Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Prezidentské voľby 2009

Anketa

Komu dáte svoj hlas? A prečo?
Dagmar Bollová 0
Ivan Gašparovič 4
Zuzana Martináková 2
Milan Melník 1
František Mikloško 3
Iveta Radičová 17
Karol Sidor 1
Celkový počet hlasujúcich: 28   (Hlasovanie v ankete je podmienené prihlásením sa do svojho užívateľského úctu)
Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
6.4.2009 o 16:11   /  # 31

Na Slovensku by mali zaviest vylepseny skandinavsky volebny system… povinna ucast vo volbach dana zakonom! (tusim to maju Svedi?) a volebne pravo v rozpadi 18-65 rokov. To by bola sanca, ze by ten debilizmus v tomto narode pomaly vyhynul a prestali nam tu vladnut komancovia. Mne je nielenze spatne z vysledku volieb, ale je mi na zvracanie z niektorych analyz, z ktorych jasne vyplyva, ze ten pan, ktory neznesie kritiku a po vzore Mociara ma recept na vsetko (najlahsie je rozdavat samozrejme), tu bude vladnut aj po roku 2010… este len potom to tu mozeme zasa odpiskat a modlit sa, aby po nom opat prisla pravica a zasa sa to tu bude davat desatrocie dohromady…

Nechapem ludi, ktori vedia dat hlas cloveku zo slavnej zlodejskej bandy (dobre si pamatame, ako sa nahrabal aj kseftovani s akciami VSZ) a ktori dokazu volit stranu, ktora tu ma urcovat smer (ale do zahuby). Hold, Slovak sa da vzdy opit rozkom… Boh ochranuj tuto krajinu (aj ked myslim, ze ten sa na nu uz davno vykaslal).

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 202

Zaslať odkaz
6.4.2009 o 21:45   /  # 32
Monghi - 6.4.2009 o 16:11

Na Slovensku by mali zaviest vylepseny skandinavsky volebny system… povinna ucast vo volbach dana zakonom! (tusim to maju Svedi?) a volebne pravo v rozpadi 18-65 rokov. To by bola sanca, ze by ten debilizmus v tomto narode pomaly vyhynul a prestali nam tu vladnut komancovia. Mne je nielenze spatne z vysledku volieb, ale je mi na zvracanie z niektorych analyz, z ktorych jasne vyplyva, ze ten pan, ktory neznesie kritiku a po vzore Mociara ma recept na vsetko (najlahsie je rozdavat samozrejme), tu bude vladnut aj po roku 2010… este len potom to tu mozeme zasa odpiskat a modlit sa, aby po nom opat prisla pravica a zasa sa to tu bude davat desatrocie dohromady…

Nechapem ludi, ktori vedia dat hlas cloveku zo slavnej zlodejskej bandy (dobre si pamatame, ako sa nahrabal aj kseftovani s akciami VSZ) a ktori dokazu volit stranu, ktora tu ma urcovat smer (ale do zahuby). Hold, Slovak sa da vzdy opit rozkom… Boh ochranuj tuto krajinu (aj ked myslim, ze ten sa na nu uz davno vykaslal).

monghi,mas pravdu,ale hadam sa raz slovaci zobudia….len dufam,ze uz nebude pozde

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 92

Zaslať odkaz
18.4.2009 o 8:16   /  # 33

zobudia ? , my sme taky drbnuty , do riti predtym prisiel madar na koni , svihol bicom , potom cesky bratia a cele to dodrbali dementny komunisty , ale ved co sa cudujeme my mame tak zaostale nazory ze sa cudujem a to aj moji rovesnici a to mam 38 , maju dementne komancovske nazory, konecne monghi povedal aspon niekto ze volit ma len ten kto ma do 65 a povinne , prissam bohu zahrnut to tu a nasadit krumple , NENAVIDIM KOMUNISTOV!!

Aktívni užívatelia:  Jarik, Lancer, marcel, tonot

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]