Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Peace - líbí či nelíbí

Anketa

Líbí se Vám Peace?
Ano, líbí 60
Ne, nelíbí 27
Celkový počet hlasujúcich: 87   (Hlasovanie v ankete je podmienené prihlásením sa do svojho užívateľského úctu)
Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 130

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 18:50   /  # 61

Asi nič múdreho to nebude keď napíšem prečo Peace nie je singlom aj v USA…

No asi kvôli tomu vojnovému klipu, asi. Ale to ste vedeli, nie…?!

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 59

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 19:40   /  # 62

Ked som dosla z Prazskeho koncertu, nevedela som tu piesen dostat z hlavy. Koncertna verzia je fakt nadherna,este stale mam pred ocami Davida ako vybieha medzi nas na vysunutu cast podia, ako spieva, burcuje publikum. Proste nadhera smile

Ikona
Počet príspevkov: 75

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 20:44   /  # 63

priznam sa, ze mi prisla asi najzvlastnejsia(?) z celeho albumu… v minulom case pisem preto, lebo po koncerte mam uplne iny nazor a peace pocuvam moooc rada, pretoze si vybavim jeho BA-verziu…  kvalitu skladby posudzovat nebudem, sama sa radim k tym (ako uz niekto spomenul) co od DM zozeru (asi) vsetko tongue wink , takze by to objektivne nebolo surprised

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 514

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 22:52   /  # 64
managero101 - 17.7.2009 o 18:54

koncertná verzia je skvelá

Už som to tu niekde písal - na albume super, s pridaným tuc tuc na koncerte adept na najhoršiu pieseň DM všetkých čias. Buď to, alebo I feel loved. Takéto trápne buch buch dokáže pridať aj susedovie Ferko, on sa tým počítačom rozumie, aj filmy vie pozerať na počítači a Marke našiel recept na kapustnicu. wink

(Posielam ako rýchlu odpoveď, lebo normálnu odpoveď mi blokne niečo v práci.)

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 318

Zaslať odkaz
18.7.2009 o 21:38   /  # 65

Ja som už dávno uviedla, že mne sa páči.
Mňa by však zaujímalo, že či fakt - že je jej koniec spievaný s fanúšikmi - bol plánovaný dopredu, alebo je to jednoducho dôsledok toho, že tú pieseň na jednom koncerte “pokazili” a Dave sa to snažil takto zachraňovať. wink

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 100

Zaslať odkaz
18.7.2009 o 22:42   /  # 66
Substance242 - 17.7.2009 o 22:52

Už som to tu niekde písal - na albume super, s pridaným tuc tuc na koncerte adept na najhoršiu pieseň DM všetkých čias…

Mám podobný pocit.

Signatúra 

WE ARE THE MEDIA

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 561

Zaslať odkaz
19.7.2009 o 10:43   /  # 67

Ako naznacil uz aj Substance, paralela Peace a I Feel Loved je podla mna jasna. Za normalnych okolnosti by som jej vestil aj podobny osud, akeho sa dockala I Feel Loved pocas turne v 2001. Totiz, Peace je nazivo spievana dost falosne, aspon mi to tak znie. Keby nebola druhy singel, nemala zvlast projekciu, tak by som cakal, ze ju vypustia, takto asi tazko :(

Signatúra 

“I can’t be everywhere, and they’ve banned human cloning.” (Gil Grissom)

Ikona
Počet príspevkov: 59

Zaslať odkaz
20.7.2009 o 19:48   /  # 68

Ja tu skladbu neberiem z pohladu, ci je kvalitna a ako je vymakana koncertna verzia… Mne sa pacil prejav a sposob, akym Dave tu skladbu venoval publiku a ako ludia reagovali… Bola to proste nadhera. Ja sa tu nejdem stavat do pozicie hudobneho kritika. U mna to proste zarezonovalo na koncerte a dlho som ju nevedela dostat z hlavy. Teraz, ked ju pocujem, vsetko sa mi to pripomenie a mam z nej krasny pocit. Napriklad dnes rano ju hrali na Fm radiu a hned som mala usmev na tvari smile

Aktívni užívatelia:  alf951, Jarik

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]