Preskočiť na obsah

Užívateľská navigácia

Hlavná navigácia

Nine Inch Nails

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Administrátor
Počet príspevkov: 960

Zaslať odkaz
4.6.2010 o 10:28   /  # 166
Monghi - 2.6.2010 o 7:52

Parad0a!!!! Vacsi hudobny genius ako Trent na svete momentalne jednoducho nie je…

Naprosto souhlasím…

Trenta bych si opravdu přál jako producenta desky Depeche Mode. I když je to fanoušek DM, tak je to zřejmě utopie, ale byla by to jízda…

bez kompromisu, tak bych nazval Trentův přístup,. skvělé EP, bez jediné slabiny. Už aby bylo album.

tady jedna z prvních recenzí...
http://www.antiquiet.com/reviews/2010/05/how-to-destroy-angels-review/

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Počet príspevkov: 396

Zaslať odkaz
4.6.2010 o 12:21   /  # 167

casto mavam v hlave podobne uvahy typu Reznor vs. DM, ale netrufam si robit absolutne ziadne, ani utopicke, zavery smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Painkiller
Počet príspevkov: 166

Zaslať odkaz
4.6.2010 o 12:27   /  # 168

v trochu konkretnejsej forme sa hovorilo o spolupraci rezor + gary numan. ktovie co z toho bude…
a este je tu nova skladba od NIN na soundtracku k pokracovaniu japonskej kultovky Tetsuo…teraz som hladal na youtube, ale uz nie je dostupna, takze si to najdite sami smile

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Happiest Girl
Počet príspevkov: 100

Zaslať odkaz
4.6.2010 o 20:31   /  # 169
Ogrik - 4.6.2010 o 12:27

a este je tu nova skladba od NIN na soundtracku k pokracovaniu japonskej kultovky Tetsuo…teraz som hladal na youtube, ale uz nie je dostupna, takze si to najdite sami smile

http://www.somekindofawesome.com/journal/2010/5/25/download-new-trent-reznornine-inch-nails-theme-for-tetsuo-th.html

Signatúra 

WE ARE THE MEDIA

Ikona

Zaslať odkaz
5.7.2010 o 8:52   /  # 170

a planovane volno Trenta Reznora je fuc…

http://www.side-line.com/news_comments.php?id=44780_0_2_0_C

Ikona
HodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenieHodnotenie
Hodnosť: Ghost
Počet príspevkov: 503

Zaslať odkaz
5.7.2010 o 10:37   /  # 171

Vidíš, sem som to zabudol napísať. wink Som zvedavý, aj na film.

Ikona

Zaslať odkaz
12.7.2010 o 6:26   /  # 172

no a na debut HTDA si budeme musiet asi pockat dlhsie… Trent bude tatom

http://www.side-line.com/news_comments.php?id=44851_0_2_0_C

Ikona
Hodnosť: Devotee
Počet príspevkov: 317

Zaslať odkaz
12.7.2010 o 8:17   /  # 173

Naozaj fajn hudba. Super.

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Ikona

Zaslať odkaz
12.7.2010 o 18:06   /  # 174

V októbri, takže tak od marca to už vedia (jasné, netreba sa uponáhľať s oznámeniami), takže už aj v klipe kde sú mŕtvi to vedeli… Inak, medzi nimi je 16 (15? neviem presné dátumy) rokov? Nedávno som sa po 13 mesiacoch vrátil na Facebook len aby som sa dozvedel viac o jednej osobe, a zistil že je o strašných 16 (je to možné? čo mám poškodený mozog a nevnímam vlastný vek? ale veď 37 nie je tak veľa…) rokov mladšia, a takže NIE JE to stratené! grin

Ikona

Zaslať odkaz
18.9.2010 o 9:03   /  # 175

Reznor urobil soundtrack k filmu o facebooku “The Social Network”, co uz asi viete. Ten sa na trhu objavi 28.septembra… ale este predtym je k dispozicii 5 skladbova ochutnavka zadarmo!!!

tuna: http://www.nullco.com/TSN/

viac info na http://www.side-line.com/news_comments.php?id=45106_0_2_0_C

Ikona

Zaslať odkaz
18.9.2010 o 10:55   /  # 176

Vidíš, ja som si to včera zákerne nechal pre seba. grin Robil na tom rovnako ako “How to Destroy…” aj Atticus, znie to nie nepodobne Ghosts, a na plátne s dobre bruniacim zvukom to bude určite super. Nečakajte nejaké hity na normálnom stereu. A zvláštne že ja mám skoro 120 MB súbory so zvláštnymi dátumami, a známa 50 MB, podľa echoingthesound by tie väčšie mali byť MP3HD, čiže stratové mp3 plus bezstratové v jednom súbore, ale moje prehrávače ani MediaInfo to nepotvrdili, neviem.

Ikona

Zaslať odkaz
18.9.2010 o 11:00   /  # 177

ja od Reznora “zozeriem” uplne vsetko, mne tato ochutnavka pride strasne peckova a vracia ma to do obdobia soundtracku ku Quake…

a tu je Trentov komentar:

“This is what Atticus and I have been working on for the last few months. We had a great time working with David Fincher on this and the film turned out excellent - something we’re very proud of. It opens in theatres Oct 1 and you should check it out.

Musically, this all came out of our secret laboratory - electronic in basis, but mostly organic sounding. Lots of experiments and emphasis on sound fraying around the edges while focusing on the proper emotional tone for the various scenes.

Regarding the purchase options, sorry about the “clunkiness” of not offering the full record digital download pre-sale (and having to visit Amazon). My agenda was to be able to offer this for the lowest possible price and this was the best way to achieve that. Amazon has been a great partner with past projects and I appreciate your understanding.

- Trent Reznor, 9.16.10”

Ikona

Zaslať odkaz
18.9.2010 o 11:21   /  # 178

... inak nie je to super? Obľúbený umelec vám dá súbory a majú DNEŠNÝ dátum? Sila.

Trent: “Hej Atticus, vyexportuj tieto veci do mp3 a hoď to hneď na nulko.”
Atticus: “Jasná páka, aký používame LAME preset,—insane?”
Trent: “To si píš, he, he.”
Atticus: “He, he.”
Peter Griffin: “He, he.”

wink

Ikona

Zaslať odkaz
29.9.2010 o 22:20   /  # 179

Takže TSN soundtrack na stiahnutie (aj FLAC) za 5 koláčov na nullco.com/TSN. Ja už mám, heč! grin

Edit: Ty vole, som čakal pár nápadov natiahnutých na hodinu, ale som prekvapený kvalitou tejto hudby! A aj keď sa napríklad ozve motív z Ghosts alebo niečo podobné HTDA, tak len počúvam ako je to prerobené a hovorím si “super” a nie “nemajú nápady, nuda”. grin Oskara na nich!

Edit 2: Dnes (3.10.) som si vysmažil z FLACov audio CD a išiel som si to pustiť aj “dozadu” na kvalitné stereo (inak sluchátka alebo 5.1) a kokso, také 06 Painted Sun in Abstract.flac a 17 Complication with Optimistic Outcome.flac, neskutočné, ale nahlas, NAHLAS!!

Ikona

Zaslať odkaz
1.10.2010 o 7:16   /  # 180

a Trent sa nam cini…

http://www.nme.com/news/nine-inch-nails/53238

Aktívni užívatelia:  dvd18, giggs11, Ogrik, Radbuza, Rajny, Tuti, Vilem

Počet registrovaných užívateľov: 2841, Celkový počet tém: 565, Celkový počet odpovedí: 15361

Sociálne siete

Ikona: RSS/Atom Ikona: Facebook Ikona: Twitter

Kredit

2001–2012 © Depeche Mode Sk • Vývoj a tvorba Caleydon Media • Webhosting LightStorm

Moduly, šablóny a služby pre PrestaShop

Stavba: Internetový obchod

Vedľajšia navigácia

[Navigácia stránky]
[Obsah stránky]
[Záhlavie stránky]