Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Máte podzimní depku?

Anketa

Máte podzimní depku?
ano 7
ne 4
Celkový počet hlasujúcich: 11   (Hlasovanie v ankete je podmienené prihlásením sa do svojho užívateľského úctu)
Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 585

Zaslať odkaz
31.10.2008 o 9:14   /  # 1

A jestli jo, tak co proti tomu děláte?

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 31

Zaslať odkaz
31.10.2008 o 14:02   /  # 1

Ja mam depky celkom rada a kedze ich mavam casto, dost som si na ne zvykla a uz ich neberiem tak, ze sa ich chcem zbavit.. Poriadne ich prezijem a strielam von zo seba emocie..*

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 41

Zaslať odkaz
31.10.2008 o 18:04   /  # 2

No tak vzdy sa nieco pritrafi, ale zas nemyslim, ze by sa to nejako viazalo na jesen, na mna jesen celkom dobre vplyva… Robim proti nim akurat to, ze si pustam DM smile a cakam, kedy bude konecne vecer, aby som zalahla do postele a vyspala sa z toho… Vacsinou som uz potom rano v pohode.

Signatúra 

Hm…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
3.11.2008 o 15:44   /  # 3
Alizza - 31.10.2008 o 18:04

No tak vzdy sa nieco pritrafi, ale zas nemyslim, ze by sa to nejako viazalo na jesen, na mna jesen celkom dobre vplyva… Robim proti nim akurat to, ze si pustam DM smile a cakam, kedy bude konecne vecer, aby som zalahla do postele a vyspala sa z toho… Vacsinou som uz potom rano v pohode.

Když je sluníčko, tak je podzim krásný. Ale když je celý den zataženo a brzo tma, tak mě to ničí. Vařím si čaj z třezalky a kozlíku, chodím hodně ven, DM radši neposlouchám, ale stejně je ten život nějak hnusný.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 317

Zaslať odkaz
10.11.2009 o 17:44   /  # 4

Podzimná depka, čo to je?  Niet na ňu čas…..grin

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona

Zaslať odkaz
11.11.2009 o 10:25   /  # 5

Jj, máte pravdu. Muchlat se s nějakým chlupatým čumáčkem (čtyřnohým smile) zvedne náladu.

Ikona

Zaslať odkaz
11.11.2009 o 11:24   /  # 6

Angelika31: to je vodní želva? Ty jsem měla taky.

Tohle je moje Amálka:

Obrázkové prílohy
amalka.jpg
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
Ikona

Zaslať odkaz
11.11.2009 o 11:29   /  # 7

Mně teď zjistili, že za moje deprese nemůže podzim, ale autoimunitní zánět štítné žlázy. Dostala jsem prášky a už mám jen lehkou podzimní melancholii.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 317

Zaslať odkaz
11.11.2009 o 18:08   /  # 8

To Beladona - tak to je super, rýchlo sa vylieč. Veď život je tak krásny…..grin

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 3

Zaslať odkaz
24.8.2010 o 2:55   /  # 9

Som tu nová, o podzimnej, alebo poletnej depke viem dosť , mne vždy pomohol aktívny pohyb a DM do ucha! a čo mi tu chýba na úplne odburanie depky, forum, volnej debaty s ludni čo maju v laske DM!!! neuznavam facebucke, ani ine .... preto som sa zaregistrovala tu a tu snáď náidem, čo hladám!!!

Aktívni užívatelia:  dvd18, giggs11, Radbuza, Rajny, Tuti, Vilem

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]