1. Walking In My Shoes
2. In Your Room
3. Higher Love
4. Rush
Ostatni jsou imho docela dost spatne, nejhorsi a nejtrapnejsi jsou Condemnation, Judas a Get Right With Me. I Feel You je smesna (hlavne to video - sverepe se tvarici rockeri, haha) a Mercy In You je kyc.
1. Walking In My Shoes
2. In Your Room
3. Higher Love
4. Rush
Ostatni jsou imho docela dost spatne, nejhorsi a nejtrapnejsi jsou Condemnation, Judas a Get Right With Me. I Feel You je smesna (hlavne to video - sverepe se tvarici rockeri, haha) a Mercy In You je kyc.
1. Walking In My Shoes
2. In Your Room
3. Higher Love
4. Rush
Mám doslova a do písmene stejný názor…
Diky. Ale jinak to album jako celek nehodnotim az tak nizko (teda hlavne diky tem prvnim trem skladbam, ktere zase patri mezi me nejoblibenejsi od DM vubec).
1. Walking In My Shoes
2. In Your Room
3. Higher Love
4. Rush
Diky. Ale jinak to album jako celek nehodnotim az tak nizko (teda hlavne diky tem prvnim trem skladbam, ktere zase patri mezi me nejoblibenejsi od DM vubec).
Stejně tak i já,.... protože ty 4 nejlepší ze SOFAD patří mezi vůbec to nejlepší od DM…problémem SOFAD ale bylo, podle mne, že bylo příliš poplatné době, Depeche Mode se vždy snažili o progresi a najednou na svou desku vložili prvky, které se objevovali v hudbě kolem nich, grunge - gospelové tendence některých skladeb byli tehdy určitě velkým překvapením a pro mnohé z nás i zklamáním…
1. Walking In My Shoes
2. In Your Room
3. Higher Love
4. Rush
Stejně tak i já,.... protože ty 4 nejlepší ze SOFAD patří mezi vůbec to nejlepší od DM…problémem SOFAD ale bylo, podle mne, že bylo příliš poplatné době, Depeche Mode se vždy snažili o progresi a najednou na svou desku vložili prvky, které se objevovali v hudbě kolem nich, grunge - gospelové tendence některých skladeb byli tehdy určitě velkým překvapením a pro mnohé z nás i zklamáním…
Naprosty souhlas. Jeste bych doplnil, ze MOZNA (opravdu jen spekulace, o ktere se nechci prit) svou roli ve volbe konceptu alba sehral uspech Personal Jesus v silne krestanskych USA. Kazdopadne pro mne osobne je hlavnim problemem u SOFAD to, ze jsem jim to jejich drsne rockerstvi (resp. priklon ke gospelu) proste neuveril…
Jeste na okraj: vlastne se mi docela libi One Caress…i kdyz z hlediska dobreho vkusu to pro nekoho muze byt diskutabilni…
Presne tak problem sofadu je ze je to snad nejmenej vyrovnany album zo vsetkych na jednej kope su aj pecky aj slabsie veci ale prave preto ho nerad pocuvam, to si radsej pustim nie album ale vybrane veci, nechce sa mi preskakovat a ako celok mi to nevyhovuje
1. Walking In My Shoes
2. In Your Room
3. Higher Love
4. Rush
Môj príspevok nie je vôbec o vyvracaní vašich názorov na SOFAD… len som mal siný pocit to jednoducho napísať:
SOFAD je pre mňa absolútnou špicou DM od „A“ po „Z“ a ak si chcem vypočuť celé album, tak to práve SOFAD. To album je ohromne silné ako celok a preskočiť akúkoľvek skladbu vrátane inštrumentáliek je pre mňa nemožné. Vlastne som to nikdy nespravil. Nemal som prečo, pretože ma drží od prvej do poslednej sekundy. Pre mňa žiadna slabá chvíľa. Ako som tu už spomínal, k absolútnej superlatíve by som urobil len jedinú kozmetickú úpravu: pre album by som použil Condemnation video version s backing vocals. Ale to je maličkosť nemeniaca nič na absolútosti tohto albumu pre mňa!