Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Sounds of the Universe (2009) (po vydaní)

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 146

Zaslať odkaz
27.6.2009 o 20:04   /  # 301
insight - 26.6.2009 o 0:29

u mna je cely album PERFECT, len Miles away je obludne zla. Nechapem…

Tu krásne vidieť, ako sú veci na svete relatívne. Pre mňa patrí k vrcholom albumu a nie len toho….

Ikona
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 230

Zaslať odkaz
17.8.2009 o 19:23   /  # 302
sasula - 27.6.2009 o 15:47

Tak miles away nemusim ani ja.Najprv som nechapala a neverila ze to je DM.Ale uuuplne najviac sa mi paci IN CHAINS a PEACE.

Súhlasíms Tebou.Neuveríš,ale na začiatku som PEACE považoval za lacnú skladbu a takto dozrela,že sa mi moc páči.

Signatúra 

DM-Higher love

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 59

Zaslať odkaz
17.8.2009 o 20:52   /  # 303

Peace som teda moc nemusela .... Dost dlho som ju ,,predychavala,,.  Ale od jej koncertneho prevedenia najprv v Blave a potom bezkonkurecnej podpodiovej Prahe, patri medzi moje naj. Dokonca som si zadovazila aj singel :-D, teda okrem inych CDs, co som si z Prahy doniesla.  Co sa tyka In Chains je to moja naj skladba z albumu od prveho vypocutia a aj teraz ju dost ,, tocim ,, v iPode.

HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 65

Zaslať odkaz
30.9.2009 o 14:10   /  # 304

na porovnanie aj takto sa vydavaju boxy:

http://www.lidovky.cz/na-fanousky-ac-dc-ceka-v-e-shopu-kapely-hotovy-svaty-gral-p2z-/ln_kultura.asp?c=A090930_110050_ln_kultura_jk

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1501

Zaslať odkaz
30.9.2009 o 14:55   /  # 305

Alebo tiez tu
http://www.acdcbacktracks.com/

Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 21

Zaslať odkaz
10.11.2009 o 15:58   /  # 306

angelika: amen. to ako pises znie dost strasidelne.

Ikona
Hodnotenie
Hodnosť: Little 15
Počet príspevkov: 4

Zaslať odkaz
7.12.2009 o 16:59   /  # 307

Podla mna je to velmi vymakany album…najviac sa mi z neho paci skladba Little Soul, potom Peace a Miles Away….jednoducho weeelmi super album…:)))

Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 204

Zaslať odkaz
2.2.2010 o 0:09   /  # 308

Neviem ci uz o tento album nie je zaujem ale britsky potravinovy supermarket Sainsbury’s predava SOTU CD len za 3 GBP. Tak som hned aj jeden kus zobral. No nekup to za tu cenu.

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
9.5.2011 o 0:01   /  # 309

Snáď nedostanem za príspevok do takej starej témy… grin

Dnes som si za sebou pustil 5.1 DTS SOTU a potom PTA.

Z tohto porovnania vychádza ďaleko, ďaleko lepšie PTA. Moje nadšenie zo SOTA asi trochu opadlo, ale momentálne mám pocit že má po Exciter druhý najmdlejší zvuk v celej diskografii, nemá dynamiku, nemá drive. Come Back žiari ako výnimka ktorá funguje, čiastočne aj Corrupt, ale dokonca ani Wrong nemá také gule ako by to správne malo mať, alebo ako by sme chceli.

Ako piesne sú to pekné, ale skoro ako som kedysi písal v recenzii Exciter, pustite to v domove dôchodcov a nikomu to nebude vadiť, možno až na ten začiatok. wink Už len úvodné In Chains… veď to vôbec nefunguje, nuda.

Try again, try harder! (môj obľúbený výrok z The Crow:-)

Aktívni užívatelia:  Jarik, tonot

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]