Asi nič múdreho to nebude keď napíšem prečo Peace nie je singlom aj v USA…
No asi kvôli tomu vojnovému klipu, asi. Ale to ste vedeli, nie…?!
Strana 5 z 5 |
5 |
| Ano, líbí | 60 | |
| Ne, nelíbí | 27 |
|
|
17.7.2009 o 18:50 / # 61 |
|
Asi nič múdreho to nebude keď napíšem prečo Peace nie je singlom aj v USA… No asi kvôli tomu vojnovému klipu, asi. Ale to ste vedeli, nie…?! |
|
|
|
|
|
|
17.7.2009 o 19:40 / # 62 |
|
Ked som dosla z Prazskeho koncertu, nevedela som tu piesen dostat z hlavy. Koncertna verzia je fakt nadherna,este stale mam pred ocami Davida ako vybieha medzi nas na vysunutu cast podia, ako spieva, burcuje publikum. Proste nadhera |
|
|
|
|
|
|
17.7.2009 o 20:44 / # 63 |
|
priznam sa, ze mi prisla asi najzvlastnejsia(?) z celeho albumu… v minulom case pisem preto, lebo po koncerte mam uplne iny nazor a peace pocuvam moooc rada, pretoze si vybavim jeho BA-verziu… kvalitu skladby posudzovat nebudem, sama sa radim k tym (ako uz niekto spomenul) co od DM zozeru (asi) vsetko |
|
|
|
|
|
|
17.7.2009 o 22:52 / # 64 |
Už som to tu niekde písal - na albume super, s pridaným tuc tuc na koncerte adept na najhoršiu pieseň DM všetkých čias. Buď to, alebo I feel loved. Takéto trápne buch buch dokáže pridať aj susedovie Ferko, on sa tým počítačom rozumie, aj filmy vie pozerať na počítači a Marke našiel recept na kapustnicu. (Posielam ako rýchlu odpoveď, lebo normálnu odpoveď mi blokne niečo v práci.) |
|
|
|
|
|
|
18.7.2009 o 21:38 / # 65 |
|
Ja som už dávno uviedla, že mne sa páči. |
|
|
|
|
|
|
18.7.2009 o 22:42 / # 66 |
Mám podobný pocit. |
|
|
|
|
|
|
19.7.2009 o 10:43 / # 67 |
|
Ako naznacil uz aj Substance, paralela Peace a I Feel Loved je podla mna jasna. Za normalnych okolnosti by som jej vestil aj podobny osud, akeho sa dockala I Feel Loved pocas turne v 2001. Totiz, Peace je nazivo spievana dost falosne, aspon mi to tak znie. Keby nebola druhy singel, nemala zvlast projekciu, tak by som cakal, ze ju vypustia, takto asi tazko :( |
|
|
|
|
|
|
20.7.2009 o 19:48 / # 68 |
|
Ja tu skladbu neberiem z pohladu, ci je kvalitna a ako je vymakana koncertna verzia… Mne sa pacil prejav a sposob, akym Dave tu skladbu venoval publiku a ako ludia reagovali… Bola to proste nadhera. Ja sa tu nejdem stavat do pozicie hudobneho kritika. U mna to proste zarezonovalo na koncerte a dlho som ju nevedela dostat z hlavy. Teraz, ked ju pocujem, vsetko sa mi to pripomenie a mam z nej krasny pocit. Napriklad dnes rano ju hrali na Fm radiu a hned som mala usmev na tvari |
|
|
|
|
Strana 5 z 5 |
5 |