Koľkokrát ste sa stretli s tým, že na vás ľudia nezmyselne civejú a rozmýšľajú, či ste neprišli niekde od samotných pekelných dvier? Alebo to boli nevítané pohľady metalistov na podobný outfit? A čo teraz? Moderná doba je plná neobmedzených možností a variácií. Tak si zaspomínajte ako to bolo s depeche módou na slovensku, kam ste boli ochotní zájť, aby ste mali kožennú budu ala Dave a kam chodia dnešní depešáci nakupovať tieto kedysi uletené veci (obchod, internet, výpredaj) alebo čokoľvek , čo vás napadne.
Depeche mode a móda depešákov
Strana 1 z 2 |
1 |
|
|
7.5.2009 o 7:46 / # 1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
7.5.2009 o 8:42 / # 1 |
|
dnes sa podla mna uz ani nedá rozoznať depesak od metalistu a takisto nejaky decentný depesak s AVIATOR okuliarmi (co nosil Dave v 1990 a teraz v 2009) od normalného chlapca. Vela krát som stretla cloveka co mal tu kozenku na sebe co nosili kedysi len depesaci. O ucesoch nehovoriac. Dnes sa vsetko miesa, a malokedy sa stane ze stretnem “mojho” cloveka depesaka, pretoze sa neda uz ani zistit ci sa nemylim. AKurat kebyze mal nejaky odznak DM alebo tricko, vtedy ho rozoznam. Ja osobne som často Dressed in Black, ale ludia okolo mna ma beru skor ako nejaku EMO vyznavacku :D Alebo metalistku. Pritom mam rada ciernu nie kvoli DM, ale vseobecne (ved ani oni samotní nechodia v ciernom). Ale k teme : |
|
|
|
|
|
|
7.5.2009 o 12:20 / # 2 |
|
nikdy, lebo sa tak neobliekam a ani som sa nikdy neobliekal. nemam ani jedno tricko s motivom dM, ziadny uces a la ... . maximum “depesackeho” image u mna je, ked si dam cierne tricko a cierne jeansy. |
|
|
|
|
|
|
7.5.2009 o 13:45 / # 3 |
|
ked som bol teneage v case gymka tak som nosil cierny klobuk taky decentny bez tej pasky a to som nosil stale leto zima a dlhsie svetle kucerave vlasy |
|
|
|
|
|
|
7.5.2009 o 23:23 / # 4 |
|
Ospravedlňujem sa za offtopic! To KIKINKADM: |
|
|
|
|
|
|
7.5.2009 o 23:38 / # 5 |
oh to je velmi dlha historia |
|
|
|
|
|
|
8.5.2009 o 10:28 / # 6 |
|
jaaj, to boli casy, ked som mal 15 rokov zacal som chodievat len v ciernom, nalakovane nechty, hlava vystrihana… Teraz, v 24och rokoch, keby ste ma stretli, tak nosim vselijake farby, mikiny, tenisky a neviem co |
|
|
|
|
|
|
8.5.2009 o 11:59 / # 7 |
|
ano myslim ze nalakovane nechty, dlhe cierne vlasy a po bokoch na kozu vystrihana hlava, to bolo maximum. ved sa ludia aj divali patricne |
|
|
|
|
|
|
8.5.2009 o 21:48 / # 8 |
|
No vidite ja mam 15 teeraz a chodim viacmenej tak ako hovorite..cerno nalakovane nechty, s ucesom som na tom este dobre ale na verejnost chodim len v cernom, vsade kde sa da mam DM odznaky, chodim v DM koseli,trickach,nosim poriadne shady jake nosieval Wilder a verte tomu ze adekvatne sa k tomu stavaju aj okolity ludia, ale ja rad pritahujem pozornost :D. Hlavne tie nechty, bud ma hned hodia do skupinky EMO alebo uplne cudzi clovek sa ma drzo opyta ci uz nemam doma co robit ked mam tie nechty…..Raz sa mi dokonca stalo ze jedna babka skoro infarkt zo mna chytila ked som do nej temer vrazil :D Mozno si myslela ze som naky antikrist :D |
|
|
|
|
|
|
9.5.2009 o 0:19 / # 9 |
|
WRONG! |
|
|
|
|
|
|
9.5.2009 o 15:23 / # 10 |
Žiaľ, je vidno, že tých 15 naozaj máš... |
|
|
|
|
|
|
9.5.2009 o 17:14 / # 11 |
ty si nikdy nemal 15, geronimo, vsakze? (edit: neadekvatna reakcia, sorry) |
|
|
|
|
![]() |
14.3.2010 o 1:02 / # 12 |
spravna reakcia… |
|
|
|
|
|
|
14.3.2010 o 21:08 / # 13 |
|
tak tak, neberte nikomu pravo hladat sa a užit si svojenaj roky, alanko, máš u mna 100 bodov, nech každy sa v mladosti sprava tak ako to len on cíti a nikomu okolo neubližuje |
|
|
|
|
|
|
14.3.2010 o 22:05 / # 14 |
|
Tak tak |
|
|
|
|
|
|
23.6.2010 o 15:35 / # 15 |
|
...jáááj, to boli časy…na základke som sa silou-mocou chcela dať ostrihať na Davida (stalo sa…) a potom mi dorastali, nastastie celkom rychlo, vlasy a chodila som s ucesom a lá Martin Gore a samozrejme vzadu s dlhým pramienkom zapleteným do vrkôčika |
|
|
|
|
Strana 1 z 2 |
1 |
Počet registrovaných užívateľov: 2851, Celkový počet tém: 559, Celkový počet odpovedí: 15074