pre rok 2010 albumy:
Minerve ( DE ) - Please
Hurts ( GB )- Happiness
RU.ARE ( RUS ) - RU.ARE
z CDM /EP :
Mono Inc. - Comedown
Strana 2 z 2 |
2 |
|
|
28.12.2010 o 10:12 / # 16 |
|
pre rok 2010 albumy: z CDM /EP : Mono Inc. - Comedown |
|
|
|
|
|
|
29.12.2010 o 4:40 / # 17 |
|
Oživenie témy po roku, super. The Social Network soundtrack / V bludišti dnů (oba) Film: Inception. Udalosť: Recoil v BA. |
|
|
|
|
|
|
19.11.2011 o 14:00 / # 18 |
|
Ako to vidíte tento rok? Nič extra dôležité myslím nevyšlo, nerátajúc Achtung Baby, možno Radiohead ale ten mi zatiaľ nesadol… Uvidíme soundtrack Fincherovho “The Girl with the Dragon Tattoo”, Trent písal že má skoro tri hodiny, wow. |
|
|
|
|
|
|
20.11.2011 o 12:37 / # 19 |
|
Girl with the Dragon Tattoo, to bude urcite zaujimave. |
|
|
|
|
|
|
10.12.2011 o 2:02 / # 20 |
|
Človeče, nič z toho nepoznám, a asi nevyviniem aktivitu aby sa na to zmenilo. Málokedy sa niečomu novému podarí dostať sa mi “pod kožu”... aj keď zase nie som ÚPLNE uzatvorený pred svetom, napríklad momentálne mám na USB kľúči do auta hodenú Aphex Twin ambient zbierku že čo to je, soundtracky Silent Hill hier (odporúčam Silent Hill 2), soundtrack krásnej relaxačnej hry Flower z PS3… Nedávno som solídne zamakal na zbierke svojich mp3, keďže budem rok mimo svojho “sterea”, väčšina vlastnoručne naripovaná z kúpených CD, a už teraz mám pri dosť veľa CD vyčítavý pocit že ich nemám dosť dobre napočúvané, že si zaslúžia viac pozornosti… (napríklad som znovu-objavil Counterfeit, vlastne už som tu o tom niekde písal) Každopádne, späť k téme! Album roka 2011 mám od dnešného dňa vyriešený, a bude stačiť keď poviem že má okolo troch hodín. (Mimochodom, moja mp3 zbierka by celá hrala necelých 9 dní, nemám toho až tak veľa, ale základ je že nič neubúda, iba pribúda. A času je stále menej a menej. |
|
|
|
|
|
|
10.12.2011 o 13:56 / # 21 |
|
Nepoznas Skinny Puppy? Odporucam…je to jedna zo zakladnych kapiel v ramci elektronickej hudby uz od r. 1984, treba pocut. a ano, ta trojhodinova zalezitost je silna…musim poriadne vypocut este… |
|
|
|
|
|
|
10.12.2011 o 19:12 / # 22 |
Soundtracky k Silent Hillu mám taky ráda. Mně se nejvíc líbí ten k SH3. |
|
|
|
|