Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Depeche Movie

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
5.10.2008 o 17:32   /  # 1

Predstavte si, že by sa išiel nakrútiť životopisný film mapujúci kariéru skupiny Depeche Mode (samozrejme by bol z Hollywoodskej produkcie tongue wink )...Ktorých hercov by ste si vedeli predstaviť v úlohach členov DM a ľudí blízkych a spolupracujucich s touto kapelou???

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
5.10.2008 o 17:55   /  # 1

Vyborna otazka priamo na zajtrajsie session s kapelou! :D

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona

Zaslať odkaz
5.10.2008 o 18:12   /  # 2
Gabriel - 5.10.2008 o 17:55

Vyborna otazka priamo na zajtrajsie session s kapelou! :D

Ďakujem, bola by sranda, keby tam vážne odznela tongue laugh

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 316

Zaslať odkaz
5.10.2008 o 22:37   /  # 3

Podobný dotaz je v Recoil Vault.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
6.10.2008 o 9:02   /  # 4

Snad úplně stejně nazvaný topic sem zakládal kdysi na dm.cz. tehdy jsem napsal, že Gahana by mohl hrát Nicolas Cage či Kyle MacLachlan, Wildera Ryan Gosling, Martina Gore by mohl stvárnit Leonardo di Caprio, a Fletche kalifornský guvernér smile

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
6.10.2008 o 9:15   /  # 5
Dangerous - 6.10.2008 o 9:02

Snad úplně stejně nazvaný topic sem zakládal kdysi na dm.cz. tehdy jsem napsal, že Gahana by mohl hrát Nicolas Cage či Kyle MacLachlan, Wildera Ryan Gosling, Martina Gore by mohl stvárnit Leonardo di Caprio, a Fletche kalifornský guvernér smile

Cage má hloupý výraz smile
Mně by se jako Gahan líbil Christian Bale nebo Keanu Reeves.

Ikona

Zaslať odkaz
7.10.2008 o 17:50   /  # 6

Vôbec som netušil, že takáto téma už existuje na dm.cz…ospravedlňujem sa, ale je to celkom zaujímavá téma, keď všetci vyjadríme svoje názory…ja by som urobil nasledovné obsadenie:
Michael Madsen ... Dave Gahan
Ian Ziering         ... Martin Gore
David Caruso   ... Andy Fletcher
John Cusack     ... Alan Wilder

Ikona
Počet príspevkov: 561

Zaslať odkaz
7.10.2008 o 18:10   /  # 7
geronimo - 7.10.2008 o 17:50

Okuliare, zasneny pohlad do neznama a hlaska “Zapnete mi konecne tie klavesy?” :D

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Ikona

Zaslať odkaz
7.10.2008 o 18:33   /  # 8
Zero202 - 7.10.2008 o 18:10

Okuliare, zasneny pohlad do neznama a hlaska “Zapnete mi konecne tie klavesy?” :D

...a potom samozrejme neuveriteľná choreografia za klávesami a tešenie sa na studený Carlsberg LOL

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
15.10.2008 o 11:59   /  # 9

Johny Depp by taky mohl být dobrý Dave.

Obrázkové prílohy
depp.jpg
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
Ikona

Zaslať odkaz
16.8.2009 o 2:27   /  # 10
Zero202 - 7.10.2008 o 18:10

Tak to mě pěkně rozsekalo Martin :-D

Keanu & Dave… to by šlo… ALE!

Zrovna jsem se dodíval na poslední díl Indiany Jonese, mám na mysli konkrétně scénu kdy Indy se synem procházejí tržištěm… Shia LaBeouf jako by z oka vypadl Daveovi z období SGR.

grin

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 16

Zaslať odkaz
16.8.2009 o 9:45   /  # 11

He he - ze film o DM a z HOLLYWOODskej produkcie . Len to nie !!! Inak namet na debatu je to jak BEJK , ale dufam , ze taketo nieco nikdy nespravia a keby nahodou aj ano ...... : sam budem musiet uplatit HOLLYWOODsku elitu , aby sa toho vzdali a do nicoho sa nepustali . Uz ked - mohol by to byt film obsadeny neznamymi hercami , lebo to -  ze kto si zahra MARTINA , ALANA , alebo ANDYHO .- to by mi bolo uuplne ukradnute . Skor by ma zaujimalo spracovanie rannych rokov DM / stvarnenie BRIDGE HOUSU , prve skusky a vystupenia / a samozrejme predovsetkym pouzitie nahravok znazornujucich ich zaciatky a nastup cesty ny vyslnie . V takomto filme by eventualne mohli odzniet / samozrejme len kratke ukazky / take pikosky , ze ozajstny fanusik by doslova padol na prdel .
Pre mna je skratka DM ,, KULT ” a v ziadnom pripade by som asi neprijal sa pozerat na herecku elitu sveta i ked tiez MILUJEM filmy vsetkeho druhu . Samozrejme - zalezi na celkovom spracovani , ale s DM to taham uz nejakych 25 rokov a mozem povedat , ze su kazdodennou sucastou mojho zivota . Beriem to uz ako normalne ako ked sa idete naobedovat , alebo ze idete do prace .......... ja si takto pustam DM , pozeram si stranky a celkovo ten zivot okolo toho . A nechcel by som si to kazit nejakym LEONARDOM DI CAPRIOM , ci JOHNNY DEPPOM ....... i ked obidvoch hercov mam docela rad .
..........................................  hmmmmmmmmmm - zase som trosku filozofoval

Ikona

Zaslať odkaz
16.8.2009 o 12:57   /  # 12

Mám víceménně stejný názor…

Nemělo by to zachycovat ten největší boom.

Aktívni užívatelia:  4coffee

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]