Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

depechemode.sk @ iPhone

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1500

Zaslať odkaz
7.11.2008 o 21:17   /  # 1

So stavbou noveho portalu by som rad otestoval browsovanie dm.sk na iPhone. Pre vysvetlenie, existuje framework, ktory by mal spravne zobrazovat stranky na iPhone. Ak niekto tento mobil vlastni a je ochotny nejaky ten test urobit, nech sa mi ozve cez osobne odkazy.

Edit:
Demo najdete tu
http://www.depechemode.sk/iphone/

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 2

Zaslať odkaz
23.11.2008 o 4:28   /  # 1

Funguje. Ale chybí mi tam datum vydání člábnku a také link na diskusi .

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
23.11.2008 o 14:41   /  # 2

@PK: dakujem za feedback. Ano, to co sa teraz zobrazuje som este “nepremakal”. Planujem vlastne urobit rozvetvenejsiu strukturu, tak aby sa dali prehliadat aj dalsie sekcie webu, nie len aktuality a clanky. Samozrejme, ako pises, aj s datumom atd.

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 2

Zaslať odkaz
23.11.2008 o 19:00   /  # 3

Rádo se stalo. Předpokládám, že asi nepoužíváš Mac, takže ti nemohu doporučit žádný standalone tester, ale našel jsem jeden online, který skutečně funguje—http://iphonetester.com/—a kdybys potřeboval cokoliv probrat, kontakt najdeš na webface.cz.

Ikona
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 513

Zaslať odkaz
7.2.2010 o 2:45   /  # 4

Aha, o tomto som ani nevedel. Vyskúšal som na HTC Hero (Android 1.5, displej 320x480) - s defaultným prezeračom všetko OK (keď nerátam že napríklad Recoil Event článok je kvôli vloženému obrázku širší ako displej, to sa “scrollne”), s alternatívnym prezeračom Steel je úplne poškodená diakritika v článkoch (v prehľade je OK), ale tým by som sa netrápil. Ja viem, že to nie je iPhone, ale možno sa zíde info. grin

Ikona

Zaslať odkaz
7.2.2010 o 16:11   /  # 5

@all: aplikacia prezerania cez iphone nebola nijako dokoncena a vyladena. Ak poslete pripomienky k sucasnej neoficialnej verzii ktore bezi na http://www.depechemode.sk/iphone/ tak sa na to mozno pozriem ked bude cas a chut.

Mozno by som dorobil aj pridavanie komentarov ak by tu hrstka nadsencov prejavila zaujem.

Dakujem

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Aktívni užívatelia:  downunder

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15071

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]