Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

U2

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 585

Zaslať odkaz
29.10.2008 o 16:22   /  # 1

Tak jsem byla na U2 3d a byl to úžasný zážitek. Skvělý setlist, strhující atmosféra, že i lidi zapomněli chroupat popcorn, Bono omezil svoje politické proslovy smile
Občas jsem se musela držet, abych v kině nezačla zpívat a skákat grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 56

Zaslať odkaz
29.10.2008 o 16:43   /  # 1

ja som na toto chcel ist do Madarska,kedze Hovnensko nema ani 3d kino

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
29.10.2008 o 17:16   /  # 2
torijo - 29.10.2008 o 16:43

ja som na toto chcel ist do Madarska,kedze Hovnensko nema ani 3d kino

... ale malo! grin

Ikona

Zaslať odkaz
30.10.2008 o 10:14   /  # 3

ja viem,ale ani neviem dovod preco ho zavreli

Ikona
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
6.1.2009 o 16:37   /  # 4

http://musicserver.cz/clanek/24516/Nova-deska-U2-vyjde-v-peti-ruznych-verzich/

Kromě standardního formátu CD se čtyřiadvacetistránkovým bookletem a vydání na vinylu, se kterými se dalo počítat, se fanoušci mohou těšit také na další tři speciální verze, které se dostanou i do českých obchodů. První limitovanou edicí bude digipak, jehož booklet bude mít celkem šestatřicet stránek a bude obsahovat i velký plakát U2 a přístupový kód na stažení filmu, který o U2 natočil Anton Corbijn. Ještě rozsáhlejší bude limitovaná edice ve formátu A4, která bude kromě klasického CD obsahovat i šedesátistránkový časopis mapující historii skupiny a natáčení alba. Stejně jako u minulých desek, i tentokrát vydají U2 desku také jako speciální limitovaný box, který bude obsahovat nejen CD, ale i DVD s již zmíněným filmem od Antona Corbijna, a navíc i čtyřiašedesátistránkovou vázanou knihu a velký plakát.

Ikona

Zaslať odkaz
6.1.2009 o 16:42   /  # 5

uz sa neviem dockat,ak este nahodou niekto nevie nazov bude new line on the horizon

Ikona

Zaslať odkaz
6.1.2009 o 16:44   /  # 6
torijo - 6.1.2009 o 16:42

uz sa neviem dockat,ak este nahodou niekto nevie nazov bude new line on the horizon

U2 nemám rád, ale takovéto extra edice pro fanoušky, k tomu je třeba zatleskat….

Ikona

Zaslať odkaz
6.1.2009 o 16:47   /  # 7

nepoznam nikoho ,ktoby mal nieco proti U2

Ikona

Zaslať odkaz
6.1.2009 o 16:59   /  # 8
torijo - 6.1.2009 o 16:47

nepoznam nikoho ,ktoby mal nieco proti U2

No já U2 rád nemám, hudebně bych kladně hodnotil tak 3 písničky, a co se týče vystupování frontmana kapely, myslím toho byznysmana co se kamarádí s Georgem W. a postavil druhou lajnu své kariéry na okázalé charitě, tak toho úplně nesnáším.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 396

Zaslať odkaz
6.1.2009 o 17:49   /  # 9

dufam, ze sa mi opat podari dostat na koncert a opat do VIP sekcie pod podium, tak ako vo Viedni 2005. Problem je, ze si ludia prilis spajaju Bonove aktivity na pol. scene a jeho aktivity s U2. A pritom tieto dve veci maju iba jedinu spolocnu vec… pseudonym Bono Vox… Bono je proste prilis aktivny clovek, on nedokaze “nic nerobit”, proste ked sa z U2 stanu bezni ludia, ktori po koncertom turne zasa vozia svoje decka do skoly a vencia psov, tak sa Bono zaujima o osud krajin tretieho sveta… so what? Hudobne su proste absolutne skveli a ich koncerty… to je jeden uzasny zazitok… kto to nikdy nepocitil na vlastnej kozi, tak to nikdy nepochopi smile

Ikona
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 344

Zaslať odkaz
12.1.2009 o 23:36   /  # 10

tak ich koncert si nenacham za žiadnu cenu ujst, pre mna naj show historie rocku bola ZOO TV, toto ešte niekedy zažit…dvd si puštam ako ich bibliu..

beladona:kde si na to bola? už som to asi prešvihol čo? :-(

Ikona

Zaslať odkaz
15.1.2009 o 17:20   /  # 11

juu novy song v pondelok a dufam,ze bude koncert v madarsku

Ikona
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
24.1.2009 o 16:55   /  # 12

Nový song ma zatiaľ vôbec neoslovil, ale narazil som na toto amatérske video k Hutchencovej skladbe:

http://www.youtube.com/watch?v=fNqBLfGK5dc

Ikona
Počet príspevkov: 585

Zaslať odkaz
27.1.2009 o 14:46   /  # 13
chmelko - 12.1.2009 o 23:36

beladona:kde si na to bola? už som to asi prešvihol čo? :-(

Ještě pořád to dávají v imaxu na flóře, ale už jen v pátek. Tak si pospěš smile
Dá se to rezervovat i přes net.

http://www.imaxpraha.cz/program.asp

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 89

Zaslať odkaz
18.2.2009 o 16:47   /  # 14

Tak nova placka “no line on horizon” prej uz koluje netem a ti co to jiz slyseli rikaji, ze pres pocatecni strach (po prvnim singlu) je vse v poradku a deska je prej velmi dobra - kdo ma chut, at pohleda a sam vyzkousi…

Ikona
Počet príspevkov: 396

Zaslať odkaz
19.2.2009 o 12:14   /  # 15

no… som kdesi pri stvrtej skladbe… na prvy posluch… tak zatial “Magnificent” alebo “Unknown Caller”... to je U2 klasika… ale nepocuva sa to zle… treba zabudnut na vsetko, co bolo doteraz… tak ako pri akomkolvek inom albume akehokolvek interpreta…

Aktívni užívatelia:  dmark, lucia4, Roman

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]