Tento pán je veľmi dobrý, klobúk dole pred jeho hudbou, vie ma to dostať do inej dimenzie…! Proste je to super!
Peter Heppner a Schiller
![]() |
5.9.2008 o 20:13 / # 1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
6.9.2008 o 14:57 / # 1 |
|
tak ,neviem ci vas prispevok nemal byt v ” Synthpope”, inac chlapci P.Heppner je jedno meno / Wolfsheim/ ex duo posobiace hodne dlho na scene , tusim od 1988…, preslavil ich az album Spectators o desat rokov neskor. Niekde v inej diskusii sme spominali ze solovy album tohto spevaka bude vydany teraz v septembri,lebo produkoval nejakych “loosers band” - STACHO vam povie presne…..Schiller je vlastne druhy projekt tusim sa vola von Deylen. |
|
|
|
|
|
|
6.9.2008 o 22:03 / # 2 |
|
Peter Heppner a Schiller su dvaja rozdielni umelci, aj ked dost casto spolupracujuci… Osobne mi viac sedi Schillerov chillout styl, I’ve Seen It All s Maya Saban, ci Liebe s Mila Mar ma zrazaju do kolien |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 15:24 / # 3 |
|
Pán Heppner zopár krát zaspieval pánovi Schillerovi a vy sa bavíte o ich singláči tuším ešte z roku 2004 alebo 2005. Ja som presný opak Gabriela- Schillera nemusím, pre mňa to je poväčšine štýl trance. Heppnera akošto ex už neexistujúceho Wolfheim-u presne naopak ! Ako sa mu bude dariť sólovo bude známe už budúci týždeň, keď mu víde album “Solo”. Predvčerom ho uviedol singel, ktorý rotuje aj ako videoklip na Vive, ale treba sa pripraviť, na rozdiel od Wolfheimu, na čistú nemčinu !. |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 20:58 / # 4 |
|
No, ten album uz koluje netom |
|
|
|
|
|
|
7.9.2008 o 22:29 / # 5 |
|
trosku sice mimo temy, ale ja zboznujem od Paula Van Dykea feat. Peter Heppner - Wir Sind Wir. To je u mna TOP, odporucam si pozriet klip, je neskutocne silny a posobivy. |
|
|
|
|
|
|
8.9.2008 o 0:54 / # 6 |
|
A pocul si verziu Van Dyk feat. Peter Heppner - Wir Sind Wir a k tomu symfonicky orchester a este k tomu live? To je paradicka! |
|
|
|
|
|
|
8.9.2008 o 11:30 / # 7 |
|
Len na okraj- P.V. Dyk zremixoval aj ten aktuálny singel Heppnera ” Alleinesein”, ktorý som vyššie spomínal. |
|
|
|
|
|
|
9.9.2008 o 13:42 / # 8 |
ze sa pytas tusim to bolo k oslave vyrocia padu Berlinskeho muru a zjednotenia Nemecka. Velmi silna skladba s neskutocnym podtextom nemeckej narodnej hrdosti. Sica chaba kvalita, ale predsa |
|
|
|
|
|
|
9.9.2008 o 14:50 / # 9 |
|
Peter Heppner a hlavne WOLFSHEIM je obrovska dobrota. Bohuzial sa asi tejto kapely live uz asi nedozijeme kvoli sudnemu sporu ohladne “znacky” Wolfsheim a uzivatelskych prav na songy, po slovensky chlapci sa tucne rozhadali. Kto chce vediet viac, na oficialnej stranke kapely more info. SOLO od Heppnera je nakup CD+DVD - povinny cvik. Howk. |
|
|
|
|
|
|
11.9.2008 o 21:59 / # 10 |
|
Peter Heppner - Solo (2008) Tracklist: PS: |
|
|
|
|
|
|
11.9.2008 o 22:09 / # 11 |
No je tam 6 “anglickych” skladieb, taky odvar z posladneho albumu Wolfikov |
|
|
|
|
|
|
14.9.2008 o 20:01 / # 12 |
|
Máš pravdu, jednak by som mal začať konečne nosiť okuliare, aby som si všimol, že album je pol na pol anglicko-nemecký a tiež že nedosahuje kvalitu Wolfsheimu, hold Heppner bude stále len polovica. Ale niektoré pesničky určite potešia napr. Alleinesein, Vorbei, Walter .... |
|
|
|
|
|
|
14.9.2008 o 21:46 / # 13 |
|
Myslim, ze album bol “sity horucou ihlou”. Nie je to zly album ale skor by som povedal, ze je nedopracovany… |
|
|
|
|
Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071