Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Radiohead

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 89

Zaslať odkaz
9.4.2009 o 19:29   /  # 1

23. srpna vystoupi tahle vynikajici kapela v Praze - verim, ze pro spoustu z vas jeto vynikajici zpravicka…

http://kultura.idnes.cz/verejne-tajemstvi-odhaleno-radiohead-v-srpnu-poprve-dorazi-do-ceska-11v-/hudba.asp?c=A090409_160249_hudba_jaz

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 401

Zaslať odkaz
17.4.2009 o 7:56   /  # 1

no… vystupia aj na Frequency festivale, v rakuskom St.Polten, co nie je zasa tak daleko zo Slovenska… 21.augusta… a je to omnoho lakavejsie…

http://www.frequency.at/index.php?id=1098

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 36

Zaslať odkaz
18.5.2009 o 8:33   /  # 2

TO Marten :  ja zrovna zhanam 2 listky na koncert Radiohead pod podium. Nevies kde by sa este dali zohnat alebo         nepoznas niekoho kto nemoze ist? ak nahodou o niekom alebo niecom takom vies tak daj vediet diky moc smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 89

Zaslať odkaz
7.6.2009 o 15:53   /  # 3
bundienka - 18.5.2009 o 8:33

TO Marten :  ja zrovna zhanam 2 listky na koncert Radiohead pod podium. Nevies kde by sa este dali zohnat alebo         nepoznas niekoho kto nemoze ist? ak nahodou o niekom alebo niecom takom vies tak daj vediet diky moc smile

Bohuzel ti v tomto nemuzu poradit, ani pomoci… Sam ani na tuto akcicku nejdu, protoze jsem v te dobe (s nejvetsi pravdepodobnosti) mimo CR… Promin, ale vazne o nikom nevim.

HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 31

Zaslať odkaz
3.7.2009 o 12:08   /  # 4

Bundienka, ja som si listok pod podium v Prahe kupila este v maji a uz vtedy avizovali, ze je skoro vypredane.. Myslim, ze pod podium uz mat nebudu, ale niekde inde sa ti hadam este ujde((: Toto bude moj dalsi splneny sen, necakala som, ze ich uvidim tak blizko(:*

Ikona

Zaslať odkaz
24.8.2009 o 7:25   /  # 5

tak ako… bol to koncert roka?

kultura.idnes.cz

HodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 31

Zaslať odkaz
24.8.2009 o 10:13   /  # 6

Uff, pre mna jednoznacne, uplne ma dostali, taky uzasny hudobny a kvalitny zazitok som uz davno nemala! Pre mna to bol vykon roka*

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
21.9.2009 o 14:51   /  # 7

Thom Yorke dnes vydáva singel (dve piesne), je to v podobnom štýle ako The Eraser, čiže veľmi dobré. grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie

Zaslať odkaz
14.2.2011 o 19:04   /  # 8

Prekvapenie - nový album Radiohead!
http://www.thekingoflimbs.com/
7 € za download (mp3/wav), bude ale až v sobotu.

A pozerám že sme asi nepísali o fanúšikovskom Radiohead DVD práve z Prahy? To sa mi nezdá, ale keby dačo:
http://radiohead-prague.nataly.fr/Main.html

Ikona

Zaslať odkaz
18.2.2011 o 19:10   /  # 9

Divné, že? Neviem či je to Radiohead alebo Eraser 2. grin Album stiahnutý, takže uvidíme celok.

Ikona

Zaslať odkaz
18.2.2011 o 22:01   /  # 10

album som si pred par minutami kupil, vysiel o den skor a cd vyjde takisto skor, uz v marci. Prve dojmy… ak mate radi “Amnesiac”, tak “The King Of Limbs” si zamilujete. Podla mna… absolutna parada!!! Proste nefalsovani Radiohead!!! Stale inovativni!

Ikona

Zaslať odkaz
18.2.2011 o 23:07   /  # 11

“Codex” - dalsi Yorkov “epos”, ktory dozenie cloveka na pokraj priepasti…

Ikona

Zaslať odkaz
18.2.2011 o 23:12   /  # 12

Tak to hej… nechám tomu pár dní, budem to tráviť len sám pre seba, nedám nikomu inému, potom napíšem… snáď. grin

Ikona

Zaslať odkaz
20.4.2011 o 20:32   /  # 13

Supercollider a Butcher dobré, že? grin
(download, dostal asi každý kto kúpil King of Limbs)

Ikona

Zaslať odkaz
21.12.2011 o 12:07   /  # 14

... aj “The Daily Mail / Staircase” fajn, hlavne Daily Mail (zaujímavé klavírne prechody, či čo), len si zase budem musieť zeditovať názvy súborov a tagy, aby som si to pridal k albumu KIngoflimbs. grin Živá verzia albumu ktorá sa už dá kúpiť je vraj dobrá, lepšia ako štúdiovka ktorá objektívne dieru do sveta neurobila a málokto jej zatiaľ rozumieme. grin

http://www.thekingoflimbs.com/Store/DisplayItems.html

Akurát neviem čo to sú všetky tie Tkol Rmx? (edit: očividne remixy od ľudí o ktorých som ešte nepočul)

Update: Tak som nevydržal a kúpil DVD, takže sťahujem “The_King_Of_Limbs-Live_From_The_Basement.zip” - 1.8 GB download zadarmo (obraz DVD? či v inom formáte, uvidím).

Ikona

Zaslať odkaz
7.1.2012 o 18:43   /  # 15

Dnes som si ako poslednú muziku vypočutú na domácej aparatúre pred odchodom na rok preč vypočul práve spomínané DVD, a musím povedať že fakt dobré, Kódex, Lotus Flower, Give Up The Ghost… dobre im to s touto rytmicky nie jednoduchou hudbou šľape, všetka česť že to majú tak zohraté že nerobia chyby… alebo ich opravili. grin Medzi piesňami nechali aj krátke nerušivé videá ako to v basemente vyzeralo, napríklad “nečítaj si teraz maily” a tak. grin Odporúčam. Ten 1.8 GB súbor na ktorý dostanete link pri objednávke je to isté v .mp4 formáte.

Foto balenia (na konci, nekvalitné z mobilu):
https://www.dropbox.com/gallery/26457935/1/tmp?h=7ab781

Aktívni užívatelia:  Jarik, tonot

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]