Téma pre ženy - depešáčky : Je alebo nie je Dave na koncertoch pod nohavicami ” naostro ” ? alebo čím je starší, tým je krajší!
...môj názor je, že je ! A fakt, že vyzerá lepšie ako keď bol mladý, je tiež pravda. Určite k tomu prispela aj jeho terajšia ( dúfam, že už posledná ) manželka Jennifer. Vyzerá symapticky a rozumne, prospieva mu to pri nej. Teším sa aj na tie jeho sexi tance…skrátka je to stále sexi chlap, dúfam, že nám vydrží....no, nedosiahnuteľný dotyk Davida….
Hmm, som zena depesacka, ale absolutne ma nezaujima, co ma v nohaviciach. Pre mna je podstatne, ze este stale mu to perfektne spieva, a o tom to je. Alebo by aspon malo byt. Hoci v zasade mi je dost jedno, ake dovody my pocuvaci mame
suhlasim s mims… ani mna to tam dole nezaujima. Mozno keby mal tych 30 by ma to aj zaujimalo, ale aj tak si myslim ze to nie je podstatne… Podstatny je jeho pohlad ktory mi dufam raz venuje !
nemyslim si, ze je naostro, ale kto vie?
a je az neuveritelne ako je ten chlap stale sexy… ja som ho “zrala” vzdy, ale teraz z neho normalne odpadavam, taak mu to sekne
Ci je naostro neriesim. Ako som tu uz raz davno pisala, on nestarne, ale zreje ako kvalitne vino. Ked sme stali pod podiom,tak som si ho riadne omrkla a veru, stale je fesak. Ma iskru a je plny energie. Sibalsky vyraz, oci sa mu smiali a jeho pohlad je stale plny zivota.
..ešte by som chcela dodať, že ak by som sa s Davidom mala možnosť stretnúť, tak to odmietnem, pretože ho mám vo svojej hlave veľmi zidealizovaného, a až taký ideálny určite nie je, takže by mi to pokazilo ilúzie o ňom, a to nepotrebujem.
Môj osobný názor aj je ( len ťažko si to ale pripúšťam, nakoľko on je pre mňa proste - ON! ), že po vzdelanostnej stránke nebude asi žiadny ” lúmen ” ( viď podľa jeho dosiahnutého vzdelania ), samozrejme ten prvotný vizuálny dojem je pre mňa fantastický !
..ešte by som chcela dodať, že ak by som sa s Davidom mala možnosť stretnúť, tak to odmietnem, pretože ho mám vo svojej hlave veľmi zidealizovaného, a až taký ideálny určite nie je, takže by mi to pokazilo ilúzie o ňom, a to nepotrebujem.
Môj osobný názor aj je ( len ťažko si to ale pripúšťam, nakoľko on je pre mňa proste - ON! ), že po vzdelanostnej stránke nebude asi žiadny ” lúmen ” ( viď podľa jeho dosiahnutého vzdelania ), samozrejme ten prvotný vizuálny dojem je pre mňa fantastický !
tak takto som o tom nikdy neuvazovala… ved nemozes vediet, ako na tom Dave inteligencne je… to ze ledva dokoncil nejaku skolu este neznamena, ze je nejaky blbecek nieco snad prezradzaju aj nejake tie interwiev…
btw. to by si chcela snad prilis: takyto face, charizmu, a to okolo a este aj inteligencie aby mal na rozdavanie
a dobre sa posunula tato diskusia od nohavic k mozgu
Podla sukromnych slov Alana Wildera je Dave taky… jednoduchsi…
Za tie roky a prezite peripetie ale nabral zivotne skusenosti, ktore sa IQ testom merat nedaju. Skola ci IQ nehovoria nic o tom, aky clovek je, takze asi by ste radsej mali prejst opat k nohaviciam, kedze ine hodnotit ani nie je v pozicii fanusika / fanusicky mozne
+ posielam jeden netradicny zaber
Obrázkové prílohy
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
suhlasim s mims… ani mna to tam dole nezaujima. Mozno keby mal tych 30 by ma to aj zaujimalo, ale aj tak si myslim ze to nie je podstatne… Podstatny je jeho pohlad ktory mi dufam raz venuje !