Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Live in Praha / 25.6.2009

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
9.10.2008 o 13:06   /  # 1

Info z ticketpro:

DEPECHE MODE - VSTUPENKY NA KONCERT V KATEGORIÍCH BRONZE A SILVER DOČASNĚ NEBUDOU V PRODEJI.

Vzhledem k faktu, že v tuto chvíli nejsou dostupné technické parametry ohledně umístění zvukových věží na stadionu v Edenu, nebudou se zatím prodávat vstupenky v kategorích Silver a Bronze.
Věříme, že ve spolupráci s managementem kapely se nám toto omezení podaří brzy odstranit. O začátku prodeje vstupenek do těchto sektorů budeme informovat.

Obrázkové prílohy
depeche-mode-eden.gif
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 165

Zaslať odkaz
11.10.2008 o 15:09   /  # 1

vcera som bol max.sklamany z faktu ze kamaratovi ktory bol kupit listky na statie pod podium u Dr.Horaka v Ba pred nosom niekto kupil posledne tri ks a my sme zostali nahrati….cely vecer som sa pokusal dostat k listkom cez ticketpro na nete.neuspesne…...napokon sme sa dohodli ze pojdeme na obycajne statie.ale dnes rano sa na mna usmialo stastie,skusil som to este raz a na moje prekvapenie som vedel hodit do kosal tri listky -statie pod podiom…..nerozmyslal som ani sec. a hned som ich zacvakal kartou.takze parada,nakolko som to skusal este raz doobeda a uz opat su listky vypredane,mal som pravdepodobne obrovske stastie.podciarknute,listky do ba a prahy pod podium su na dobrom mieste,este cez tyzden kupim Mnichov ,neskor Zagreb a mozno dalsie…..hahaha

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 56

Zaslať odkaz
28.10.2008 o 16:38   /  # 2

ja mam pod podiom v Prahe

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 86

Zaslať odkaz
30.10.2008 o 11:21   /  # 3
torijo - 28.10.2008 o 16:38

TAK to sa tam stretneme… už vieš ako pojdeš ? My chceme isť rovno po Bratislave…spravime si menši výletik smile

Ikona
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 139

Zaslať odkaz
31.10.2008 o 18:03   /  # 4

aj ja budem pod pódiom :cheese:

Signatúra 

I can’t understand
What makes a man
Hate another man
Help me understand

Ikona

Zaslať odkaz
31.10.2008 o 19:45   /  # 5
print_image - 30.10.2008 o 11:21
torijo - 28.10.2008 o 16:38

TAK to sa tam stretneme… už vieš ako pojdeš ? My chceme isť rovno po Bratislave…spravime si menši výletik smile

ano s otcom na aute
prisiel som domov a otcovi vravim,ze aha mam listok do blavy na depeche…...on sa prehrabe v kabate a vytiahne dva listky do prahy pod podiom:D

Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 204

Zaslať odkaz
31.10.2008 o 21:05   /  # 6
torijo - 31.10.2008 o 19:45

...ano s otcom na aute
prisiel som domov a otcovi vravim,ze aha mam listok do blavy na depeche…...on sa prehrabe v kabate a vytiahne dva listky do prahy pod podiom:D

To myslis vazne? To je uzasne, otec so synom depesaci! smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
4.11.2008 o 15:43   /  # 7

pokud se investor Edenu nepolepší bude možná koncert DM na tomto stadionu skutečně unplugged grin

http://aktualne.centrum.cz/sportplus/fotbal/evropske-pohary/clanek.phtml?id=621175

Ikona

Zaslať odkaz
4.11.2008 o 19:22   /  # 8
Roman - 31.10.2008 o 21:05
torijo - 31.10.2008 o 19:45

...ano s otcom na aute

To myslis vazne? To je uzasne, otec so synom depesaci! smile

hat ano,lebo ked otec kupi nieco od depeche tak sa tesim aj ja

Ikona
Počet príspevkov: 561

Zaslať odkaz
7.12.2008 o 20:06   /  # 9

Sutaz o listky na prazsky koncert:
http://www.asistentka.cz/vyhrajte-vstupenky-na-prazsky-koncert-depeche-mode-tour-universe

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 7

Zaslať odkaz
9.1.2009 o 8:56   /  # 10

Ja mam tiez jeden do Prahy pod podium. Aj tu jeden moj kolega. Hadam to vyjde.
V Bratislave pod podium s celou rodinou, samozrejme (no 5 rocnu dceru asi necham u starych rodicov). A tie fotaky pocas koncertu tiez nemusim. Bude tam dost profesionalnych fotografov na lepsich miestach a s lepsimi strojmi.  Ufff, tesim sa…

Signatúra 

The fire still burns…

Ikona

Zaslať odkaz
30.1.2009 o 14:39   /  # 11

Madonna 13.8. v Praze, nesouvisí s DM? Ne tak docela, myslím, že teď spousta nefanoušků DM, kteří se chystali na koncert DM ze zvědavosti, si radši připlatí za královnu popu.

http://kultura.ihned.cz/c1-33653580-madonna-obnovi-sve-sladke-turne-a-13-srpna-vystoupi-v-praze

Ikona
Počet príspevkov: 89

Zaslať odkaz
2.2.2009 o 12:46   /  # 12
Dangerous - 30.1.2009 o 14:39

Madonna 13.8. v Praze, nesouvisí s DM? Ne tak docela, myslím, že teď spousta nefanoušků DM, kteří se chystali na koncert DM ze zvědavosti, si radši připlatí za královnu popu.

http://kultura.ihned.cz/c1-33653580-madonna-obnovi-sve-sladke-turne-a-13-srpna-vystoupi-v-praze

Nevim kolik je jiz nyni prodano vstupenek - uz pred docela dlouhou dobou bylo prodano pres 20 000 vstupenek, coz jsou 2/3 koncertu. Jeste se neprodavaji listky na sezeni - silver a bronze, z cehoz plyne, ze uz ani na obyc. stani jich moc nezbyva. Navic neni temer zadna reklama, zatim (nezapomen, ze spousta lidi o tom proste nevi) a nepochybne dalsi zajem nastane v momente medialni masaze v podobe noveho singlu atp. O koncert DM v Praze nemam strach - urcite bude plnej dum smile

Madona na to zadnej zasadni vliv mit nebude - DM zlaka (pokud jde o ne-fanousky) spise lidi, kteri se zajimaji o hudbu atp. (jsou tak trochu “fajnsmekri”), Madona je jakasi “prestige” a “spolecenska udalost”, kde se proste musi bejt…

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
2.2.2009 o 13:54   /  # 13

Zaslechla jsem v rádiu, že lístky na Madonnu budou nejspíš pěkně drahé, že jinde v Evropě stojí v přepočtu tak 7.500 Kč.

Ikona
Počet príspevkov: 89

Zaslať odkaz
2.2.2009 o 14:53   /  # 14
Beladona - 2.2.2009 o 13:54

Zaslechla jsem v rádiu, že lístky na Madonnu budou nejspíš pěkně drahé, že jinde v Evropě stojí v přepočtu tak 7.500 Kč.

No za Madonu bych osobne mel problem utratit i 1000 Kc, natoz treba 5000 Kc ... Navic hudba, kterou nyni produkuje, je pro me osobne absolutne neprijatelna a zaradila se tak k odpadu stavajiciho mainstreamu - tem songum chybi duse a jsou tak plitke, ze je az s podivem, jake uspechy takoveto pisne mohou slavit. Opravdu to nechapu a za nejvetsi omyl v historii popularni hudby povazuji ty kaspary kolem te party Timbablabla… Je mi z toho smutno.

Ikona
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
2.2.2009 o 15:04   /  # 15
Marten - 2.2.2009 o 14:53

...tem songum chybi duse a jsou tak plitke, ze je az s podivem…

Ludia su povacsine plytki wink

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Aktívni užívatelia:  4coffee

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]