Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Peter Heppner a Schiller

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 23

Zaslať odkaz
5.9.2008 o 20:13   /  # 1

Tento pán je veľmi dobrý, klobúk dole pred jeho hudbou, vie ma to dostať do inej dimenzie…! Proste je to super!

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 27

Zaslať odkaz
6.9.2008 o 14:57   /  # 1

tak ,neviem ci vas prispevok nemal byt v ” Synthpope”, inac chlapci P.Heppner je jedno meno / Wolfsheim/ ex duo posobiace hodne dlho na scene , tusim od 1988…,  preslavil ich az album Spectators o desat rokov neskor. Niekde v inej diskusii sme spominali ze solovy album tohto spevaka bude vydany teraz v septembri,lebo produkoval nejakych “loosers band” - STACHO vam povie presne…..Schiller je vlastne druhy projekt tusim sa vola von Deylen.
este mozte pri pozerani povedzme VIVAmusic, uvidiet Heppner-Witt s ich komercne znamou - die flut /rozumej joachim witt -chlap -duet/

Signatúra 

“popol spomienok ešte stále tlie”

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
6.9.2008 o 22:03   /  # 2

Peter Heppner a Schiller su dvaja rozdielni umelci, aj ked dost casto spolupracujuci…

Osobne mi viac sedi Schillerov chillout styl, I’ve Seen It All s Maya Saban, ci Liebe s Mila Mar ma zrazaju do kolien wink

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 142

Zaslať odkaz
7.9.2008 o 15:24   /  # 3

Pán Heppner zopár krát zaspieval pánovi Schillerovi a vy sa bavíte o ich singláči tuším ešte z roku 2004 alebo 2005. Ja som presný opak Gabriela- Schillera nemusím, pre mňa to je poväčšine štýl trance. Heppnera akošto ex už neexistujúceho Wolfheim-u presne naopak ! Ako sa mu bude dariť sólovo bude známe už budúci týždeň, keď mu víde album “Solo”. Predvčerom ho uviedol singel, ktorý rotuje aj ako videoklip na Vive, ale treba sa pripraviť, na rozdiel od Wolfheimu, na čistú nemčinu !.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
7.9.2008 o 20:58   /  # 4

No, ten album uz koluje netom wink

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnosť: Moderátor

Zaslať odkaz
7.9.2008 o 22:29   /  # 5

trosku sice mimo temy, ale ja zboznujem od Paula Van Dykea feat. Peter Heppner - Wir Sind Wir. To je u mna TOP, odporucam si pozriet klip, je neskutocne silny a posobivy.

Signatúra 

“With the wrong tune played till it sounded right yah!”

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
8.9.2008 o 0:54   /  # 6

A pocul si verziu Van Dyk feat. Peter Heppner - Wir Sind Wir a k tomu symfonicky orchester a este k tomu live? To je paradicka!

http://uk.youtube.com/watch?v=Ugm5l4E-xus

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona

Zaslať odkaz
8.9.2008 o 11:30   /  # 7

Len na okraj- P.V. Dyk zremixoval aj ten aktuálny singel Heppnera ” Alleinesein”, ktorý som vyššie spomínal.

Ikona
Hodnosť: Moderátor

Zaslať odkaz
9.9.2008 o 13:42   /  # 8
Jarik - 8.9.2008 o 0:54

A pocul si verziu Van Dyk feat. Peter Heppner - Wir Sind Wir a k tomu symfonicky orchester a este k tomu live? To je paradicka!

ze sa pytas smile

tusim to bolo k oslave vyrocia padu Berlinskeho muru a zjednotenia Nemecka.

Velmi silna skladba s neskutocnym podtextom nemeckej narodnej hrdosti.

Sica chaba kvalita, ale predsa

http://www.youtube.com/watch?v=Ugm5l4E-xus

Signatúra 

“With the wrong tune played till it sounded right yah!”

Ikona
Počet príspevkov: 510

Zaslať odkaz
9.9.2008 o 14:50   /  # 9

Peter Heppner a hlavne WOLFSHEIM je obrovska dobrota.

Bohuzial sa asi tejto kapely live uz asi nedozijeme kvoli sudnemu sporu ohladne “znacky” Wolfsheim a uzivatelskych prav na songy, po slovensky chlapci sa tucne rozhadali.

Kto chce vediet viac, na oficialnej stranke kapely more info.

SOLO od Heppnera je nakup CD+DVD - povinny cvik.

Howk.

Signatúra 

leipzig / bratislava / budapest / praha / zagreb

Ikona

Zaslať odkaz
11.9.2008 o 21:59   /  # 10

Peter Heppner - Solo (2008)

Tracklist:
01. Easy
02. Alleinesein
03. Suddenly
04. Vorbei
05. Being Me
06. I Hate You
07. No Matter What It Takes
08. Walter (London or Manchester)
09. Wherever
10. Das geht vorbei…
11. Vorbei (feat. Moonrise)

PS:  wink

Obrázkové prílohy
ada7cbbb06a9f1e2fab3da1fba2b0a95_full.jpg
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
 Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona

Zaslať odkaz
11.9.2008 o 22:09   /  # 11
stacho - 7.9.2008 o 15:24

Pán Heppner zopár krát zaspieval pánovi Schillerovi a vy sa bavíte o ich singláči tuším ešte z roku 2004 alebo 2005. Ja som presný opak Gabriela- Schillera nemusím, pre mňa to je poväčšine štýl trance. Heppnera akošto ex už neexistujúceho Wolfheim-u presne naopak ! Ako sa mu bude dariť sólovo bude známe už budúci týždeň, keď mu víde album “Solo”. Predvčerom ho uviedol singel, ktorý rotuje aj ako videoklip na Vive, ale treba sa pripraviť, na rozdiel od Wolfheimu, na čistú nemčinu !.

No je tam 6 “anglickych” skladieb, taky odvar z posladneho albumu Wolfikov

Signatúra 

Ikona

Zaslať odkaz
14.9.2008 o 20:01   /  # 12

Máš pravdu, jednak by som mal začať konečne nosiť okuliare, aby som si všimol, že album je pol na pol anglicko-nemecký a tiež že nedosahuje kvalitu Wolfsheimu, hold Heppner bude stále len polovica. Ale niektoré pesničky určite potešia napr. Alleinesein, Vorbei, Walter ....

Ikona

Zaslať odkaz
14.9.2008 o 21:46   /  # 13

Myslim, ze album bol “sity horucou ihlou”. Nie je to zly album ale skor by som povedal, ze je nedopracovany…

Signatúra 

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]