Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Live in Budapest / 23.6.2009

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 95

Zaslať odkaz
9.6.2009 o 7:40   /  # 31

Nevíte už o nějaké Afterparty po koncertě??
Rád bych měl jasno…..

Signatúra 

Akce a Parties které hodlám navštívit a kde se můžeme potkat:

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 4

Zaslať odkaz
23.6.2009 o 7:18   /  # 32

Neaktuálne !

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 510

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 3:51   /  # 33

dobre rano a dobru noc ... ako prve riadky pisem pozdravy dodkovi ktory z osobnych dovodov nemohol absolvovat ferenc puskas, bracho myslim na Teba a nemysli na to, urcite si to vynahradime na winter leg ...

druhe vrele diky marekovi dekanovi z nitry ktory ma zobral tam a spat, dakujem pekne ...

ku koncertu kratko: velmi pekny koncert za miernejsieho dazda nez bratislava, jezebel a AQOL, stal som pred molom asi 3-5 m, videl som uplne perfektne, pri vsetkej ucte ku kapele ale hlavne k publiku - pri sold-out velmi chaldNUO koncert aj pri vypalovackach, dokonca tusim prvy krat ever som videl pocas NLMDA pred seba, bolo fajn, koncert som si uzil hlavne vizualne, vychutnal, nie vybeeeeekal a vyblazdnil ....

niet co porovnavat s bratislavou, bratislava bola klasa sama o sebe hlave vdada Vam - fanusikom, very strange cakal som bombu-pecku-budapest ... ale nekonala sa ale tak to byva PTA-tour buda jedna buda dva uplne sialenstvo - tenkokrat dazd v pesti nekatalizoval to co u nas na interi, nie je to kritika len konstatovanie….

dokonca ETS, AQOT, IFU, STRANGELOVE bolo ak cisto porovnanvam nejake velmi chladne, no stacilo uz, som dost unaveny a cakam .... velky show-down u Bratov Cechov v stovezatej a na to sa musim pripravit - tesme sa spolocne na slovanske peklicko, ja sa chystam mentalne aj fyzicky, moje nohy musia oddYchovat.

perlicka: pocas MAS vypadol Daveovi odposluch a bola to vlastne poloinstrumentalka a dave po songu ze this was very funny, Its a lot its a lot a vlastne to bolo vsetko, pekne som sa nasmial, dave - cista tanecna improvizacia ...

a este nieco, lialo od polky koncertu, takze opat wet wet wet .... see you on Slavia FOS

Signatúra 

leipzig / bratislava / budapest / praha / zagreb

Ikona
Hodnotenie
Počet príspevkov: 3

Zaslať odkaz
24.6.2009 o 11:16   /  # 34

Juuuj nohyyyy - asi lepšia nálada ako v BA, ale to je osobný názor.
Ešte by som doplnila:
- iné pódium ako v BA
- lietajúce balóny

... úplne najextra:
ANTON CORBIJN osobne a jeho fotenie chlapcov
:-D

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 22

Zaslať odkaz
25.6.2009 o 0:38   /  # 35

mne sa budapest velmi pacila, a vobec sa mi nezdalo ze by by bola neaka komorna atmosfera - ale tiez je to iba moj nazor. sedel som uplne vzadu ale na nieco to bole dobre… prvykrat som videl tu masu ludi pred sebou, ruky hore - pekny zazitok. MAS bolo fakt very funny smile

Hodnotenie
Počet príspevkov: 4

Zaslať odkaz
19.7.2009 o 11:53   /  # 36

Koncert v Budapesti bol fajn. Aj ked neskor prsalo, dalo sa to v prsiplasti vydrzat v pohode. Flase, jedlo, dazdniky, a nie veci sa dali cez vchod preniest. Ceny suvenirov, jedla a pitia na stadione lepsie ako 11.6.2006 v Bratislave.
Mrzi ma vsak tradicne na vsetkych koncertoch nedobry zvuk. Bud je hlasitost nad unosnu mieru, nevyvazena frekvencna chrakteristika, tlampacoidny spev, nepozorny a bezohladny zvukar… na tretej pesnicke si uz pocutelne opravil nastavenia.
Neda sa to ako celok zatracovat, pocul som aj velmi zle koncerty - toto nebol zly, ani vyborny. 
Preco musia mat na mojej oblubenej kapele taky blby zvuk, ked ini to zvladnu na 100% a niekedy aj viac ako 100% ?! Koncert je hlavne o zvuku !!! Cele mi to pripada, ako rada mojho uz nezijuceho kolegu zvukara, ktory tvrdil v roku 1981 ,” ze gadzom treba nahlas pustat, aby im dudnelo v hlave “. Skoda, ze tak uvazuju aj na DM koncertoch - predsa na stadione nebolo cca 30000 gadzov…

Aktívni užívatelia:  4coffee

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]