Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Hospodářská krize

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
23.1.2009 o 12:07   /  # 1

Zdá se, že hospodářská krize bude mnohem hlubší a dlouhodobější než původní scénáře předpovídali, dvě z největších evropských ekonomik již jsou v recesi, po Německu i Británie, pociťujete i Vy osobně dopady současné situace?

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 585

Zaslať odkaz
23.1.2009 o 12:28   /  # 1
Dangerous - 23.1.2009 o 12:07

Zdá se, že hospodářská krize bude mnohem hlubší a dlouhodobější než původní scénáře předpovídali, dvě z největších evropských ekonomik již jsou v recesi, po Německu i Británie, pociťujete i Vy osobně dopady současné situace?

Jo. Rozhodla jsem se, že změním zaměstnání a zrovna se všude propouští a nabídka práce nic moc smile

Ikona
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
23.1.2009 o 16:06   /  # 2

Určite. Začiatkom novembra som menil zamestnanie, teraz pracujem v automobilovom priemysle, a za január výplata bude určite “fantastická”, keďže som bol viac doma a na skrátených smenách (nemám rád ten nový tvar “zmenách”) ako v robote. K tomu mierna neistota že čo bude ďalej, keďže nič nie je extra optimistické.

Ponaučenie - keď máš dobrý job, v žiadnom prípade sa nesťahuj do iného mesta v tom istom štáte kvôli láske (ako som urobil ja v apríli), a vlastne ani kvôli ničomu inému. Najskôr sú peniaze, potom všetko ostatné.

Ikona

Zaslať odkaz
23.1.2009 o 16:35   /  # 3
Substance242 - 23.1.2009 o 16:06

Určite. Začiatkom novembra som menil zamestnanie, teraz pracujem v automobilovom priemysle, a za január výplata bude určite “fantastická”, keďže som bol viac doma a na skrátených smenách (nemám rád ten nový tvar “zmenách”) ako v robote. K tomu mierna neistota že čo bude ďalej, keďže nič nie je extra optimistické.

Ponaučenie - keď máš dobrý job, v žiadnom prípade sa nesťahuj do iného mesta v tom istom štáte kvôli láske (ako som urobil ja v apríli), a vlastne ani kvôli ničomu inému. Najskôr sú peniaze, potom všetko ostatné.

No jo, ale s penězma bez lásky to je taky k ničemu. Vždycky chceš nejvíc to, co nemáš smile

Ikona
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
23.1.2009 o 20:09   /  # 4

Asi som momentálne zľahúčka depresívny, takže odvolávam všetko čo som napísal pretože nie som pri zmysloch, a už nič nenapíšem. grin

Ikona

Zaslať odkaz
26.1.2009 o 14:49   /  # 5
Substance242 - 23.1.2009 o 20:09

Asi som momentálne zľahúčka depresívny, takže odvolávam všetko čo som napísal pretože nie som pri zmysloch, a už nič nenapíšem. grin

A jen piš, uleví se ti. Deprese je taky dopak krize smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 204

Zaslať odkaz
13.2.2009 o 17:34   /  # 6

http://www.vyhovortesanakrizu.sk

Signatúra 

Petruška: “Ja som proti spoločnosti, spoločnosť je proti vyje.anemu mne”

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 166

Zaslať odkaz
30.6.2010 o 14:35   /  # 7

hmmm a zamysleli ste sa nad tym niekedy, ze ste nestastni v laske prave kvoli tomu, ze na prvom mieste v rebricku hodnot mate penieze? neberte to v zlom, ale prachy fakt nie su vsetko…

Ikona
Počet príspevkov: 696

Zaslať odkaz
30.6.2010 o 16:00   /  # 8

Aky budete mat pocit a nazor po zhliadnuti tohto kratkeho videa?

http://www.youtube.com/watch?v=IiGvAVhIk5U&feature=player_embedded

Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

Ikona
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1491

Zaslať odkaz
30.6.2010 o 19:41   /  # 9

Milujem hospodarsku krizu!

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 96

Zaslať odkaz
1.7.2010 o 13:29   /  # 10

....hmmm a snad iba 0.5 cloveka zo 100 chce zmenit svet skutkami…lenze ta druha 0.5 cloveka “len” myslou, pretoze toto pole posobnosti mu tých ostatnych 99.5 ludi (ano vratane svojej polovicky ega) nemoze roztrhat na cáry…a tak je to s kazdym jednotlivcom z tychto sto…ide o svety vo svete…o vzajomne hluché svety v uvrieskanom svete…preto k zmene dojde asi len ťažko!  hmmm

Signatúra 

Filozofia je permanentné a ako vždy aj márne úsilie povedať to, čo sa vlastne nedá povedať.
Theodor Adorno

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 4

Zaslať odkaz
2.7.2010 o 9:10   /  # 11

jasné že sa ma dotkla,ale moja húževnatosť je silnejšia a poháňa ma sunny

Signatúra 

personal jesus

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 317

Zaslať odkaz
2.7.2010 o 19:49   /  # 12

Myslím, že sa každého dotkne - či už priamo alebo nepriamo. Napriek všetkým okolnostiam ja sa snažím riadiť svojimi zásadami a zdravým rozumom. A v tom všetkom chaose sveta získať pre seba dosť na to, aby som mohla pokojne a vyrovnane žiť. A Depeche Mode k tomu všetkému veľmi silno patrí.

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Aktívni užívatelia:  Jarik, Ogrik, Rasputin, Substance242, Vilem

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]