DEPECHE MODE - VSTUPENKY NA KONCERT V KATEGORIÍCH BRONZE A SILVER DOČASNĚ NEBUDOU V PRODEJI.
Vzhledem k faktu, že v tuto chvíli nejsou dostupné technické parametry ohledně umístění zvukových věží na stadionu v Edenu, nebudou se zatím prodávat vstupenky v kategorích Silver a Bronze.
Věříme, že ve spolupráci s managementem kapely se nám toto omezení podaří brzy odstranit. O začátku prodeje vstupenek do těchto sektorů budeme informovat.
Obrázkové prílohy
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
vcera som bol max.sklamany z faktu ze kamaratovi ktory bol kupit listky na statie pod podium u Dr.Horaka v Ba pred nosom niekto kupil posledne tri ks a my sme zostali nahrati….cely vecer som sa pokusal dostat k listkom cez ticketpro na nete.neuspesne…...napokon sme sa dohodli ze pojdeme na obycajne statie.ale dnes rano sa na mna usmialo stastie,skusil som to este raz a na moje prekvapenie som vedel hodit do kosal tri listky -statie pod podiom…..nerozmyslal som ani sec. a hned som ich zacvakal kartou.takze parada,nakolko som to skusal este raz doobeda a uz opat su listky vypredane,mal som pravdepodobne obrovske stastie.podciarknute,listky do ba a prahy pod podium su na dobrom mieste,este cez tyzden kupim Mnichov ,neskor Zagreb a mozno dalsie…..hahaha
TAK to sa tam stretneme… už vieš ako pojdeš ? My chceme isť rovno po Bratislave…spravime si menši výletik
ano s otcom na aute
prisiel som domov a otcovi vravim,ze aha mam listok do blavy na depeche…...on sa prehrabe v kabate a vytiahne dva listky do prahy pod podiom:D
...ano s otcom na aute
prisiel som domov a otcovi vravim,ze aha mam listok do blavy na depeche…...on sa prehrabe v kabate a vytiahne dva listky do prahy pod podiom:D
To myslis vazne? To je uzasne, otec so synom depesaci!
...ano s otcom na aute
To myslis vazne? To je uzasne, otec so synom depesaci!
hat ano,lebo ked otec kupi nieco od depeche tak sa tesim aj ja
Ja mam tiez jeden do Prahy pod podium. Aj tu jeden moj kolega. Hadam to vyjde.
V Bratislave pod podium s celou rodinou, samozrejme (no 5 rocnu dceru asi necham u starych rodicov). A tie fotaky pocas koncertu tiez nemusim. Bude tam dost profesionalnych fotografov na lepsich miestach a s lepsimi strojmi. Ufff, tesim sa…
Madonna 13.8. v Praze, nesouvisí s DM? Ne tak docela, myslím, že teď spousta nefanoušků DM, kteří se chystali na koncert DM ze zvědavosti, si radši připlatí za královnu popu.
Madonna 13.8. v Praze, nesouvisí s DM? Ne tak docela, myslím, že teď spousta nefanoušků DM, kteří se chystali na koncert DM ze zvědavosti, si radši připlatí za královnu popu.
Nevim kolik je jiz nyni prodano vstupenek - uz pred docela dlouhou dobou bylo prodano pres 20 000 vstupenek, coz jsou 2/3 koncertu. Jeste se neprodavaji listky na sezeni - silver a bronze, z cehoz plyne, ze uz ani na obyc. stani jich moc nezbyva. Navic neni temer zadna reklama, zatim (nezapomen, ze spousta lidi o tom proste nevi) a nepochybne dalsi zajem nastane v momente medialni masaze v podobe noveho singlu atp. O koncert DM v Praze nemam strach - urcite bude plnej dum
Madona na to zadnej zasadni vliv mit nebude - DM zlaka (pokud jde o ne-fanousky) spise lidi, kteri se zajimaji o hudbu atp. (jsou tak trochu “fajnsmekri”), Madona je jakasi “prestige” a “spolecenska udalost”, kde se proste musi bejt…
Zaslechla jsem v rádiu, že lístky na Madonnu budou nejspíš pěkně drahé, že jinde v Evropě stojí v přepočtu tak 7.500 Kč.
No za Madonu bych osobne mel problem utratit i 1000 Kc, natoz treba 5000 Kc ... Navic hudba, kterou nyni produkuje, je pro me osobne absolutne neprijatelna a zaradila se tak k odpadu stavajiciho mainstreamu - tem songum chybi duse a jsou tak plitke, ze je az s podivem, jake uspechy takoveto pisne mohou slavit. Opravdu to nechapu a za nejvetsi omyl v historii popularni hudby povazuji ty kaspary kolem te party Timbablabla… Je mi z toho smutno.