Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Nitzer Ebb

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 683

Zaslať odkaz
11.1.2010 o 21:38   /  # 31

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
21.1.2010 o 11:05   /  # 32

Mno, Amazon si práve stiahol peniaze za objednávku, čo si vysvetľujem tak, že Nitzer EBB 2CD je na ceste…

(A s ním aj Dark Side of the Moon SACD, aby som neplatil poštovné len tak, patrí sa mať tento dôležitý album doma.) grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
23.1.2010 o 19:36   /  # 33

no… z albumu “industrial complex” mam uz dlhsiu dobu velmi zmiesane pocity, ale to, co urobil Alan Wilder s “I Am Undone”, tak to je nieco famozne. Pozdvihol tu skladbu na omnoho vyssiu uroven, ako je na albume…

Ikona
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
29.1.2010 o 18:37   /  # 34

Album sa včera na prvé počutie páčil (inak neprodukoval ho Flood, na CD je napísaný ako niečo ako “poradca”), a z nejakého dôvodu mi pripomenul Curve s fantastickou erotickou úžasnou Toni Haliday, takže dnes večer budem potme so sluchátkami a zatvorenými očami počúvať Curve. grin

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 38

Zaslať odkaz
2.2.2010 o 16:33   /  # 35
Monghi - 23.1.2010 o 19:36

no… z albumu “industrial complex” mam uz dlhsiu dobu velmi zmiesane pocity, ale to, co urobil Alan Wilder s “I Am Undone”, tak to je nieco famozne. Pozdvihol tu skladbu na omnoho vyssiu uroven, ako je na albume…

Absolútny súhlas!!!! Alan to stale vie, hlavne ked dostane poriadny material.

Signatúra 

Atlantic City- Bremem- Stuttgart- Wien- Prague- 2xLodz- Zagreb

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
6.2.2010 o 22:44   /  # 36

Tak, viem že dnes sú chlapci DM v Moskve pri hľadaní nejakých videí som našla to, čo sa týka Nitzer Ebb.
Určite isto sa z neho nič nedozviete ako ja, ale možno niekoho poteší....

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Aktívni užívatelia:  

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]