Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Poézia

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
24.2.2009 o 16:35   /  # 1

Máte radi poéziu?...Som presvedčený, že každý depešák určite má...Podeľte sa o to yes

Pre mňa je poézia spôsob vyjadrenia…včera som spustil môj blog http://oliverpoetry.wordpress.com/, tak by som bol rád, keby ste svojou návštevnosťou mi ho pomohli rozbehnúť...Díky moc…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
24.2.2009 o 18:55   /  # 1

Mám rád poéziu textov Petra Honsa. grin

A kedysi som aj písal, aj som “vydal” niečo ako zbierku, ale teraz to už považujem za viac menej zbytočné.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
24.2.2009 o 20:40   /  # 2
Substance242 - 24.2.2009 o 18:55

Mám rád poéziu textov Petra Honsa. grin

A kedysi som aj písal, aj som “vydal” niečo ako zbierku, ale teraz to už považujem za viac menej zbytočné.

Prečo zbytočné? long face ...inak Petr Hons je “machr” wink

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
25.2.2009 o 19:35   /  # 3

No lebo poézia nikoho nezaujíma a písaním som nič nezískal - baby, peniaze, slávu, nič. wink

Hoci bolo dosť pekné keď som videl fotku na ktorej tú moju zbierku má kamarátka pekne profesionálne zviazanú medzi inými knihami.

Aktívni užívatelia:  dvestotri, Jarik, Lancer, marcel, tonot

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]