia . Ja to neviem povedat ani o DM . Najlepsich songov od DM je podla mna asi 60 ...... ale ktorych je prvych 10 ? .. to veru neviem
Takisto si VELMI rad vypocujem aj komercnejsie skladby , ako su napr ALL GOOD THINGS od NELLY FURTADO - je to podla mna neskutocne vydarena skladba a takisto napriklad hudobne vobec nemusim PALA HABERU / i ked mi je ako clovek a hovorca svojich VLASTNYCH nazorov neskutocne sympaticky / , ale par skladieb mu skratka vyslo a hotovo . Rad si vypocujem aj tie .......
Hmmmm - mne sa pacia skladby aj od MATTAFIXa ......... no skratka mi to reže ....

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 40

Zaslať odkaz
14.8.2009 o 16:24   /  # 49

..dobrej hudby je kopec…momentalne davam jazz. Herbieho Hancocka, Brubecka, Jobima, Coltranea, Milesa Davisa, Stana Getza..
dobre sa pri tom tvori.

ale za klasiku ...

Bjork - Declare independence, Eurythmics - I need a man smile, Annie Lennox - Money cant buy it, Astrud Gilberto and Carlos antonio Jobim - Girt from Ipanema, David Bowie - Cat people, Rolling Stones - I miss you, INXS - by my side, Iggy Pop, Sister midnight, a tak dalej.

Signatúra 

What you take won’t kill you but careful what you’re giving

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 40

Zaslať odkaz
14.8.2009 o 16:56   /  # 50
Bedasis - 30.6.2009 o 17:10

U mě teďka vede Eurythmics - Never Gonna Cry Again Poslouchám to stále dokola a líbí se mi to víc a víc. A klip k tý písničce je naprosto dokonalej, aspoň pro mě. http://www.youtube.com/watch?v=5KLruiHP8U8

super, ty si moj clovek smile
...dnes som si pustala na youtube tiez ....z turne Sweet dreams. a milujem takisto This city never sleeps..vlastne vcelku zboznujem Eurythmics a Annie smile

Signatúra 

What you take won’t kill you but careful what you’re giving

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 96

Zaslať odkaz
13.2.2010 o 18:57   /  # 51

Tori Amos - Raspberry Swirl wink

Signatúra 

Filozofia je permanentné a ako vždy aj márne úsilie povedať to, čo sa vlastne nedá povedať.
Theodor Adorno

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 17

Zaslať odkaz
13.2.2010 o 19:29   /  # 52

...momentálne DUET EMMO….(Daniel Miller, Graham Lewis & Bruce Gilbert)
http://www.youtube.com/watch?v=1m5asI1nlx8

Hodnotenie
Počet príspevkov: 2

Zaslať odkaz
22.2.2010 o 16:57   /  # 53

Pink Floyd - Echoes

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 46

Zaslať odkaz
23.2.2010 o 0:32   /  # 54

Placebo: Running up that hill,Taste in Men,The Bitter end..atd hlavne live skoro všetky
The Smashing Pumpkins : Galapogos :)))
Dj Tiesto: Forever Today

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]