po novinke od Googlu, laska na prvy pohlad - Chrome (ako beznemu userovi mi dokonale postacuje)
...ale na FF nezanevriem
Strana 1 z 2 |
1 |
| Firefox | 14 | |
| IE | 5 | |
| Opera | 2 | |
| Chrome | 1 | |
| Safari | 0 | |
| iny | 1 |
|
|
4.9.2008 o 21:05 / # 1 |
|
po novinke od Googlu, laska na prvy pohlad - Chrome (ako beznemu userovi mi dokonale postacuje) ...ale na FF nezanevriem |
|
|
|
|
|
|
4.9.2008 o 21:35 / # 1 |
|
Nieeeeeeee. Ked clovek stavia weby a optimalizuje ich na 3 rozne vyhladavace a trapi sa s tym a pride stvrty… ach jaj. |
|
|
|
|
|
|
4.9.2008 o 21:48 / # 2 |
vsetko facha ako ma, klidek |
|
|
|
|
|
|
5.9.2008 o 8:45 / # 3 |
|
Môj hlavný browser je už dlho Opera (s vypnutými pluginmi), potom Firefox s niekoľkými rozšíreniami (hlavne NoScript), potom dlho nič, a potom ešte stále nič, a potom naozaj fakt už nič. Chrome som sa potešil, prečítal som si celý ten komix, má veľmi dobré nápady (čo tab či plugin to samostatný proces), WebKit je skvelý engine, ale keďže nevie vypínať pluginy, inštaluje sa kam by sa podľa mňa nemal, a celkovo je to len beta, tak ďakujem, nechýba mi. |
|
|
|
|
|
|
5.9.2008 o 11:14 / # 4 |
|
Firefox s niektorymi super addonmi, ale niekedy je predsa trosku pomalsi |
|
|
|
|
![]() |
5.9.2008 o 13:10 / # 5 |
|
Firefox a obcas Opera |
|
|
|
|
|
|
5.9.2008 o 14:21 / # 6 |
|
Ja používam BitLord, čo je síce downloader na torrenty, ale vyhovuje mi ako taký neštandardný prehliadač |
|
|
|
|
|
|
5.9.2008 o 19:08 / # 7 |
|
No momentalne je to Firefox 3, ale oproti 2-ke som s nim velmi nespokojny. Nezda sa mi ale, ze by bol o nieco vobec rychlejsi ako predchadzajuca verzia… prave naopak. Coraz castejsie “zamrza”, ked pisem do panelu s adresou URL, tak dokym vyhlada podobne v historii tak opat primrzne.. proste hroza. Je to sice samozrejme mozne, ze ho mam plny pluginov (ktore som tam hned natrepal po instalacii a je ich oproti mojej 2-ke asi dvakrat viac), ale nie vzdy je to podla mna v nich. |
|
|
|
|
|
|
6.9.2008 o 11:58 / # 8 |
|
zero202, typicky priklad toho ako funguju dnesni uzivatelia vyjde nova verzia a hned instaluju lebo vyzera lepsie ako ta predchadzajuca ale to ze funkcne je to uz o nieco horsie to zistia az ked nainstaluju a pri tom staci trochu vyckat prip. si precitat nejake fora… to len namargo FireFox 3. Ja pouzivam FireFox 2 a som s nim nadmieru spokojny je stabilny a v pripade akehokolvek zmrznutia dokaze po restarte obnovit nekorektne ukoncene relacie spustenych stranok. Toto IE nikdy mat nebude a nehovoriac o rozsireniach. IE bude aj dalsich 5 rokov iba kopia FireFoxu tak ako je tomu vo verzii 7, ved preco sa zrazu objavila moznost viacerych kariet v jednom okne? a takych veci je viacero… Takze jednoznacne zatial odporucam FireFox rady 2 |
|
|
|
|
|
|
6.9.2008 o 19:16 / # 9 |
|
Firefox 3 a pri tom aj ostanem, stiahol som aj chrome pre jeho ospevovanú rýchlosť, ale ja rád už zaužívané ( tak to dopadlo aj s vistou |
|
|
|
|
|
|
6.9.2008 o 22:19 / # 10 |
|
Ked som prvy krat spustil Chrome tak ma v prvej sekunde napadlo, ze je to vyzorovo prehliadac hodiaci sa do inet kaviarne. V tejto faze je ale tazko odhadnut, kde prehliadac funkcne chce Google posunut. |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 9:58 / # 11 |
Uvazoval som o tom uz sice takmer od chvile ked som nainstaloval FF 3, ale tvoj prispevok ma to donutil spravit. FF 3 som nadobro vymazal z PC a vratil sa na vyborny Firefox 2 |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 10:38 / # 12 |
|
Ake mate problemy s FF3? Resp. v com vam viac vyhovuje FF2. Ja pouzivam FF3, pred tym FF2 zhruba s 30+ rozsireniami a som nadmieru spokojny. Preto sa zo zaujimavosti pytam, aj ked nie som bezhlavy zastanca niektoreho prehliadaca, kedze som ako webdeveloper nuteny pouzivat vsetky majoritne. |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 12:30 / # 13 |
Neviem kde bol problem. Ci je to sposobene tym, ze mam bordel v systeme, alebo to bolo priamo v FF (alebo nejakym pluginom), neviem. Ale proste “primrzal” (to je ked som napr. pisal, tak sa zastavil a po chvili v praci pokracoval). Taktiez ked som napisal do panela s adresou nejaku adresu, tak si ju dost casto nezapamatal. A to cloveka dost vyvedie z miery, ked tu adresu otvara dost casto a stale sa v ponuke neobjavi (po napisani par znakov z adresy). Pretoze sa mi zdalo, ze FF 3 tu ponuku, ktoru zobrazuje pri pisani adresy oproti FF 2 vyberal aj z oblubenych (zaloziek). To FF 2 nerobil a zobrazoval historiu adries, ktore som do toho panela vlozil. Taktiez som mal pocit, ze FF 3 sa dlhsie spusta, dost dlho travlo kym nacital vsetky pluginy. V FF 2 mam takmer teraz tie iste pluginy a nabehne rychlejsie. Ale jedno riesenie vsetkych problemov moze byt aj v samotnom systeme a PC.. nie priamo v FF. To ale riesit cas nemam. :( |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 12:53 / # 14 |
|
Mozem ti jednoznacne povedat. FF3 je omnoho rychlejsi ako FF2. Navyse funkcionalitou je omnho lepsi ako FF2. FF3 ma prerobeny address bar. Osobne mam plugin, ktory ho prerobi na ten, co bol v FF2. Navyse, FF3 sa sprava tak, ze zacne ponukat URL na ktorej si uz bol aj ked zadas len jej cast. Napr. ak si uz bol na adrese Ak ti prehliadac nebezi dobre, pada a pod., mas urcite nieco zle nainstalovane, ci uz vo windowe, alebo priamo vo FF. Vsetko je vecou pohladu a skusenosti. Ako sombol spominal, s FF3 upna spokojnost a to ho mam dost husta nakunfigurovany, takze by tam bola pravdepodobnost, ze nieco zblbne. |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 15:36 / # 15 |
|
Tak sa pochvalte ake pluginy pouzivate vo Firefoxe? |
|
|
|