Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Téma pre ženy - depešáčky

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 30

Zaslať odkaz
25.4.2009 o 21:15   /  # 1

Téma pre ženy - depešáčky : Je alebo nie je Dave na koncertoch pod nohavicami ” naostro ” ? alebo čím je starší, tým je krajší!

...môj názor je, že je ! A fakt, že vyzerá lepšie ako keď bol mladý, je tiež pravda. Určite k tomu prispela aj jeho terajšia ( dúfam, že už posledná ) manželka Jennifer. Vyzerá symapticky a rozumne, prospieva mu to pri nej. Teším sa aj na tie jeho sexi tance…skrátka je to stále sexi chlap, dúfam, že nám vydrží....no, nedosiahnuteľný dotyk Davida…. iloveyoudm

Signatúra 

Nehovor, chceš ma…
Nehovor, potrebuješ ma…
Nehovor, miluješ ma…, je to pochopiteľné, že si šťastná aj bezomňa, a preto to nie je dobré...

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 48

Zaslať odkaz
26.4.2009 o 16:57   /  # 1

Hmm, som zena depesacka, ale absolutne ma nezaujima, co ma v nohaviciach. Pre mna je podstatne, ze este stale mu to perfektne spieva, a o tom to je. Alebo by aspon malo byt. Hoci v zasade mi je dost jedno, ake dovody my pocuvaci mame smile

Signatúra 

oh well

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
29.4.2009 o 16:03   /  # 2

suhlasim s mims… ani mna to tam dole nezaujima. Mozno keby mal tych 30 by ma to aj zaujimalo, ale aj tak si myslim ze to nie je podstatne… Podstatny je jeho pohlad ktory mi dufam raz venuje !  cool smirk

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 586

Zaslať odkaz
29.4.2009 o 16:12   /  # 3

Samozřejmě že nejdůležitější je jeho podmanivý hlas a jeho charisma smile
Ale když už jsme u toho, na TTA mu vykukovalo bílé prádlo wink

Ikona
Počet príspevkov: 75

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 21:45   /  # 4

nemyslim si, ze je naostro, ale kto vie?  wink
a je az neuveritelne ako je ten chlap stale sexy… ja som ho “zrala” vzdy, ale teraz z neho normalne odpadavam, taak mu to sekne smitten

Ikona
Počet príspevkov: 59

Zaslať odkaz
17.7.2009 o 22:01   /  # 5

Ci je naostro neriesim. Ako som tu uz raz davno pisala, on nestarne, ale zreje ako kvalitne vino.  Ked sme stali pod podiom,tak som si ho riadne omrkla a veru, stale je fesak. Ma iskru a je plny energie. Sibalsky vyraz, oci sa mu smiali a jeho pohlad je stale plny zivota.  grin

Ikona

Zaslať odkaz
19.7.2009 o 14:02   /  # 6

ja som dost zatazena na vone… tak by ma napriklad velice zaujimalo ako Dave voni… teda aky pouziva parfum rolleyes

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 30

Zaslať odkaz
20.7.2009 o 14:01   /  # 7

..ešte by som chcela dodať, že ak by som sa s Davidom mala možnosť stretnúť, tak to odmietnem, pretože ho mám vo svojej hlave veľmi zidealizovaného, a až taký ideálny určite nie je, takže by mi to pokazilo ilúzie o ňom, a to nepotrebujem.
Môj osobný názor aj je ( len ťažko si to ale pripúšťam, nakoľko on je pre mňa proste - ON! ), že po vzdelanostnej stránke nebude asi žiadny ” lúmen ” ( viď podľa jeho dosiahnutého vzdelania ), samozrejme ten prvotný vizuálny dojem je pre mňa fantastický !

Signatúra 

Nehovor, chceš ma…
Nehovor, potrebuješ ma…
Nehovor, miluješ ma…, je to pochopiteľné, že si šťastná aj bezomňa, a preto to nie je dobré...

Ikona

Zaslať odkaz
20.7.2009 o 21:56   /  # 8
Liba - 20.7.2009 o 14:01

..ešte by som chcela dodať, že ak by som sa s Davidom mala možnosť stretnúť, tak to odmietnem, pretože ho mám vo svojej hlave veľmi zidealizovaného, a až taký ideálny určite nie je, takže by mi to pokazilo ilúzie o ňom, a to nepotrebujem.
Môj osobný názor aj je ( len ťažko si to ale pripúšťam, nakoľko on je pre mňa proste - ON! ), že po vzdelanostnej stránke nebude asi žiadny ” lúmen ” ( viď podľa jeho dosiahnutého vzdelania ), samozrejme ten prvotný vizuálny dojem je pre mňa fantastický !

tak takto som o tom nikdy neuvazovala… ved nemozes vediet, ako na tom Dave inteligencne je… to ze ledva dokoncil nejaku skolu este neznamena, ze je nejaky blbecek oh oh nieco snad prezradzaju aj nejake tie interwiev…
btw. to by si chcela snad prilis: takyto face, charizmu, a to okolo wink a este aj inteligencie aby mal na rozdavanie no

a dobre sa posunula tato diskusia od nohavic k mozgu grin

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 1501

Zaslať odkaz
20.7.2009 o 22:37   /  # 9

Podla sukromnych slov Alana Wildera je Dave taky… jednoduchsi…

Za tie roky a prezite peripetie ale nabral zivotne skusenosti, ktore sa IQ testom merat nedaju. Skola ci IQ nehovoria nic o tom, aky clovek je, takze asi by ste radsej mali prejst opat k nohaviciam, kedze ine hodnotit ani nie je v pozicii fanusika / fanusicky mozne wink

+ posielam jeden netradicny zaber wink

Obrázkové prílohy
dave-gym.jpg
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
 Signatúra 

Caleydon Media
PrestaShop SK

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
31.7.2009 o 14:15   /  # 10
TinaGahan - 29.4.2009 o 16:03

suhlasim s mims… ani mna to tam dole nezaujima. Mozno keby mal tych 30 by ma to aj zaujimalo, ale aj tak si myslim ze to nie je podstatne… Podstatny je jeho pohlad ktory mi dufam raz venuje !  cool smirk

ááááááá stalo sa !!  sunny

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Aktívni užívatelia:  alf951, Jarik

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]