Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Problémy, priania a návrhy na zlepšenie

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
10.11.2010 o 16:44   /  # 166

Bolo to zapricinene flashovym bannerom titulke webu. Chyba bola ostranena po reportoch niekolkych uzivatelov pouzivajucich IE. Dakujem.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
10.11.2010 o 19:35   /  # 167

... pričom napríklad ja som bol prekvapený keď mi na “nahláste chybu” prišla odpoveď (díky), myslel som že to posielam anonymne, ešte že som nenadával. wink

Ikona

Zaslať odkaz
25.2.2011 o 12:42   /  # 168

Možnosť dať konkrétnu tému na “mute” asi nie je, však? Aby som na hlavnej fórum stránke nevidel že v nej boli nové príspevky.

Ikona

Zaslať odkaz
25.2.2011 o 12:47   /  # 169

Nie, takato “customizacia” tu nie je.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
12.4.2011 o 14:42   /  # 170

Zdá sa, že v článku It´s Called A Heart máme neviditeľnú diskusiu a ja už by som chcel vedieť čo tak kto napísal. grin Low priority.

Ikona

Zaslať odkaz
12.4.2011 o 16:55   /  # 171

Zaujimave, ale neviem pricinu…

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
12.5.2011 o 20:08   /  # 172

Zdá sa, že Youtube po kliknutí na “zdieľať” ponúka defaultne už krátky “youtu.be/kódvidea” link (dlhý sa dá vyžiadať), takže možno upraviť fórum aby to akceptovalo pre youtube značku, alebo niečo pripísať do skriptového dialógu “Prosím vlož youtube reťazec” - just saying, low prio. grin

Ikona

Zaslať odkaz
12.5.2011 o 20:12   /  # 173

Jo, ked bude casu wink

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 3

Zaslať odkaz
16.8.2011 o 0:08   /  # 174

Gabriel!. neviem už ani kam píšem ,len by som bola rada, keby sa tu dalo bežne popísať s luďmi, ktorý maju radi tú úžasnu hudbu, co aj ja DM!!! A mám s tým niekedy problém.. Za blbú sa nepokladám, len niekedy to asi nefachči tak ako by malo! Alebo som blba, tak mi napíš , ako na to!!!!!

Ikona

Zaslať odkaz
16.8.2011 o 0:16   /  # 175

Ahoj, ked napises co ti nejde, mozem sa na to pozriet, ale z tvojho popisu vobec neviem, s cim mas problem…

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
7.1.2012 o 17:23   /  # 176

už sa mi viac krát stalo, že ak vidím, že pod článok niekto napísal nejaký post, niesom schopný si ho otvorit a tvári sa akoby tam nikto nič nenapísal

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 26

Zaslať odkaz
2.4.2012 o 17:58   /  # 177

já mám (ke své velké radosti) problém s odesíláním soukromých zpráv, když se o to pokusím, tak se mi objeví hlášení:
Bol dosiahutý maximálny povolený počet odoslaných súkromných odkazov v priebehu posledných 24 hodín.

Signatúra 

Family is the only real wealth

Ikona

Zaslať odkaz
2.4.2012 o 18:02   /  # 178

@eternal outsider: uz to je upravene.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
2.4.2012 o 18:03   /  # 179

@chmelko: musis mat nejaky lokalny problem s prehliadacom.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Aktívni užívatelia:  4coffee

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]