V aktualnych fotografiach z deluxe boxu je aj par zaberov z ulic a miest, kde sa DM pohybovali. Napr. tu je jedno take miesto: MAPA - Santa Barbara - Oproti Bricks Cafe
Ak viete o dalsom z takychto miest, pouzite Google Street View a poslite sem linku.
Obrázkové prílohy
Klikni na náhľad pre zobrazenie obrázku v plnej veľkosti
Ja som bola minuly rok v NY a tak som chcela vidiet, kde ma Gahan apartman . Vraj na Manhattane niekde, ale to je ako hladat ihlu v kope sena Inak kamos mal na neho stastie uz viackrat, stretol ho v metre, Central parku….
pohlad na newyorkske studium, kde stravili zaverečnu čast mixáže..
pre prípadnych zvedavcov:
vchod som objavil z Varick Street, vojde sa cez “lietačky” kde na vas vybafne hned vratny
osobne som dal hned spiatocku, pretože som tam bol v decembri a vedel, že si už užívaju doma
Ja nie, ale mam v Santa Barbare kamosa, tak by mozno vedel nieco vypatrat a tajne pofotit, ak by sa postastilo a vedel by aspon adresu Martina
), no ak sa bude pohybovat v okoli Natural Cafe a podobne, tak mozno bude mat stastie. Nie som privrzencom statia pred jeho domom, predsa len, nech maju aspon nejake sukromie. Kazdopadne, ak velmi chces, skus googlit , ak vies, co mas hladat, najdes co hladas .