moj dojem z prazskeho koncertu : citim sa, ako keby som bol na koncerte Depeche Mode Revival, v ktorom zhodou okolnosti hraju traja zakladajuci clenovia…
...aranzma skladieb boli priserne, nech sa na mna nikto nehneva, ked uz zive bicie, tak pre porovnanie zvuk bicich z devotional je o niecom uplne inom, ako toto popikovske hladkanie blan na bicich. stal som pri zvukaroch, teda dost daleko, ale na miestach, kde by mal zvuk byt najlepsi. a to teda nebol. ked pocujes pocas skladby aj tichy hovor ludi vedla seba, nieco asi nie je v poriadku. takze zvuk a aranze - minus.
atmosfera? mozno v kotli….pri zvukaroch (a nehovoriac o este vzdialenejsich miestach) to bolo nulove. nulove.
ludia tam proste stali, obzerali sa a kecali. neveril som tomu, kde som sa to za 1500 czk ocitol. tak ludia pridu na koncert a rozpravaju sa tam o nejakych chujovinach? dalsi si tam neustale chodili po piva a potom ozrati sa snazili byt vtipni. bohuzial ma miestami tito typci zabavali viac ako kapela…
vo velkej miere k tomu prispelo to, ze sa CELY koncert odohral za denneho svetla. clovek mal nutne pocit, ze hlavne hviezdy vecera este maju prist a toto je nejaka predkapela - tomu by odpovedal aj zvuk, ktory z depesakov liezol.
ked mam porovnat s koncertami z rokov 1998 a 2001, na ktorych som bol, tak toto NEBOLO DEPECHE MODE.
chlapi by to mali zabalit, vobec to , prepacte za vyraz, NEMALO GULE. a to sa mi novy album velmi paci a pustam si ho dost casto. nazivo to bolo proste na hovno. nechcem a ani sa asi neda, ale neda mi to, koncert Nine Inch Nails den predtym gule teda mal.
a riadne.
ad: kokoti vyvesujuci narodne vlajky na koncertoch: chodte si zalozit nacionalisticku stranu, kde mozte hejcechovat, hejslovakovat a hejpoliakovat. na koncert to NEPATRI.
jednym slovom: bola to jedna monstrozna, nechutne komercna a UMELA masova zabava. toto sa stalo z nasich depesakov…az na zopar skutocne podarenych momentov tento koncert hodnotim ako nepodarok.
Tvoj názor ti samozrejme neberiem, ale neviem načo chodíš na koncerty keď ťa to nebaví a chybu nájdeš všade?
Ja som mal tiež vedľa seba ožratých Poliakov, ale nikto a nič mi zatiaľ nepokazilo si užiť koncert, ktorý si hlavne užiť musíš chcieť!
A s tým že to NEMALO GULE a aranžmá skladieb sú príšerné, tak to už je len dobrá hovadina.
Keď chceš počúvať stále Devotional a Singles Tour, tak si púšťaj doma DVD. Mňa napríklad najviac na DM baví tá zmena tých skladieb na každom turné - a to že hrali stále tú istú In Your Room alebo Personal Jesus sa mi už nepáčilo. Na Devotional tour som bohužial nebol, ale In Your Room bola pre mňa na tomto turné najlepšia verzia od 1998.
To je len môj skromný názor.
Nejlepší koncert mého života. Skvělá atmosféra, dokonalý setlist, energie a radost zářící z Davea… A když nakonec zpívali Dave s Martinem Waiting for the Night těsně u nás, málem mě šlehlo
Zdravím Zanu a Mira
Moj najlepsi koncert ... Jednoznacne bol Dave plny energie a mal skvelu naladu a iskru v ociach. Uz pri intre bolo vidiet, ze si ten koncert urcite vychutna. Nadherne Peace, NLMDA a WFTN. A dakujem Beladone a Mirovi za spolocny emocionalny zazitok spod podia, ktory budem este velmi dlho predychavat No afterparty bola fakt skvela….
Na 100% je to Bootleg DVD z koncertu, tak isto predával DM.shop aj DVD z minulého turné, ale kvalita podľa mňa nič moc - ťažko povedať ako je to s týmto záznamom.