Ja si pamätám možno až pred rokom ako hovorili že to bude úplne iné, niečo čo sme ešte nepočuli. Nuž, uvidíme. Upočujeme.
U2
Strana 2 z 6 |
2 |
|
|
19.2.2009 o 12:51 / # 16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
19.2.2009 o 14:35 / # 17 |
|
Zatim dva poslechy. No co rici - docela prijemnej poslech, ale rozhodne o necem uplne novem nemuze byt rec. Klasicke album u2, ktere ma par dobrych momentu. Zcela na rovinu rikam, ze si to nekoupim, ale par poslechu tomu dam Doufam, ze nova placka od DM bude jinej narez - moc si to preju. |
|
|
|
|
|
|
19.2.2009 o 20:37 / # 18 |
|
... asi to neprodukoval Flood. Z minulého albumu mám veľmi rád “Sometimes you can not…”, z nej som ešte keď som nepočúval text vycítil že je to zrejme otcovi a dojíma ma. |
|
|
|
|
|
|
19.2.2009 o 20:50 / # 19 |
|
ja osobne som s tym albumom absolutne spokojny!! proste pani z U2 zasa raz dokazali, ze aj napriek Bonovmu angazovaniu su stale obycajnou poctivou kapelou, ktora to na svojich nastrojoch naozaj vie a Edgeova gitara je proste ako vzdy absolutne famozna!! Uz len kvoli nej proste U2 milujem… to marten: nebudme zasa prehnani optimisti. pozri si takych dinosaurov ako su Stones… ziaden ich album za poslednych 20 rokov nebola ziadna diera do sveta, ide o to, ze je to poctivy a slusny rock, a hlavne nefalsovany! A dolezite je, ze si to ti pani muzikanti vedia uzivat a este viac na podiu. Neocakavam ani od DM, ze pridu s albumom, pred ktorym padnem na zadok, na to uz mam svoje roky, aby ma nieco takto zlozilo. Ale viem, ze pani s Depeche Mode zanechali na novom albume stopu cistej radosti z hudby a ze ju budem z neho citit, rovnako ako na ich koncertoch. Potrebujem cosi viac ako cistu radost z prijemnych skladieb? Uz nie… tesim sa zo zivota tak isto ako vsetci tito “dinosauri”... |
|
|
|
|
|
|
19.2.2009 o 21:26 / # 20 |
|
Ich novy album som este nepocul,ale ten prvy singel,tak to je na ich pomery dost velka slabota.Povedal by som,že je to jeden z ich najlabsich singlov,ak vobec nie najslabsi. |
|
|
|
|
|
|
19.2.2009 o 21:33 / # 21 |
|
jo, singel je o nicom, ale do albumovej skladby sikovne zapada… hoci ja osobne som prijemne “mimo” z poslednych dvoch skladieb…. a su to prave pomale songy, ale skvele urobene… ak bude “Magnificent” druhym singlom, ako predpokladam, tam to bude typicky U2 valec, ktory bude zniet odvsadial |
|
|
|
|
|
|
20.2.2009 o 9:56 / # 22 |
|
Ale jo Monghi mas pravdu. Co uz cekat - proste natocili dobre album, ktere se docela prijemne posloucha a tak to asi melo byt. Tebou zminena skladba bude asi skutecne nejvetsi hit alba. Jinak jeto naprosta klasika od u2, zadny velky experiment… Prijemna deska, ktera tak nejak zapadne do jejich celkove produkce - nijak zvlast na sebe neupozornuje (tedy krome prohlaseni samotne skupiny o nej albu atp. - ale to uz k tomu tak nejak asi patri) a milnikem v jejich kariere se zcela jiste nestane. Rozhodne ale u2 ukazali, ze stale umi tocit dobre desky a to neni malo. Skoda, ze mi je pan Bono a celkove ten jejich projev tak nejak protivnej - no zkusim se nato divat s nadhledem a tyto zalezitosti pokud mozno nevnimat. |
|
|
|
|
|
|
20.2.2009 o 10:12 / # 23 |
|
no ja osobne mám takýto názor: |
|
|
|
|
|
|
26.2.2009 o 3:09 / # 24 |
|
Hmm, tak som si na nočnej takto prvýkrát pustil No line, a že by som bol nejako extra oslovený sa nedá povedať, prvé dve piesne ešte aj áno, potom ma to akosi prestávalo baviť, hoci ako je pre U2 typické, v každej piesni je aspoň jeden perfektný moment. No ale bol to len prvý pokus, idem to otočiť znovu. |
|
|
|
|
|
|
26.2.2009 o 5:12 / # 25 |
|
OK, takže len po druhom vypočutí predbežne takéto dojmy: 1. No Line On The Horizon 2. Magnificent 3. Moment of Surrender 4. Unknown Caller 5. I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight 6. Get On Your Boots 7. Stand Up Comedy 8. Fez Being Born 9. White As Snow 10. Breathe 11. Cedars Of Lebanon Ale je to len po dvoch, s písaním tohto dvoch a jedného rýchleho vypočutia. Je to OK, ale žiadna revolúcia - tú ale ani nikto nečakal, tá príde v apríli. No a ako letím cez album a kontrolujem svoje hodnotenia, niektoré som zvýšil, asi to bude fakt “grower”, stále lepšie. A 2/5 znamená relatívne k albumu, nie celosvetovo. |
|
|
|
|
![]() |
1.3.2009 o 22:25 / # 26 |
|
DM sa môžu inšpirovať: http://kultura.sme.sk/c/4328895/u2-vystupili-na-streche-budovy.html |
|
|
|
|
|
|
1.3.2009 o 23:35 / # 27 |
|
no hej, lenze Bono otvorene priznal, ze tak ako v roku 1987 s “Where Streets Have No Name” v New Yorku, tak aj v piatok v Londyne sa inspirovali rovnakym pocinom The Beatles |
|
|
|
|
|
|
2.3.2009 o 0:03 / # 28 |
Nebolo to na streche likerky v Los Angeles? Ale ved je to jedno. |
|
|
|
|
![]() |
2.3.2009 o 0:08 / # 29 |
|
to monghi: V prvom rade Where streets have no name bolo natáčané v L.A a nie v NY. Po druhé: čo sa týka NY asi si mal na mysli natáčanie videa k pesničke All Because Of You (tam nehrali na streche, ale na korbe) a následné nasledoval promokoncert pod Brooklyn Bridge. Chcel som poukázať na rozdielne poňatie promo U2 a DM. Tým nechcem povedať, aby robili DM všetko ako U2. |
|
|
|
|
|
|
2.3.2009 o 0:43 / # 30 |
|
prave počuvam U2 a som príjemne prekvapeny, boots, asi len nebola ta prava volba pre pilota.. |
|
|
|
|
Strana 2 z 6 |
2 |
Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361