Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Depeche mode a móda depešákov

HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 36

Zaslať odkaz
7.5.2009 o 7:46   /  # 1

Koľkokrát ste sa stretli s tým, že na vás ľudia nezmyselne civejú a rozmýšľajú, či ste neprišli niekde od samotných pekelných dvier? Alebo to boli nevítané pohľady metalistov na podobný outfit? A čo teraz? Moderná doba je plná neobmedzených možností a variácií. Tak si zaspomínajte ako to bolo s depeche módou na slovensku, kam ste boli ochotní zájť, aby ste mali kožennú budu ala Dave a kam chodia dnešní depešáci nakupovať tieto kedysi uletené veci (obchod, internet, výpredaj) alebo čokoľvek , čo vás napadne. smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Exciter
Počet príspevkov: 121

Zaslať odkaz
7.5.2009 o 8:42   /  # 1

dnes sa podla mna uz ani nedá rozoznať depesak od metalistu a takisto nejaky decentný depesak s AVIATOR okuliarmi (co nosil Dave v 1990 a teraz v 2009) od normalného chlapca.  Vela krát som stretla cloveka co mal tu kozenku na sebe co nosili kedysi len depesaci. O ucesoch nehovoriac. Dnes sa vsetko miesa, a malokedy sa stane ze stretnem “mojho” cloveka depesaka, pretoze sa neda uz ani zistit ci sa nemylim. AKurat kebyze mal nejaky odznak DM alebo tricko, vtedy ho rozoznam. Ja osobne som často Dressed in Black, ale ludia okolo mna ma beru skor ako nejaku EMO vyznavacku :D Alebo metalistku. Pritom mam rada ciernu nie kvoli DM, ale vseobecne (ved ani oni samotní nechodia v ciernom).
Je to skoda ze sa to neda rozoznať , velmi by ma potesilo kebyze stretnem na ulici 100% depesaka- vyzorom. Zial, stalo sa mi to, ale vyklul sa z neho punker.

Ale k teme :
V second hande sa stretnes so starymi depesackymi handrami. Kamoska si tam kupila tricko DM. Dokonca tam mali aj Enjoy The silence tricko. Trosku starsie. Alebo nieco po rodičoch . Na nete su tie bundy v predaji, co nosi kazdy ci metlak ci depesak .... ako som uz spominala.

Signatúra 

. . . Martyr for DAVE. . . .

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Slowblow
Počet príspevkov: 41

Zaslať odkaz
7.5.2009 o 12:20   /  # 2

nikdy, lebo sa tak neobliekam a ani som sa nikdy neobliekal. nemam ani jedno tricko s motivom dM, ziadny uces a la ... . maximum “depesackeho” image u mna je, ked si dam cierne tricko a cierne jeansy.  LOL  grin

Počet príspevkov: 55

Zaslať odkaz
7.5.2009 o 13:45   /  # 3

ked som bol teneage v case gymka tak som nosil cierny klobuk taky decentny bez tej pasky a to som nosil stale leto zima a dlhsie svetle kucerave vlasy smile cierne nohavice smile vtedy to bolo jasne o co ide a nebolo to casto vidane skor sa nosil image ala dave aj vlasy aj bundy atd image ala martin bol zriedkavejsi dnes byt v ciernom klobuku hm tak si to ani nikto nevsimne smile

Signatúra 

Let’s have a black celebration ....

Ikona
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
7.5.2009 o 23:23   /  # 4

Ospravedlňujem sa za offtopic!

To KIKINKADM:
Prečo máš ženský nick, keď si chlap? LOL

Počet príspevkov: 55

Zaslať odkaz
7.5.2009 o 23:38   /  # 5
geronimo - 7.5.2009 o 23:23

Ospravedlňujem sa za offtopic!

To KIKINKADM:
Prečo máš ženský nick, keď si chlap? LOL

oh to je velmi dlha historia smile kikinka bola moja laska v urictom obdobi a to DM je jasne a kedze som si zvykol mat ten nick aj na roznych forach tak mi ostal, inak tento nick som si dal povodne prvykrat na irc-i kedysi davno smile

Signatúra 

Let’s have a black celebration ....

Ikona
Hodnosť: Moderátor
Počet príspevkov: 142

Zaslať odkaz
8.5.2009 o 10:28   /  # 6

jaaj, to boli casy, ked som mal 15 rokov zacal som chodievat len v ciernom, nalakovane nechty, hlava vystrihana…

Teraz, v 24och rokoch, keby ste ma stretli, tak nosim vselijake farby, mikiny, tenisky a neviem co smile Pruzky na mikine, tricku zboznujem…

Signatúra 

“With the wrong tune played till it sounded right yah!”

Ikona
Počet príspevkov: 163

Zaslať odkaz
8.5.2009 o 11:59   /  # 7

ano myslim ze nalakovane nechty, dlhe cierne vlasy a po bokoch na kozu vystrihana hlava, to bolo maximum. ved sa ludia aj divali patricne smile dnes sa na to divam ako na trochu zbytocnu snahu o prilakanie pozornosti, ako to robi takmer kazdy, ked ma 16-17 smile v mojom pripade aj 20 smile...a niektorym to ostane aj po 30ke a to uz je na zvazenie smile)

Ikona
HodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Spacewalker
Počet príspevkov: 26

Zaslať odkaz
8.5.2009 o 21:48   /  # 8

No vidite ja mam 15 teeraz a chodim viacmenej tak ako hovorite..cerno nalakovane nechty, s ucesom som na tom este dobre ale na verejnost chodim len v cernom, vsade kde sa da mam DM odznaky, chodim v DM koseli,trickach,nosim poriadne shady jake nosieval Wilder a verte tomu ze adekvatne sa k tomu stavaju aj okolity ludia, ale ja rad pritahujem pozornost :D. Hlavne tie nechty, bud ma hned hodia do skupinky EMO alebo uplne cudzi clovek sa ma drzo opyta ci uz nemam doma co robit ked mam tie nechty…..Raz sa mi dokonca stalo ze jedna babka skoro infarkt zo mna chytila ked som do nej temer vrazil :D Mozno si myslela ze som naky antikrist :D

Signatúra 

DePeCHe MODe 43V3r cool smirk

Ikona
Počet príspevkov: 57

Zaslať odkaz
9.5.2009 o 0:19   /  # 9

WRONG!

Ikona
Počet príspevkov: 283

Zaslať odkaz
9.5.2009 o 15:23   /  # 10
Alanko007 - 8.5.2009 o 21:48

No vidite ja mam 15 teeraz a chodim viacmenej tak ako hovorite..cerno nalakovane nechty, s ucesom som na tom este dobre ale na verejnost chodim len v cernom, vsade kde sa da mam DM odznaky, chodim v DM koseli,trickach,nosim poriadne shady jake nosieval Wilder a verte tomu ze adekvatne sa k tomu stavaju aj okolity ludia, ale ja rad pritahujem pozornost :D. Hlavne tie nechty, bud ma hned hodia do skupinky EMO alebo uplne cudzi clovek sa ma drzo opyta ci uz nemam doma co robit ked mam tie nechty…..Raz sa mi dokonca stalo ze jedna babka skoro infarkt zo mna chytila ked som do nej temer vrazil :D Mozno si myslela ze som naky antikrist :D

Žiaľ, je vidno, že tých 15 naozaj máš...

Ikona
Počet príspevkov: 163

Zaslať odkaz
9.5.2009 o 17:14   /  # 11
geronimo - 9.5.2009 o 15:23

ty si nikdy nemal 15, geronimo, vsakze?

(edit: neadekvatna reakcia, sorry)

Ikona
Počet príspevkov: 65

Zaslať odkaz
14.3.2010 o 1:02   /  # 12
Ogrik - 9.5.2009 o 17:14
geronimo - 9.5.2009 o 15:23

ty si nikdy nemal 15, geronimo, vsakze?

(edit: neadekvatna reakcia, sorry)

spravna reakcia…

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 336

Zaslať odkaz
14.3.2010 o 21:08   /  # 13

tak tak, neberte nikomu pravo hladat sa a užit si svojenaj roky, alanko, máš u mna 100 bodov, nech každy sa v mladosti sprava tak ako to len on cíti a nikomu okolo neubližuje mad

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 316

Zaslať odkaz
14.3.2010 o 22:05   /  # 14

Tak tak grin (Mám 20… )

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 96

Zaslať odkaz
23.6.2010 o 15:35   /  # 15

...jáááj, to boli časy…na základke som sa silou-mocou chcela dať ostrihať na Davida (stalo sa…) a potom mi dorastali, nastastie celkom rychlo, vlasy a chodila som s ucesom a lá Martin Gore a samozrejme vzadu s dlhým pramienkom zapleteným do vrkôčika grin  V skole sa potom vsetci zacali zaujimať o to, co a kto je to Depeche Mode, nikdy som sa na skole nestretla s negativ. odozvami (zeby rešpekt?! wink)
Čiernu nosim dodnes…takto sa cítim najpohodlnejšie a tá farba ma upokojuje smile Keď vychádzam z domu, ulice vzdychajú: She´s dressed in black again…  tongue wink
Vlastne…ja uz ani iné oblečenie nemám, za tie roky sa môj šatník zmenil na čiernu tmu so zábleskami iných farieb, ale vždy je tam nejaká DM tematika… Priznávam, že už nemám dávno 15, ale DM oddanosť mi stále koluje v žilách a navždy aj bude! smitten
Ale, raz sa mi stalo - naozaj sme šli z pohrebu a okolo nás prechádzali akýsi mladíci a ich reakcia bola: “Aha! Depešáááci!” No, hneď mi poskočilo srdce…ani netušili akú majú pravdu cool smirk

Signatúra 

Filozofia je permanentné a ako vždy aj márne úsilie povedať to, čo sa vlastne nedá povedať.
Theodor Adorno

Aktívni užívatelia:  Lancer, Mocho

Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]